You are not logged in.

Kontakt z GM Kradzieże i wymiany Regulamin Gry
Rekrutacja Mod Rekrutacja GM Patch 3.6
Support System Tylko dla PRO Regulamin Forum

Ble85

Przybłęda

• "Ble85" is male
  • "Ble85" started this thread

Date of registration: Apr 12th 2009

• Send private message

1

Tuesday, June 23rd 2009, 2:42pm

Temat o wojnie

Już od dawna myślałem by założyć taki temat. Aderia ma już takowy. W dodatku dyskusje o wojnach toczyły się w wątkach bractw (m.in. FCM), co irytowało moderatorów. Myślę, że ten temat odciąży wątki reklamowe bractw. Na razie sam od siebie nic nie napiszę, ponieważ nie było mnie wczoraj na wojnie, ale chętnie się dowiem co i jak

louskill

Przybłęda

• "louskill" is male

Date of registration: Mar 24th 2009

• Send private message

2

Tuesday, June 23rd 2009, 11:17pm

Witam

co sie stalo z unia ktos wie ?? do tycon i gebry nie zagladaja tylko chowaja sie w ardir i hased :P
GG - 12413043 na glupoty niekoniecznie bede odpisywal zapraszam do konstruktywnych wypowiedzi i rozmow na poziomie

alkoholinko

Przybłęda

Date of registration: Mar 16th 2009

• Send private message

3

Wednesday, June 24th 2009, 8:51am

Pobiliście nas to wzięliśmy swoje zabawki i poszliśmy do innej piaskownicy :p
Królestwo - Valorian
Nick - alkoHolinko (Vice-hrabia)
Bractwo - Insane
Rasa - Felin
Profesja - Wojownik
Poziom - 70
Serwer - Mortal

Mroow

Kłusownik

• "Mroow" is male

Date of registration: Apr 11th 2009

• Send private message

4

Wednesday, June 24th 2009, 9:04am

spokojnie jeszcze tam przyjedziemy z dzialami i atomowkami i was wykurzymy stamtad
Postac: Mroow
Poziom: 68
Bractwo: Union
Rasa: Feline
Profesja: Wojownik
Serwer: Mortal

Chcesz podyskutować pisz: GG 7142316

Gondorian

Kłusownik

• "Gondorian" is male

Date of registration: Apr 26th 2009

Occupation: Tresowanie Falorów w Ardir

Server: Mortal

Kingdom: Derion

Guild: ArmiaGondoriana

• Send private message

5

Wednesday, June 24th 2009, 9:09am

loulek chcesz wiedzieć co się stało ? otóż tyle płakaliście że nie macie graczy aż wasze prośby zostały wysłuchane. Teraz to u nas nie ma kto grać i jeśli coś się nie zmieni to sami będziecie sobie latać po Gebrze, Tyco, Ardir i Hased ;]

Zigfried

Przybłęda

• "Zigfried" is male

Date of registration: May 18th 2009

Occupation: Handlowiec

• Send private message

6

Wednesday, June 24th 2009, 10:28am

jakież to straszne :D
Derion rośnie w siłę:D

• "xSm3agol" is male

Date of registration: Mar 18th 2009

• Send private message

7

Wednesday, June 24th 2009, 11:06am

RE: Witam

co sie stalo z unia ktos wie ?? do tycon i gebry nie zagladaja tylko chowaja sie w ardir i hased :P

Nie chowamy sie tylko walczymy na polnocy xD

Teraz możemy się licytować kto u was, a kto u nas tak się zachowuje. Faktem jest, że takie zachowanie nakręca spirale nienawiści po obu stronach konfliktu i raczej już tego nic nie zmieni (taka nasza natura).

krzychuwr

Przybłęda

• "krzychuwr" is male

Date of registration: May 6th 2009

Kingdom: Valorian
Derion

Guild: 300derian

• Send private message

8

Wednesday, June 24th 2009, 1:12pm

Ale nawet całej północy nie umiecie utrzymać :p
a na południu wszystko ma derion :(
A poza tym, wczoraj jak odbijaliśmy opactwo to gdzie był union ? z resztą ziemię dostał DVL, ich strata :p
Ruszać się na południe bo deriony się tak panoszą że masakra.
MORTAL
ninjuArchero łuk 76 valo OFF
Gistrensss mag 70 valo OFF
xXninjuArchero łuk 78 der OFF
Runes Of Magic server Cath
zwiadowca/łotr 62/48 ON poziom:RT diament / KT, gildia: Unique

Masz dość 4S? zagraj w RoM-a! System dwuklasowy, masa q (kilka/naście/dziesiąt/set na lv),ciekawa fabuła, wojny gildi, nie możesz być koxem na 20lv wydając 100000pln-ów na IS :) rozbudowany świat, instancje http://www.runesofmagic.com/

• "xSm3agol" is male

• Send private message

9

Wednesday, June 24th 2009, 1:19pm

utrzymac nie potrafimy jak narazie to co zdobylismy to jeszcze nic nie stracilismy :P a na poludnie sie wybierzemy niedlugo... xD a DVL to nie wiem jak oni to zrobili my sie staralismy odbic 1 party ta ziemie ale jednak tam wpadlo troche FCM bilismy ciagle ale zamiast zajac sie smokiem to bilismy graczy a DVL smoka :|

Teraz możemy się licytować kto u was, a kto u nas tak się zachowuje. Faktem jest, że takie zachowanie nakręca spirale nienawiści po obu stronach konfliktu i raczej już tego nic nie zmieni (taka nasza natura).

