Zapraszamy na nowe Forum - http://www.4story.pl/forum/index
Obecne pozostaje jedynie do odczytu.
Date of registration: Apr 30th 2009
Occupation: Wojownik Jego Królewskiej Mości Nebana Maha
Rudzik czy Leonido lepsi nie są bo nawet lejemy ich w 20 a oni se biegną do smoka jakby nic-dopiero przy smoku dostają tzw.baty. Nie wiem w czym płacz Panie Vesser...

Date of registration: Apr 26th 2009
Occupation: Tresowanie Falorów w Ardir
Server: Mortal
Kingdom: Derion
Guild: ArmiaGondoriana
Date of registration: Apr 30th 2009
Occupation: Wojownik Jego Królewskiej Mości Nebana Maha
Tak mam zawsze... Też nie wiem czyja to wina-czy neta czy gry? 
A czy inna taktyka kieruje sie Yuri?Co do Ciebie Iluzja to nie wiem czy wyskakiwanie z tp podczas niewidki i puszczanie fira czy tez zamrażanie a następnie puszczanie aoe nazywasz walką honorową ale mniejsza, każdy walczy jak potrafi.
Zanim komus cos zarzucisz, przemysl czy w twoim teamie nie ma osoby ktora gra w sposob przez ciebie zarzucany..
Niestety... Nie bede plakal z tego powodu...sami powinniscie plakac nad soba....z zalu...bo zalosna jest wiekszosc z was... macie mi cos do zarzucenia? Walic smialo... i tak swoimi wybrykami ( o ile sie takowe zdarzaja) nigdy nie dorownam wiekszosci z was :/ Co do walki...wystarcza wam 2...gora 3 gleby,i juz jest po akcji..Dookladnie. Iluzja przemysl czu ktos w twoim teamie nie stosuje takiej taktyki.A czy inna taktyka kieruje sie Yuri?Co do Ciebie Iluzja to nie wiem czy wyskakiwanie z tp podczas niewidki i puszczanie fira czy tez zamrażanie a następnie puszczanie aoe nazywasz walką honorową ale mniejsza, każdy walczy jak potrafi.Zanim komus cos zarzucisz, przemysl czy w twoim teamie nie ma osoby ktora gra w sposob przez ciebie zarzucany..
Sciana placzu..?Mroow..wg mnie to srednio 80% waszych h-lvli...Niestety... Nie bede plakal z tego powodu...sami powinniscie plakac nad soba....z zalu...bo zalosna jest wiekszosc z was... macie mi cos do zarzucenia? Walic smialo... i tak swoimi wybrykami ( o ile sie takowe zdarzaja) nigdy nie dorownam wiekszosci z was :/ Co do walki...wystarcza wam 2...gora 3 gleby,i juz jest po akcji..
Bez wyrazow jakiejkolwiek sympatii i szacunku...
Vexio.

Mnie stresuja FCMy bijace na expowiskach w Gebrze... Kamyczek,SIlverBow.
Za to w Tyco latają AlphaWolf i MrCritval.
Quoted from "Ryslind"
Każda postać jest tak dobra jak osoba która nią gra![]()
Quoted from "Mój Idol"
za to ze mam racje w jakej dziedzinie Gmy wiedza powodzenia zycze ale ta gra zle skonczy pisze zawiadomianie do prokuratury pa pa
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH