Zapraszamy na nowe Forum - http://www.4story.pl/forum/index
Obecne pozostaje jedynie do odczytu.
). Ludzie ostatnio jak ja zaczynam ulepszac wala na lebna szyje do kowala "bo jest pora skoro ulepsza". Wlasnie dlatego, ze ja ulepszam jest wieksza szansa, ze Wam spali
(o tym w dalszej czesci).
).
w tym momencie padlem. Nic wiecej nie musze dodawac.
). Wy ulepszacie bo myslicie, ze jest jakas pora. Tak prawde mowiac to wina samych ludzi, ze tak trudno Wam wbic itemek +20 (nie przecze, ze sa tutaj osoby potrafiajace bardzo dobrze ulepszac itp
).
). Jest wiele zmiennych, ktore trzeba uwzglednic. Ponadto kowal tutaj rozni sie od tego na globalu - moze to moje odczucie ale tutaj trudniej wbic itemy (coz z czasem dojdzie sie do wprawy
).
) bo to jaki kowal nie ma znaczenia, jak wyzej sa to NPC pelniacy dana funkcje, i sa lokacje, gdzie kowal musi byc.
)
) 

.
). Dochodzi do tego też rozbieżność. Grając w metina można było ulepszac max. do +9, co znacznie zwiększało szansę na ulepszenie- w koncu skala w porównaniu do +24 była mała. No, ale tam to już inna bajka.

Witam.
Otwieram temat w dziale dyskusje - ......
.
bo wie jak ulepszać, no cóż na głupotę nie ma lekarstwa, totalny ignor tu pomoże.
Date of registration: Sep 9th 2009
Occupation: inżynier budownictwa
Server: Aderia
Kingdom: Derion
Guild: DarkSkorpion
Quoted
Ludzie ostatnio jak ja zaczynam ulepszac wala na lebna szyje do kowala "bo jest pora skoro ulepsza". Wlasnie dlatego, ze ja ulepszam jest wieksza szansa, ze Wam spali![]()
Quoted
po ulepszeniu itemu na +20 wszystkim innym bedziepalic - to wyczytalem w poscie wzburzonego uzytkownika, ktory na gre wydal 3 000 zl i narzekal, ze jakis cheater w nocy wbijal itemy na duze + (post dosc stary). Wbicie itemu na +20 i wiecej WOGOLE nie ma wplywu na dalsze ulepszanie (uwierzcie mi na slowo).

This post has been edited 1 times, last edit by "ArcherEyes" (Jun 5th 2010, 9:09am)
Tak jak w przypadku Totolotka - istnieją systemy w które ludzie wierza, obstawiają wg nich zakłady,ale nie słyszałem aby ktoś w taki sposób ustrzelił "6"...
.
.
.This post has been edited 1 times, last edit by "Drael" (Jun 5th 2010, 6:57pm)
Date of registration: May 18th 2010
Occupation: ciekawy dość :)
Server: Mortal
Kingdom: Derion
Guild: 300Derian
. Teraz mam łucznika - to samo, wypisują nie wiadomo jakie głupoty , ale przestałam na to zwracać uwage .. poniewaz uznałąm że zazdroszczą nam takiego szczęścia do ulepszania itemów i tyle

)Oj, tak. na matmie opiera się wszystkoMatematyka to krolowa nauk - przydaje sie do wszystkiego.
przedmioty ścisłe to potęga.
a raczej nikt by nam ich nie dał.
a jak to bywa mają bujną wyobraźnię, więc piszą głupoty.
poszła kupa kk, a za nic w świecie nie chciało wleźć. troszeczkę to podłamało
Może kiedyś, jak sam poznam coś więcej z tych tajników jeszcze zaryzykuję, choć mogę powiedzieć że sporo z tych zawiłych notatek się dowiedziałem.
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH