Zapraszamy na nowe Forum - http://www.4story.pl/forum/index
Obecne pozostaje jedynie do odczytu.
pozatym DOOM co prawda wspulpracuje z nami ale wy macie Sempersow i nawet z nimi nie daliscie rady

Date of registration: Sep 20th 2009
Occupation: myje okna w kopalni !
Server: Mortal
Kingdom: Valorian
Guild: ThunderElite / ImprezaWgarazu / SzaloneCoyoty
Niech cie moje urodzinki nie obchodza... ty sie lepiej zajmi lukiem bo u was honor lukow ratuje USZOL...
"prawda w oczy kole"
Chetnie bym bil PO tylko ze eq na to nie pozwala +18 all i kusza 22 wszycy na 5 hitow mnie ; d wydalem duzo kasy na kk i nic z tego nie mam wiec sa goldy ; d dlugo mnie w ardir nie zobaczyciee ; DD This post has been edited 1 times, last edit by "Elvie" (Jun 18th 2011, 1:07pm)
Date of registration: Mar 16th 2011
Occupation: Emeryt
Kingdom: Derion
Guild: 5517 <3 / UnDeads 4ever
Date of registration: May 10th 2010
Occupation: Niedługo Inżynier:P
Guild: DOOM
. Szkoda że Ismiral i spółka nie sfotografowali całej rozmowy, bo tam licząc razy może 10 wspomniałem, że nasza gildia nie ma żadnych układów z Derionami, Ale i tak trzeba było zrobić ss tylko wtedy gdy dodałem trochę ironii i żartu ("z nimi się na pewno łatwiej dogadać niż wami."). Swoją drogą postawcie się w mojej sytuacji kiedy 2 pt Te rzuca się na mnie jednego, Marka i z 2 osoby z Mrocznej, nie wiem czemu aż taka złość na mnie
. Dziś na wojnie z kolei Ismiral grozni banem Hugiowi, pojawiają się prowokacje i szantaże. Ludzie bądźcie poważni, to tylko gra, nie traktujcie tego wszystkiego tak do siebie. Bardzo szanuję TE, wasze dokonania i ludzi, ale część z was, myślę niewielka nie umie przegrywać i tyle i to wpływa na opinie o waszej gildii.
), RUFETE, SHANKLY, ZYWIEC, RUFETTEDate of registration: Jun 17th 2009
Occupation: student
Guild: Crew
Czy jest uklad czy nie, Derki zawsze maja latwiej pod wzgledem wyboru z kim chca walczyc, bo wiedza ze gildie valorianskie beda probowac wlasnymi silami w wiekszosci przypadkow. Sojusze po stronie valo? Po co to?? Ktos zaklada gildie, chce ja rozwijac, taka jest idea tej gry. Sytuacja nie bedzie mozliwa jak bedzie taki derionski monopol
Jak maja ochote tak sobie pogrywac poprostu niech TE sobie odpusci niedziele
Beda miec znow radoche bijac rekordy na DOOM, swoja droga wielki szacun za te 1500;p Date of registration: Feb 27th 2010
Occupation: Ucze się:)
Guild: 300Derian

Date of registration: Feb 26th 2011
Occupation: Kaplan
Guild: HUGO
This post has been edited 1 times, last edit by "Elvie" (Jun 18th 2011, 1:09pm)
Date of registration: May 10th 2010
Occupation: Niedługo Inżynier:P
Guild: DOOM
.
) od ThunderEllite. No chyba, że tobie wielkiemu mistrzowi odpowiada rola gildii wasalnej.
), RUFETE, SHANKLY, ZYWIEC, RUFETTEDate of registration: Jun 28th 2010
Occupation: stuner kamikadze
Guild: 300
Dla mnie osobiście w tym momencie zero szacunku dla nich. Z tego co tutaj czytam to ten układ musiał być między DOOM a kimś z derionu. Także chciałbym tej gildii pogratulować pomysłowości. Jesteście żałośni ;D Bawcie się dalej w te wasze układy. Moge Was tylko zapewnić że co nie którzy na derionie teraz się z Was śmieją
Jesli chodzi o wojne coz nie bylo mnie i wcale nie zaluje zycze jutro udanej zabawy (czy aby na pewno dla niektorych? ;]) sorki za offtop. Date of registration: Feb 26th 2011
Occupation: Kaplan
Guild: HUGO

Nie interesują mnie stosunki międzygildyjne,jednak to co wczoraj ujrzałem na wojnie to mi ręce opadły (dla dociekliwych nie byłem na wczesniejszych wojnach w tygodniu).
ale ZONK co?
Za to ze Honersów wrobiliście z zamkiem tydzien temu. Nawet jakbysmy mieli prawo do zamku Gebry to i tak bysmy nie przyszli
Zaraz pewnie napiszecie że sie boimy...oj taaaa boimy sie nawet 1levelowego Derionskiego agresta
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH