Zapraszamy na nowe Forum - http://www.4story.pl/forum/index
Obecne pozostaje jedynie do odczytu.
Co do kochanego Burzawy, Krzysiu nie pamiętasz jak razem na TS'ie i na chacie nabijalismy się z Gondoriana i Gondorianki? Nagle zaczynasz ją doceniac? Ja na swoje eq zapracowalem expiąc to dziadostwo, ale np. niejaki Nicooo to ma +20stki od Cb? Nieprawda? Tego to już nie widzisz?
Nie zmienia to faktu ,ze przez używanie takich metod gra staje sie mało atrakcyjna i pozwala sie wykazać. ludziom którzy nie potrafią zapracować sobie na własne eq. Napisałem to juz nie raz ,ale ponowię zebyś wziął do siebie "Byłeś dla mnie jednym z najlepszych kapci na serwie( nie wazne po której stronie) ale odkąd stosujesz metody o których mowa jesteś załosny i psujesz innym graczom dobrą zabwe.. (tyle mysle o Tobie i Tobie podobnych graczach latających na cofajkach baniek. )i jak to tam po drugiej stonie mówią skill ma do tego wielkie NIC.Dopiero teraz zauwazylem nowy post burzka, Burzkuuu wtedy to będziemy grac na zasadzie , Nietykajka od 1 kaplana, niewidka, wlasna nietykajka, niewidka, nietykajka od 1 kaplana, niewidka itd.... ostatecznie to samo co robie ja, tylko ciagle potrzebnych jest 2 osob
W pełni sie z Tobą Shivek zgadzam... Pytanie brzmi: na ile pewne zachowania potrafią utrudniać grę innym,że przechodzi ona niezdrową rywalizację?.. Na temat IS nie wchodzę , Bo to temat woda i każdy znajdzie w nim coś czego nie powinno tam być.. Ja uderzam do zachowań które psują całą zabawę w turniej.. może dlatego tam wskrzesza Cię automatycznie?!.do pana burzy gra na cofaniu jest dla ciebie sam wiesz jaka ;p dal innego gra na wskrzeszajkach jest taka sam a ludzie to robia ;p dla innego tp aoe banika id tpXD zeby nie bylo to krzyk tp lamacz tpXD hmm jesli ktos chce sie normalnie bic jesli chodzi o nasza elite z wojkow to moge sie umowic nawet na walke w czasowkach tylko niech da znac w miare szybko zeby je zdobyc ;p
przenieść nietykajkę na pasek, wrzucić ponownie
Date of registration: Jul 29th 2009
Occupation: Stuner Zawodowy
Server: Mortal
Kingdom: Derion
Guild: PowerRanger (for Ever)
Pobożne życzenie: Zobaczyć jeszcze turniej bez tych całych cofajek kiedy walka jest wyrównana ze względu na umiejętnosci graczy ,a nie na ilość cofajek zeżartych podczas walki. p.s Ezen na ciebie to się chyba już cały derion musi skłądać żeby Ci starczyło?!:>.

Date of registration: Dec 12th 2010
Occupation: Spalony Słońcem
Guild: Zakon Templariuszy

Date of registration: Jan 25th 2012
Occupation: Uczeń
Kingdom: Valorian
Guild: HONESTATIS
Date of registration: Feb 27th 2010
Occupation: Ucze się:)
Guild: 300Derian
Da sie zrobic tak by odrazu bylo to na pasku,nawet po usunieciu,dzieki temu sposobowi da sie to wszystko zrobic w 6-8 sec wliczajac to rzucenie nietykajki.
Co do turnieju,gratuluje wszystkim wygranym,smieszna byla jedna walka kaplanow,jak to valor przypadkiem rzucil na siebie bankowe,ogolnie to chyba pierwszy taki turniej gdzie kaplani wygrali pkt,a nie przez losowanie.
Dokładnie,,,,poty były kiedys dostępne za free bo dostawano po 1nej "od firmy i nawet teraz mozesz je kupic za goldy u licytatora,wiec nie widze problemu.. CO do eq went ,to nie tak do konca... choć nie twierdze ,ze nie.. Powinien być tzw.soldbound... tzn, jak masz eq to tylko na sobie i możesz je najwyżej wyrzucić,a nie przekażesz nikomu.. . Niestety życie jest takie,ze ludzie zamiast zapracować i zrobić sobie set (a wiele osób udowodniło,że da sie go zorganizować bez ładowania kasy) ; woli go pożyczać po całej gildii, ba nawet serwerze,aby tylko sie w turnieju pokazać.. I to już nie jest nawet kwestia,czy ktoś ma kase, czy nie... Ja mam ,wiec sie w taki sposób bawie w wolnym czasie. Inni jeśli mają mniej mogą zając sie expieniem i dropieniem,handlem,czy wymianą .. zajmie to dłużej,ale wiem że sie da- KWESTIA chęci.. A wracając do pożyczania... jesli ludzie bedą pożyczać,to zawsze znajdzie sie ktos kto pożyczy.."BO TAMTEN MA I MU NIE DAM RADY" (nie dasz ,to nie idź") do mnie też była kolejka z wiadomego powodu..,ale juz z siebie ciuchów nie ściągam i tyleSora Ezen ale skad wiez ze poty kupywal za kk. kiedys dostawalo sie poty z is'a za codzienne wchodzenie na konto, wiec nie musial wydawac kk na gre. ja np. sprzedawalem mu te potki... ;D
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH