You are not logged in.

• Login

Zapraszamy na nowe Forum - http://www.4story.pl/forum/index
Obecne pozostaje jedynie do odczytu.

Xburzek

Przybłęda

Date of registration: Feb 6th 2012

• Send private message

1,261

Tuesday, March 13th 2012, 3:38pm

Co do kochanego Burzawy, Krzysiu nie pamiętasz jak razem na TS'ie i na chacie nabijalismy się z Gondoriana i Gondorianki? Nagle zaczynasz ją doceniac? Ja na swoje eq zapracowalem expiąc to dziadostwo, ale np. niejaki Nicooo to ma +20stki od Cb? Nieprawda? Tego to już nie widzisz?

po 1sze to nie pamiętam byśmy przeszli na Ty( "po imieniu") bo jak dla mnie to za krótki w uszach i za młody jesteś aby CI na to pozwalać..
po2gie nie znasz mojego układu z Nico wiec sobie kimś gęby nie wycieraj! Gość zrezygnował z postaci na aderii zeby grać tu ze mną za co sam zobowiązałem sie mu pomagać... to sie nazywa dotrzymanie słowa( pewnie nie masz pojęcia co to znaczy", bo jak sobie te twoje posty czytam,to nic poza obrażaniem innych Ci tu nie wychodzi.. Dziwi mnie ze Ci sie jeszcze perm za to nie przylepił..
A to w jaki sposób rozmawia sie o przeciwnikach to jest inna historia i ma miejsce na kazdym TS bez wyjątku "gwiazdorze bez skazy" ,co nie zmienia faktu ze pewne osoby nawet jako przeciwników szanuje ze względu na ich umiejętnosci ( w przypadku Pauli napisałem to juz kilkanaście stron wcześniej).
Dopiero teraz zauwazylem nowy post burzka, Burzkuuu wtedy to będziemy grac na zasadzie , Nietykajka od 1 kaplana, niewidka, wlasna nietykajka, niewidka, nietykajka od 1 kaplana, niewidka itd.... ostatecznie to samo co robie ja, tylko ciagle potrzebnych jest 2 osob
Nie zmienia to faktu ,ze przez używanie takich metod gra staje sie mało atrakcyjna i pozwala sie wykazać. ludziom którzy nie potrafią zapracować sobie na własne eq. Napisałem to juz nie raz ,ale ponowię zebyś wziął do siebie "Byłeś dla mnie jednym z najlepszych kapci na serwie( nie wazne po której stronie) ale odkąd stosujesz metody o których mowa jesteś załosny i psujesz innym graczom dobrą zabwe.. (tyle mysle o Tobie i Tobie podobnych graczach latających na cofajkach baniek. )i jak to tam po drugiej stonie mówią skill ma do tego wielkie NIC.

Shiveno

Przybłęda

• "Shiveno" is male

Date of registration: May 4th 2011

Server: Mortal

Kingdom: Valorian

Guild: TE/NightWarriors

• Send private message

1,262

Tuesday, March 13th 2012, 3:42pm

do pana burzy gra na cofaniu jest dla ciebie sam wiesz jaka ;p dal innego gra na wskrzeszajkach jest taka sam a ludzie to robia ;p dla innego tp aoe banika id tpXD zeby nie bylo to krzyk tp lamacz tpXD hmm jesli ktos chce sie normalnie bic jesli chodzi o nasza elite z wojkow to moge sie umowic nawet na walke w czasowkach tylko niech da znac w miare szybko zeby je zdobyc ;p
Rób co musisz, daj to innym robić też,
bo szacunek to zasada numer jeden."

Mortal -90 lvl woj
Alderia 41 lvl woj

Xburzek

Przybłęda

• Send private message

1,263

Tuesday, March 13th 2012, 3:57pm

do pana burzy gra na cofaniu jest dla ciebie sam wiesz jaka ;p dal innego gra na wskrzeszajkach jest taka sam a ludzie to robia ;p dla innego tp aoe banika id tpXD zeby nie bylo to krzyk tp lamacz tpXD hmm jesli ktos chce sie normalnie bic jesli chodzi o nasza elite z wojkow to moge sie umowic nawet na walke w czasowkach tylko niech da znac w miare szybko zeby je zdobyc ;p
W pełni sie z Tobą Shivek zgadzam... Pytanie brzmi: na ile pewne zachowania potrafią utrudniać grę innym,że przechodzi ona niezdrową rywalizację?.. Na temat IS nie wchodzę , Bo to temat woda i każdy znajdzie w nim coś czego nie powinno tam być.. Ja uderzam do zachowań które psują całą zabawę w turniej.. może dlatego tam wskrzesza Cię automatycznie?!.
Do Ezena : zastanów sie najpierw dzięki komu pewne rzeczy wiesz i wbrew wielu innym realizujesz, a dopiero w niego uderzaj i oczerniaj,bo wychodzi z Ciebie wielki błazen.. wiesz zapewne o kim mówie i dlaczego,wiec troszeczkę dystansu i kubeł zimnej wody na głowę, bo :"za wszelką cenę " nie znaczy "w porządku".
Pobożne życzenie: Zobaczyć jeszcze turniej bez tych całych cofajek kiedy walka jest wyrównana ze względu na umiejętnosci graczy ,a nie na ilość cofajek zeżartych podczas walki. p.s Ezen na ciebie to się chyba już cały derion musi skłądać żeby Ci starczyło?!:>.
A shivek jesli chodzi o wojków to mysle ze to bardzo dobry pomysł..
Z niecierpliwością oczekuje kolejnego turnieju..

