You are not logged in.

• Login

Zapraszamy na nowe Forum - http://www.4story.pl/forum/index
Obecne pozostaje jedynie do odczytu.

• "feniksv23" is male

Date of registration: Jul 3rd 2009

Server: Mortal

Kingdom: Derion

Guild: FCM/EuFoRia

• Send private message

3,781

Friday, June 17th 2011, 9:46pm

Arekrcm Hmm jak ma być uczciwa walka na derionie skoro tuz przed wojną zostałem poproszony o odpuszczenie terenu i gdzie tu uczciwa walka.

PIERWSZY LOGIN 17.03.O9

www.euforia.e-fora.pl

Redlik

Super Moderator Forum

Date of registration: Mar 11th 2009

• Send private message

3,782

Friday, June 17th 2011, 9:53pm

pozatym DOOM co prawda wspulpracuje z nami ale wy macie Sempersow i nawet z nimi nie daliscie rady

Duże sprostowanie się tu należy: Sempersów nikt nie ma, nie miał i nie będzie miał, to raczej my mamy wszystko; w ... miejscu do tego przeznaczonym i poukładane jak należy, co oznacza, że nami się nie pogrywa ani nie wykorzystuje. A co do dzisiejszej wojny, lataliśmy sobie gdzie komu chęć przyszła, głównie pomagaliśmy Hased bronić, co się zresztą udało.

Celebryckie Multi Czwórti Elantris/Eltville/BigFish/Redlik

SzmiitiuAG

Przybłęda

• "SzmiitiuAG" is male

Date of registration: Sep 20th 2009

Occupation: myje okna w kopalni !

Kingdom: Valorian

Guild: ThunderElite / ImprezaWgarazu / SzaloneCoyoty

• Send private message

3,783

Friday, June 17th 2011, 9:58pm

Niech cie moje urodzinki nie obchodza... ty sie lepiej zajmi lukiem bo u was honor lukow ratuje USZOL...

piekna zmiana tematu gratulacje ^^ "prawda w oczy kole"

Uszol to kox na valoo... Nastepca Gondoriana. Nasza duma ^^ Chetnie bym bil PO tylko ze eq na to nie pozwala +18 all i kusza 22 wszycy na 5 hitow mnie ; d wydalem duzo kasy na kk i nic z tego nie mam wiec sa goldy ; d dlugo mnie w ardir nie zobaczyciee ; DD

Pzdrr Szmituu

Edit: Uszol jest nastepca Uszola <3

/upominam za offtop.
Elvie

This post has been edited 1 times, last edit by "Elvie" (Jun 18th 2011, 1:07pm)

This post has already been reported.

• "BanaMiDaaaj" is male

Date of registration: Mar 16th 2011

Occupation: Emeryt

Guild: 5517 <3 / UnDeads 4ever

• Send private message

3,784

Friday, June 17th 2011, 10:07pm

to sie usmialem jak zobaczylem co tu jest pisane xd no coz TE bez wejscia na zamek mowi sie trudno gdzies sie rozdziela, a raczej na 100% ktos ich wezmie : ), ale powiem tak w tym systemie co wszedl po patchu jezeli chodzi o wejsciowki na zamek to 1 krolestwo moze wybierac sobie rywala na zamek, kiedys tak robilismy by DOOM przyszlo do gebry, a nie CREW, ale gratki dla derionu : )
Jajco

Rufete

Zbój

• "Rufete" is male

Date of registration: May 10th 2010

Occupation: Niedługo Inżynier:P

Guild: DOOM

• Send private message

3,785

Friday, June 17th 2011, 10:08pm

No to może ja się teraz wypowiem, bo ThunderEllite chyba zbyt wszystko emocjonalnie traktuje. Widzę, że chłopaki nawet screana zrobili, ponoć powstał też filmik na yt. Jednym słowem trzeba pilnować co się mówi i co się robi. Normalnie aż mi się humor poprawił jak to zobaczyłem.:). Szkoda że Ismiral i spółka nie sfotografowali całej rozmowy, bo tam licząc razy może 10 wspomniałem, że nasza gildia nie ma żadnych układów z Derionami, Ale i tak trzeba było zrobić ss tylko wtedy gdy dodałem trochę ironii i żartu ("z nimi się na pewno łatwiej dogadać niż wami."). Swoją drogą postawcie się w mojej sytuacji kiedy 2 pt Te rzuca się na mnie jednego, Marka i z 2 osoby z Mrocznej, nie wiem czemu aż taka złość na mnie:P. Dziś na wojnie z kolei Ismiral grozni banem Hugiowi, pojawiają się prowokacje i szantaże. Ludzie bądźcie poważni, to tylko gra, nie traktujcie tego wszystkiego tak do siebie. Bardzo szanuję TE, wasze dokonania i ludzi, ale część z was, myślę niewielka nie umie przegrywać i tyle i to wpływa na opinie o waszej gildii.

