You are not logged in.

• Login

Zapraszamy na nowe Forum - http://www.4story.pl/forum/index
Obecne pozostaje jedynie do odczytu.

ClanLord002

Ban stały

• "ClanLord002" is male
  • "ClanLord002" has been banned
  • "ClanLord002" started this thread

Date of registration: Apr 30th 2009

Occupation: Wojownik Jego Królewskiej Mości Nebana Maha

• Send private message

1

Monday, June 29th 2009, 2:19pm

"Ściana płaczu" ;(

Tutaj piszcie wszystko co Was "gniecie". Wyżalajcie sie, płaczcie i róbcie wszystko co Wam sie podoba. Nie ma sensu zaśmiecać innych tematów niepotrzebnymi postami...
Dla rozpoczęcia zacznijmy temat stosowanie nielegalnych (wg mnie) taktyk na wojnie. Panu Vesserowi nie pasi to że Gondorian ma lagi lub coś podobnego...co w tym rzecz? Narzekacie więcej na Valorian niż na samych siebie-Derionów. Rudzik czy Leonido święci nie są jeśli chodzi o lagi...Więc nie wiem czemu Pan Vesser płacze że nie może Gondoriana zabić skoro ten sobie chodzi w te i we w te bez żadnej straty hp. :rofl: Rudzik czy Leonido lepsi nie są bo nawet lejemy ich w 20 a oni se biegną do smoka jakby nic-dopiero przy smoku dostają tzw.baty. Nie wiem w czym płacz Panie Vesser... ;(

"Z wojennej szkoły życia-co mnie zabija to czyni mnie silniejszym."

AcC

Przybłęda

Date of registration: Apr 18th 2009

• Send private message

2

Monday, June 29th 2009, 11:05pm

Hehe leonido to zawsze był noobek :) już przed patchem uciekał przez teleport ;]
Aaa i do Gondoriana próbowałeś zmieniać rozdzielczość ?? miałem podobną sytuacje lagi że nie dało się grać zmieniłem i wszystko śmigało

Gondorian

Kłusownik

• "Gondorian" is male

Date of registration: Apr 26th 2009

Occupation: Tresowanie Falorów w Ardir

Server: Mortal

Kingdom: Derion

Guild: ArmiaGondoriana

• Send private message

3

Monday, June 29th 2009, 11:24pm

Wszystko dałem na najmniejszą możliwą wartość... grając laggów nie ma, problem pojawia się tylko i wyłącznie w teleporcie. Nie wiem czy to mój problem czy też gry...

ClanLord002

Ban stały

• "ClanLord002" is male
  • "ClanLord002" has been banned
  • "ClanLord002" started this thread

Date of registration: Apr 30th 2009

Occupation: Wojownik Jego Królewskiej Mości Nebana Maha

• Send private message

4

Tuesday, June 30th 2009, 1:06pm

No ja mam nieco co innego...bo jak mam lagi(zwykle na wojnie kiedy jest mnóstwo efektów i tłumu)to jak 3-4 razy używam teleportu to powiedzmy że za jakimś kolejnym wogóle teleportu nie mogę zaznaczyć czyli "uzyć". Przechodze wtedy do menu wyboru postaci,biore te samą postać,loguję się i wszystko w porządku. ?( Tak mam zawsze... Też nie wiem czyja to wina-czy neta czy gry?

"Z wojennej szkoły życia-co mnie zabija to czyni mnie silniejszym."

Aina

Przybłęda

Date of registration: May 13th 2009

• Send private message

5

Tuesday, June 30th 2009, 5:41pm

Mnie też tak się zdarza. Przede wszystkim na wojnie.
Czasami tez nie mogę wziąć lub oddać Q.
I wtedy też muszę wylogować.

Zdarza się też, że mogę biegać, skakać, tańczyć, a nie moge zadawać innym obrażeń. Zresztą wtedy mi samej nie ubywa hp.
Żeby nie było. Nie stosuje żadnych tricków, bo po prostu się na tym nie znam.

AcC

Przybłęda

Date of registration: Apr 18th 2009

• Send private message

6

Tuesday, June 30th 2009, 7:15pm

Ja mam neta bardzo słabego i takiej sytuacji nigdy nie miałem

Zigfried

Przybłęda

• "Zigfried" is male

Date of registration: May 18th 2009

Occupation: Handlowiec

• Send private message

7

Wednesday, July 1st 2009, 10:56am

ja często mam straszne lagi opóźnienie około 40 50 sekund!!
ale zwykle wtedy szwagier coś ściąga więc to dlatego

Vexer

Przybłęda

Date of registration: Jun 13th 2009

• Send private message

8

Saturday, July 4th 2009, 12:20am

Co do Ciebie Iluzja to nie wiem czy wyskakiwanie z tp podczas niewidki i puszczanie fira czy tez zamrażanie a następnie puszczanie aoe nazywasz walką honorową ale mniejsza, każdy walczy jak potrafi.
A czy inna taktyka kieruje sie Yuri? :| Zanim komus cos zarzucisz, przemysl czy w twoim teamie nie ma osoby ktora gra w sposob przez ciebie zarzucany..
Sciana placzu..?Mroow..wg mnie to srednio 80% waszych h-lvli...:( Niestety... Nie bede plakal z tego powodu...sami powinniscie plakac nad soba....z zalu...bo zalosna jest wiekszosc z was... macie mi cos do zarzucenia? Walic smialo... i tak swoimi wybrykami ( o ile sie takowe zdarzaja) nigdy nie dorownam wiekszosci z was :/ Co do walki...wystarcza wam 2...gora 3 gleby,i juz jest po akcji..