Kilos

Przybłęda

Date of registration: Jun 26th 2010

Kingdom: Derion

• Send private message

1,264

Tuesday, March 13th 2012, 4:45pm

przenieść nietykajkę na pasek, wrzucić ponownie

Da sie zrobic tak by odrazu bylo to na pasku,nawet po usunieciu,dzieki temu sposobowi da sie to wszystko zrobic w 6-8 sec wliczajac to rzucenie nietykajki.
Co do turnieju,gratuluje wszystkim wygranym,smieszna byla jedna walka kaplanow,jak to valor przypadkiem rzucil na siebie bankowe,ogolnie to chyba pierwszy taki turniej gdzie kaplani wygrali pkt,a nie przez losowanie.

kamilosso

Kłusownik

• "kamilosso" is male

Date of registration: Jul 29th 2009

Occupation: Stuner Zawodowy

Guild: PowerRanger (for Ever)

• Send private message

1,265

Tuesday, March 13th 2012, 5:30pm

Pobożne życzenie: Zobaczyć jeszcze turniej bez tych całych cofajek kiedy walka jest wyrównana ze względu na umiejętnosci graczy ,a nie na ilość cofajek zeżartych podczas walki. p.s Ezen na ciebie to się chyba już cały derion musi skłądać żeby Ci starczyło?!:>.

Różne taktyki utrzymywania baniek mają na celu zniwelowanie + w eq (wiem i znów eq). Bez nowych taktyk bańki szybko padną i wtedy wyjdzie na wierzch kto ma lepsze eq, a raczej kto zapożyczył lepsze eq. Umiejętności wszystkiego nie nadrobią jak będziesz bił przeciwnika po 200 a on cie po 1000.
Taktyki na utrzymanie baniek będą coraz inne.

Pozdro Scrapi

PS. Ja na turniej nie zapożyczam eq... więc mi to zwisa czy walczyć w czasówkach czy w swoich zbrojach

Pierwszy login: 29.03.09 15:05

xInversax

Przybłęda

Date of registration: Mar 13th 2012

• Send private message

1,266

Tuesday, March 13th 2012, 5:42pm

Quoted

teraz jeszcze nam Danpirkę (Inverse) - przekupili a miała tylko na tydzień pomóc za najma Gosia obiecałaś że wrócisz TRZYMAM CIĘ ZA SŁOWO !!!!.
andrzej ciesze sie ze o mnie pamietasz
This post has already been reported.

xEzenthard

Przybłęda

Date of registration: Feb 27th 2012

• Send private message

1,267

Tuesday, March 13th 2012, 6:34pm

Kochany Krzysiu vel Burzku, dla mnie 2-3g na dzień teraz to nie problem, no chyba że dla Cb tak, i dlatego sądzisz, ze caly Derion sklada się na mnie, no cóż... co dla jednego jest sufitem, dla drugiego jest podloga...

Tak jak napisal kamilosso, taktyki będą coraz inne , bo wedle burzka kazdy powinien grac " po staremu " , czyli nic nowego na turnieju, kazdy zagra tak samo... nic nie zobaczymy ciekawszego niż miesiac temu , bo przecież grając innaczej/lepiej/sprytniej od przeciwnika musisz zostać spowyzywany za sam fakt, że jesteś lepszy, dobra oszust ze mnie, jednak odpisalem! ;p

Ja stosuję IS'y na hp glownie tylko na zamki, Ty codziennie, tak jak i ja cofam nietykajke, możemy kłócić się tak bez końca... ^^
W tym wypadku, ja cofam nietykajke za pieniadze z gry, poty ktorymi grasz są za kk... tak tak wiem i wyznaje zasade, że nie obchodzi mnie kto co robi z kasą, ale to chyba juz bardziej Twoje zachowanie będzie nie fair?

Evo$

Kłusownik

• "Evo$" is male

Date of registration: Dec 12th 2010

Occupation: Spalony Słońcem

Guild: Zakon Templariuszy

• Send private message

1,268

Tuesday, March 13th 2012, 7:00pm

LUBIE TOO!!!
KOCHAM WASZE DYSKUSJE PO CIEZKIM DNIU ZAWSZE JEST SIE Z CZEGO POSMIAC...