Mroow

Kłusownik

• "Mroow" is male

• Send private message

10

Wednesday, June 24th 2009, 2:36pm

zapraszam do wspolpracy klany z Valorianu po to tez zalozylem watek o licznych gildiach ja bym chcial ale na checiach sie nie konczy druga sprawa to trzeba nam ludzi co sie nie boja i nie maja klapek na oczach i nie mowia a ja sie nie bije bo strace znowu pkt honoru itp jak tak dalejpojdzie to valorian bedzie cienko piszczal i znowu bedzie placz Union jest silne i jest dobra atmosfera jednakze problemem bylo to ze nie bylo pelnej organizacji jaka powinna byc i dyscypliny mialem problemy z internetem pozniej nie mialem dostepu do kompa na wojne ale nic sie nie dzieje zycie toczy sie dalej ja sie denerwuje tylko ze jest brak zgrania po stronie Valorianu I APELUJE DO WAS VALORIANIE POLACZMY SILY W SOJUSZU GIDLII !! JA WYCIAGAM REKE MAM NADZIEJE ZE UDANIE

SotSir

Przybłęda

Date of registration: Mar 29th 2009

• Send private message

11

Wednesday, June 24th 2009, 2:43pm

Ciekawe Mroow czy Ci sie uda pamietam wojen jak sie zebraliscie 4 gildie na FCM i Templariuszy - udalo wam sie liczebnoscia ale coz zawsze jakis atut ;) Graj ferr uzbierasz wtedy prawdziwy honor ;) do zobaczenia w grze :] milo bedzie znow walczyc ;)
Iluzja - It's a good day to die...

Serwer : Mortal

Nacja: Derion

Klasa: czarodziej

Rasa: wrozka

lvl: - wiekszego sie nie da ;)

Gildia FCM - Ci co zawsze walcza

louskill

Przybłęda

• "louskill" is male

Date of registration: Mar 24th 2009

• Send private message

12

Wednesday, June 24th 2009, 5:58pm

Witam

u was nadal jest wiecej graczy widac to na wojnach po zielonkach jak na to mowia wysokie lvle :D ogolnie u was jest duzo graczy czerwonkow i zoltkow jak na nich mowia u nas male lvle :D ale problem jest w tym ze zachodza u was podzialy a nie fuzje psujecie atmosfere swoim zachowaniem i dlatego ludize odchodza od was u nas jest milo i przyjemniee pozdrawiam caly Derion :D chlopaki laczmy sie xD
GG - 12413043 na glupoty niekoniecznie bede odpisywal zapraszam do konstruktywnych wypowiedzi i rozmow na poziomie

krzychuwr

Przybłęda

• "krzychuwr" is male

Derion

• Send private message

13

Wednesday, June 24th 2009, 9:23pm

heh dzisiaj ciekawie na wojnie było :)
Trochę się Valorian ruszył - 2 tereny na południu nasze
Na północy rzeź ale mnie to osobiście dużo nie obchodzi ;P
no i SAM ZDOBYŁEM DLA MROCZNEJ ELITY KRAJ OGNIA :D:D ciągle nie mogę uwierzyć
Ale widać że union zaczął coś robić w końcu (szkoda że wioski drwali się nie udało odbić)
MORTAL

Masz dość 4S? zagraj w RoM-a! System dwuklasowy, masa q (kilka/naście/dziesiąt/set na lv),ciekawa fabuła, wojny gildi, nie możesz być koxem na 20lv wydając 100000pln-ów na IS :) rozbudowany świat, instancje http://www.runesofmagic.com/

• "xSm3agol" is male

• Send private message

14

Wednesday, June 24th 2009, 10:14pm

Zaczol cos robic heh ledwie 2 dni nas na poludniu nie bylo :) my zawsze bedziemy walczyc czy tu czy tam niewazne bo wazne jest to ze zabijemy jakiegos Derionczyka :)

Redlik

Super Moderator Forum

Date of registration: Mar 11th 2009

• Send private message

15

Wednesday, June 24th 2009, 11:36pm

Mroow ciągle ta sama śpiewka. Zauważ, że to nie działa i zaproponuj coś innego. Nie od razu jedną gildie i fuzje ale coś co się wpasuje w obecną sytuacje, w której Valorianie nie chcą jednej gildii.
Widzimy, że sami nie dajecie rady na południu i sprowadziliście nam FCM na północ ;) Więc żeby wszystko wróciło do "normy" spróbujmy dogadywać się lub współpracować na innych zasadach niż jedna gildia.
Sugeruję więc inne podejście do reszty gildii a może coś się uda zrobić- Nie boczcie się tak na nas. Podejrzewam, że większość jest otwarta na rozsądne propozycje. :thumbup:
FCM się udało bo to Derion :P "Barbarzyńcom" zawsze jakoś było łatwiej w kupie napadać :D <żart> A Valorianie mają inne podejście i potrzebne jest inna taktyka. Poza tym; taki urok tej gry. Tu nie ma komputerowych graczy - tu trzeba negocjować z ludźmi przez co scenariusz pisze się sam a to jest nowa gałąź taktyki: Dyplomacja.