Bez wyrazow jakiejkolwiek sympatii i szacunku...
Vexio.

• "Srodsiad_WN" is male

Date of registration: Mar 14th 2009

Occupation: JESTEM HARDKOREM!

• Send private message

9

Saturday, July 4th 2009, 1:53am

Co do Ciebie Iluzja to nie wiem czy wyskakiwanie z tp podczas niewidki i puszczanie fira czy tez zamrażanie a następnie puszczanie aoe nazywasz walką honorową ale mniejsza, każdy walczy jak potrafi.
A czy inna taktyka kieruje sie Yuri? :| Zanim komus cos zarzucisz, przemysl czy w twoim teamie nie ma osoby ktora gra w sposob przez ciebie zarzucany..
Sciana placzu..?Mroow..wg mnie to srednio 80% waszych h-lvli...:( Niestety... Nie bede plakal z tego powodu...sami powinniscie plakac nad soba....z zalu...bo zalosna jest wiekszosc z was... macie mi cos do zarzucenia? Walic smialo... i tak swoimi wybrykami ( o ile sie takowe zdarzaja) nigdy nie dorownam wiekszosci z was :/ Co do walki...wystarcza wam 2...gora 3 gleby,i juz jest po akcji..

Bez wyrazow jakiejkolwiek sympatii i szacunku...
Vexio.
Dookladnie. Iluzja przemysl czu ktos w twoim teamie nie stosuje takiej taktyki. :)

Mnie stresuja FCMy bijace na expowiskach w Gebrze... Kamyczek,SIlverBow.

Emeryt 8)

Aina

Przybłęda

• Send private message

10

Saturday, July 4th 2009, 8:34am

Za to w Tyco latają AlphaWolf i MrCritval.

Kronikarz_Legend

Przybłęda

• "Kronikarz_Legend" is male

Date of registration: Apr 22nd 2009

Server: Aderia

Kingdom: Derion

• Send private message

11

Saturday, July 4th 2009, 11:43am

Witam
Widzę że dyskusja wre o dość specyficznych jak to już ktoś nazwał taktykach.
Co do tego Wychodzenia i wchodzenia w portal w celu Ataku i ucieczki to zaobserwować się da takie akcje, zarówno w Valorian jak i Derion.
(o ile się nie mylę, temat o tym chyba gdzieś był, coś wcześniej podobnego czytałem).
Myślę że to zależy od gracza ja sam wiele kombinuje, zakradam się i tak dalej, szukając słabych punktów danej grupy, bądź jednego przeciwnika.
Ale według mnie takie akcje z tymi portalami są rzeczywiście nie ładne.
Po prostu nie przepadam za takimi niezbyt legalnymi działaniami (ale co ciekawe takiego skoczka portalowego da się bardzo łatwo usunąć a wtedy szczęśliwy nie jest).
Także gryzą mnie takie pomysły. (Ale nie są dokuczliwe tak naprawdę portalowy skoczek jest łatwy do zabicia taktyka kamp i atak zawsze działa na skoczków wykonana z 2 stron przez 2 osoby to 100 procent sukcesu).
A teraz coś co mnie tak dogłębnie boli i nad czym płacze, mowa o bluzgach i chamstwie (Tematy o tym były, wiem, wiem ale skoro mamy ścianę płaczu to mam okazje się wyżalić całkowicie w jednym temacie ze wszystkich boleści)
Naprawdę znalezienie osób z jakimi warto prowadzić rozmowę i razem pograć przyjemnie lub się zaprzyjaźnić graniczy niemal z cudem.
Chodzi mi o to że chamów i dzieciaków co znają tylko słowa na k jest od groma (o złodziejach i oszustach nie wspomnę też tego się nakroiło)
Znalezienie jakieś fajnej osoby w grze by sobie pogadać o kawce, ciastkach, pracy i o itemkach z gry np, nie jest proste.
Tagże kulturalni obyci gracze na poziomie są na wage złota i jest to zdecydowana mniejszoś społeczności graczy 4 story i to mnie boli i troszke szkoda.

Vexer

Przybłęda

• Send private message

12

Saturday, July 4th 2009, 4:24pm

@up
Agree.