Powstaliśmy z krwi przelanej na bitwach,
W oczach płonie gniew, z ust płynie modlitwa,
Nasz ognisty rydwan jest gotowy do szarży,
Serca wybijają rytm wojennych marszy
Każdy z ludzi walczy w imię własnych zasad,
I nie ważne jaki kraj, jakie wyznanie czy rasa,
Nasza siła to władza, pęka ostatnia nić
Dzisiaj wschodzi czarne słońce, jutro nie będzie już nic

Xburzek

Przybłęda

• Send private message

1,269

Tuesday, March 13th 2012, 7:01pm

Zwróciłem CI uwagę raz ,ale widzę,że do Pustaka mowa... Nie jesteśmy na Ty i nie zycze sobie z twojej strony takiej bajerki... Nadal nie dotarło do Ciebie ,ze twoje prymitywne, prowokacyjne i żałosne teksty są juz lekceważone przez 70% graczy... Widać ,za młoda i zbyt małą twoja główka ,aby to zrozumieć... Ogarnij sie człowieczku, bo to już nawet smieszne nie jest... Widać musi minąć pare lat ,zanim cyfra ci puści zrozumienie.... I powtarzam ponownie: NIE JESTESMY NA TY!!! .. wiec licz słowa...

Maven

Przybłęda

Date of registration: Jan 25th 2012

Occupation: Uczeń

Kingdom: Valorian

Guild: HONESTATIS

• Send private message

1,270

Tuesday, March 13th 2012, 8:03pm

Sora Ezen ale skad wiez ze poty kupywal za kk. kiedys dostawalo sie poty z is'a za codzienne wchodzenie na konto, wiec nie musial wydawac kk na gre. ja np. sprzedawalem mu te potki... ;D
Maven - Poziom 69 :thumbsup:

Początek RMC: 20.01.12r =]

ON

went

Fachowiec

• "went" is male

Date of registration: Feb 27th 2010

Occupation: Ucze się:)

Guild: 300Derian

• Send private message

1,271

Wednesday, March 14th 2012, 7:32am

Da sie zrobic tak by odrazu bylo to na pasku,nawet po usunieciu,dzieki temu sposobowi da sie to wszystko zrobic w 6-8 sec wliczajac to rzucenie nietykajki.
Co do turnieju,gratuluje wszystkim wygranym,smieszna byla jedna walka kaplanow,jak to valor przypadkiem rzucil na siebie bankowe,ogolnie to chyba pierwszy taki turniej gdzie kaplani wygrali pkt,a nie przez losowanie.

W sumie, można byłoby zmieniać paski, ale nie wiem, czy to nie zajęłoby więcej czasu. Dla mnie cofanie to 4-5s.

Burzek- mówisz tu o wyrównanym turnieju bez cofania nietykajek. W takim razie ja powiem o wyrównanym turnieju bez pożyczania eq, baa, nawet wystartowania w czaso. Najłatwiej zaopatrzyć się w min set 22 i iść tak na turniej, nie? Zaraz będzie tekst- pożyczanie eq nie jest zabronione, każdy radzi sobie jak może- to jest właśnie odpowiedź do cofania skilli. Jest to tak powszechne w grze jak mało co, a nadal są pretensje bo niektórzy z was tego nie ogarniają... Dlatego mówię, set z czaso, 0 potów i można lecieć na turniej, ale do czegoś takiego zapewne nigdy nie dojdzie...

Xburzek

Przybłęda

• Send private message

1,272

Wednesday, March 14th 2012, 9:10am

Sora Ezen ale skad wiez ze poty kupywal za kk. kiedys dostawalo sie poty z is'a za codzienne wchodzenie na konto, wiec nie musial wydawac kk na gre. ja np. sprzedawalem mu te potki... ;D
Dokładnie,,,,poty były kiedys dostępne za free bo dostawano po 1nej "od firmy i nawet teraz mozesz je kupic za goldy u licytatora,wiec nie widze problemu.. CO do eq went ,to nie tak do konca... choć nie twierdze ,ze nie.. Powinien być tzw.soldbound... tzn, jak masz eq to tylko na sobie i możesz je najwyżej wyrzucić,a nie przekażesz nikomu.. . Niestety życie jest takie,ze ludzie zamiast zapracować i zrobić sobie set (a wiele osób udowodniło,że da sie go zorganizować bez ładowania kasy) ; woli go pożyczać po całej gildii, ba nawet serwerze,aby tylko sie w turnieju pokazać.. I to już nie jest nawet kwestia,czy ktoś ma kase, czy nie... Ja mam ,wiec sie w taki sposób bawie w wolnym czasie. Inni jeśli mają mniej mogą zając sie expieniem i dropieniem,handlem,czy wymianą .. zajmie to dłużej,ale wiem że sie da- KWESTIA chęci.. A wracając do pożyczania... jesli ludzie bedą pożyczać,to zawsze znajdzie sie ktos kto pożyczy.."BO TAMTEN MA I MU NIE DAM RADY" (nie dasz ,to nie idź") do mnie też była kolejka z wiadomego powodu..,ale juz z siebie ciuchów nie ściągam i tyle
TO juz niestety zachodzi wyżej i to GF powinien nieco zmienic zasady turnieju...
Nawet nie mówie o czasówkach,ale niech wygląda on nawet jak na arenach- Żadne poty nie działają. Póki co dobry początek..

Pewniakiem jest ,że to nie nam decydować jak to bedzie wyglądać i że i tak pożyczanie; granie za kogoś ,,etc, to już indywidualne decyzje i powody graczy, na któe i tak wpływu nie ma...