Celebryckie Multi Czwórti Elantris/Eltville/BigFish/Redlik

Mroow

Kłusownik

• "Mroow" is male

• Send private message

16

Thursday, June 25th 2009, 10:29am

wczoraj w Keter siedzialo 5 osob z gildii Nightfall zapytalem sie czy ida z nami na poludnie i sie zgodzili wiec wciagnalem ich do raidu i poszli z nami szkoda ze nie mieli TS zeby sluchac dokladnych rozkazow i dokladnie wiedziec co i jak bardzo mi sie podobalo to wlasnie a jesli chodzi o zgranie to smialo i zawsze jestesmy chetni na wspolprace a jak mowilem w kilku tematach juz ze zapraszamy do wspolpacy inna kwestia jest brak wiary w siebie wiele osob nie wierzylo ze zdobedziemy ziemie na poludniu a tu sie okazalo ze w okolo 40 osob bo nie liczylem dokladnie dalismy rade wystarczy zaszczepic w czlowieku ducha walki i moze gory przenosic a wielu z Valorian nie wierzy w siebie i tu jest pies pogrzebany.

# Edit:
ludzie z Nightfall napiszcie mi list kto tam dokladnie byl od was czyli nicki z gry dziekuje.

This post has been edited 1 times, last edit by "Mroow" (Jun 25th 2009, 10:52am)

krzychuwr

Przybłęda

• "krzychuwr" is male

Derion

• Send private message

17

Thursday, June 25th 2009, 9:09pm

heh, Valorian pokazał dzisiaj co potrafi :)
Na północy standart: wymiana ziemi między państwami
ale na południu co się działo :D
Cała gebra w rękach unionu, no i 1 ziemia w tyco :)
Gratulacje dla was
Trochę żałuje że z wami nie poszedłem, ale w końcu MrocznaElita musi mieć przynajmniej jakąś ziemię na północy ;) Ale do drwali się wyrobiłem i paru derków położyłem
Sytuacja zaczyna się odwracać, ciekawe co teraz zrobi FCM ?
MORTAL

ClanLord002

Ban stały

• "ClanLord002" is male
  • "ClanLord002" has been banned

Date of registration: Apr 30th 2009

Occupation: Wojownik Jego Królewskiej Mości Nebana Maha

• Send private message

18

Thursday, June 25th 2009, 9:54pm

Ano dzisiaj dość ładnie nam poszło 8) Jutro bedzie cięzka sprawa bo trzeba to obronić. :|

"Z wojennej szkoły życia-co mnie zabija to czyni mnie silniejszym."

Rognar

Kłusownik

• "Rognar" is male

Date of registration: May 5th 2009

Occupation: Nadzorca :)

Guild: Only Refu

• Send private message

19

Friday, June 26th 2009, 4:45am

jakież to straszne :D
Derion rośnie w siłę:D

:) I bardzo dobrze, nie może być za łatwo.
A ile było płaczu nie dawno, że w Derion słaby, mało ludzi gra......

Mroow ciągle ta sama śpiewka. Zauważ, że to nie działa i zaproponuj coś innego. Nie od razu jedną gildie i fuzje ale coś co się wpasuje w obecną sytuacje, w której Valorianie nie chcą jednej gildii.

Z tym się zgodzę w 100%, nie ma za wielu chętnych na fuzje, prędzej można byłoby jakieś sojusze wysmażyć ;)

Pozdrawiam
Dumny Wojownik RefuGees Ironia - to moje drugie imię

- GAME OVER -

Mroow

Kłusownik

• "Mroow" is male

• Send private message

20

Friday, June 26th 2009, 9:38am

ja wam powiem jak jest z sojuszami otoz jest tak ze smialo wszyscy chca sojusz z nami ale.....
mamy swoje warunki a przedewszystkim uzywanie Team Speaka podczas wojny przynajmniej zeby sluchac zapobiega to haosowi organizacyjnemu i samowolce inna rzecza jest brak wiary w siebie przez inne bractwa jak dostaje odpowiedzi w listach typu "smialo ale kiedys kiedy bedziemy silniejsi itp" DVL jedynie to sie ze mna skontaktowal czlowiek jeden i ugadalismy ze nie bedziemy sie wtracac im w parade i tyle a i tak nie mogli zdobyc ziemii gdzie chetnie bysmy im pomogli wspierajac jednym czy dwoma pt ale to jest niestety INDYWIDUALIZM Valorianczykow kazdy dla siebie by chcial