Co do obecnej walki toczacej sie w Ardir...jedno wielke <hahaha>
Dno...to malo powiedziane...dno i 3 metry mulu ;D Dobrze ze darmowe teleporty macie,to mozecie skutecznie uciekac ;D
Wasza glowna taktyka...wyjsc na niewidce,rzucic cokolwiek i uciec w portal ;D

• "xSm3agol" is male

Date of registration: Mar 18th 2009

• Send private message

13

Saturday, July 4th 2009, 4:28pm

Vexer a czy ty nie uzywasz takiej wlasnie taktyki? dzisiaj wchodzisz walisz aoe > banke i teleport i tak w kolko xD jak soon moze i... wiec sie nie smiej i nie zal sie do ludzi co tak robia jak ty sam to robisz :)

Teraz możemy się licytować kto u was, a kto u nas tak się zachowuje. Faktem jest, że takie zachowanie nakręca spirale nienawiści po obu stronach konfliktu i raczej już tego nic nie zmieni (taka nasza natura).

Vexer

Przybłęda

• Send private message

14

Saturday, July 4th 2009, 5:05pm

Tak...jesli was jest kilku,to i owszem..czasami zdarza mi sie tak bawic...ale nie mowie teraz o zabawie,tylko o open battle...z nich uciekacie,jak jest nas po rowno..wiec wiesz ;> Btw...co sie dziwisz ze rzucam aoe i banke....a ty jak stuna dostajesz jakiegokolwiek,na ktorym mozesz cos rzucic,to nie rzucasz banki?Rzucam banke zaraz po oslepieniu...fajno by bylo jakbym tylko aoe rzucil i sie wystawil na pewna glebe,prawda? ;> A banka jest po to,zeby z niej korzystac..robisz to samo ;>

• "xSm3agol" is male

Date of registration: Mar 18th 2009

• Send private message

15

Saturday, July 4th 2009, 6:16pm

tak Vexer o to mi chodzi po to jest zeby uzywac sam teraz powiedziales ze to do tego jest ale wczesniej napisales ze to jest smieszne i skrytykowales osoby ktore to robia xD czyli zdecyduj sie czy to jest dla ciebie "zle" czy "dobre" bo 1 post napisales taki a 2 taki... xD

Teraz możemy się licytować kto u was, a kto u nas tak się zachowuje. Faktem jest, że takie zachowanie nakręca spirale nienawiści po obu stronach konfliktu i raczej już tego nic nie zmieni (taka nasza natura).

MrCritval

Przybłęda

• "MrCritval" is male

Date of registration: Mar 14th 2009

Occupation: <udaje> że sie ucze :)))

• Send private message

16

Saturday, July 4th 2009, 8:47pm

Za to w Tyco latają AlphaWolf i MrCritval.

Tak , a nasza to wina że dajecie się podejść ?

Jedyna rzeczą która mnie denerwuje jest to że jeśli mielbyście już walczyć nawet ze mną i z alfą , to pojawia was sie najmniej 5 z tego jeden 60+ ,

Bo jeśli jest was 4 vs. 2 to zwykle obrywacie xd

Pozdrawiam
Moi Je Suis Comme Le Vent ...

Quoted from "Ryslind"

Każda postać jest tak dobra jak osoba która nią gra ^^

Quoted from "Mój Idol"

za to ze mam racje w jakej dziedzinie Gmy wiedza powodzenia zycze ale ta gra zle skonczy pisze zawiadomianie do prokuratury pa pa

Sutinay

Przybłęda

Date of registration: Mar 23rd 2009

• Send private message

17

Sunday, July 5th 2009, 8:55am

aha Vaxar czy jakos tak jak wygrywasz to wszystko w pozadku grasz honorowo ale jak przegrywasz to mozna kampic, ja przynajmniej jak sie z wami piore to lece sam na paru zoltych coz ze dednie ale na tym miedzy innymi polega zabawa, pkt honoru- leje na to to tylko gra

Aina

Przybłęda

• Send private message

18

Sunday, July 5th 2009, 9:17am

MrCritval mój post było odpowiedzią na zarzut z postu powyżej, że Deriończycy biegają po ekspowiskach.

Nie jest cięzko zaskoczyć gracza, który właśnie zlurował moby i z nimi walczy.
A to że przychodzi pomoc, świadczy tylko o tym, że jesteśmy zgraną grupą, która sobie pomaga w różnych sytuacjach.

Yochimura

Przybłęda

Date of registration: Mar 24th 2009

• Send private message

19

Sunday, July 5th 2009, 9:46am

Widzę że znów robi się flame i każdy chce pokazać jaki z niego kozak.Trochę się nad sobą zastanówcie ;)

Pozdrawiam
Voli

Mroow

Kłusownik

• "Mroow" is male

Date of registration: Apr 11th 2009

• Send private message

20

Sunday, July 5th 2009, 10:02am

a ja sie wyplacze na pana Leonido jaki to jest koles wogole smieszny chce sie czlowiek przy mnichu wycofac i wlacza teleportowanie do miasta a tu co pan Leonido ma wypasiona zabawe i zabija mnie co rusz gdy tylko sie pojawiam i wy Derionie jestescie super swieci i honorowi?? phi :thumbdown:
Postac: Mroow
Poziom: 68
Bractwo: Union
Rasa: Feline
Profesja: Wojownik
Serwer: Mortal

Chcesz podyskutować pisz: GG 7142316