MOJE NICKI: KOCHANEK FOCZKI (NIE PYTAC KTO MI TO ZMIENIŁ:D), RUFETE, SHANKLY, ZYWIEC, RUFETTE

• "BanaMiDaaaj" is male

Date of registration: Mar 16th 2011

Occupation: Emeryt

Guild: 5517 <3 / UnDeads 4ever

• Send private message

3,786

Friday, June 17th 2011, 10:08pm

Trzymam kciuki derion za was na zameczkach:)
Jajco

Huberus

Kłusownik

• "Huberus" is male

Date of registration: Jun 17th 2009

Occupation: student

Guild: Crew

• Send private message

3,787

Friday, June 17th 2011, 10:50pm

Ze wam nie szkoda nerwow na to... uklady sojusze, kombinowanie, a wszystko po to by zajac teren zamek... Wszyscy niby liczą na swietna zabawe, ale jak sie okazuje wazniejsze jest zwyciestwo, ktore na dobra sprawe nic nie daje:) Czy jest uklad czy nie, Derki zawsze maja latwiej pod wzgledem wyboru z kim chca walczyc, bo wiedza ze gildie valorianskie beda probowac wlasnymi silami w wiekszosci przypadkow. Sojusze po stronie valo? Po co to?? Ktos zaklada gildie, chce ja rozwijac, taka jest idea tej gry. Sytuacja nie bedzie mozliwa jak bedzie taki derionski monopol:) Jak maja ochote tak sobie pogrywac poprostu niech TE sobie odpusci niedziele:) Beda miec znow radoche bijac rekordy na DOOM, swoja droga wielki szacun za te 1500;p

went

Fachowiec

• "went" is male

Date of registration: Feb 27th 2010

Occupation: Ucze się:)

Guild: 300Derian

• Send private message

3,788

Saturday, June 18th 2011, 6:58am

No to i ja się wtrącę:

Thunder Elite samo sobie zasłużyło na coś takiego. Taaaak. Monopal na Grzyba... "Grzyby są nasze nie kradnij", "Możemy mieć takie tereny jakie chcemy". I wy się dziwicie, że na Valo was obecnie prawie nikt nie lubi? Bo za co mają lubić Panów i Władców Servera z Arcymistrzem Koyotem na czele? A co z Derionem? Swój szacunek do TE straciłem już daaawno i większość graczy z Derionu ma podobną opinię. Może na przyszłość się ogarnijcie i zrozumcie, że nie jesteście bogami, ale zwyczajną gildią, jedną z wielu.

PS: szmitiu, rzeczywiście eq+18 i kusza 22 to baaardzo słaby sprzęt... Szczególnie, że w takim eq ludzie z derionu wygrywają turnieje.

Richelieu

Kłusownik

• "Richelieu" is male

Date of registration: Feb 16th 2011

Guild: HONESTATIS

• Send private message

3,789

Saturday, June 18th 2011, 8:16am

Coyot nie chce sie dogadac z gildiami na valo jego problem a my mozemy
ugadac sie z kim chcemy i jak chcemy :>. Wkoncu der tez czlowiek a
nie jakis bot.

Tydzień temu - wasza koalicja była innego zdania ????? horągiewki czy co??

No cóż nie widzę wypowiedzi graczy z DOOM - Mrocznej Elity - Chaos- Nepokonanych -crew- którzy na TS wyzywali mnie od zdrajców narodu Valoriańskiego od sprzedawczyków - ....kiedy w zezłym tygodniu niby się uklłądałem z Derionem ---- - Obrońcy honorowego grania bez układów Dan - Ajan - nie słychać was coś - no gdzie są te osoby z TS co uważały że układanie się z Derkami to najgorsze co może być - brak odwagi?? - żadnych wulgaryzmów - wyzywania - rozumiem że teraz wam się podoba .
Olin11-FwliNzNa-VvVvKilerVvV- Kisiel- RadWitu12- MaGiKBLE-xDaNyx- Pendrato45 nie słyszę i nie widzę aby wam się nie podobało układanie się z Derkamii - chyba wręcz przeciwnie - i wy śmiecie mówić na Ts o honorowym graniu?? . No cóż dzisiaj ja mogę powiedzieć Panowie SPRZEDALIŚCIE SIĘ ZA SREBRNIKA -

Co do wojny - podziękowania za obronę Mosud dla gildii Rycerzy Humoru - SF- TE -( coyot dzięki za bezinteresowną pomoc w tym tygodniu ) oraz pojedynczych graczy z innych gildii nawet z DOOM nie będę opisywał nicków bo nie chce ich pakować na minę w gildii - tak macie racje Hugio to nie cała gildia - ( może czas na zmiany w DOOM) . Jak widać Valorianie można zrobić nominacje na zamek i skutecznie przeprowadzić obronę terenu bez układania się z Derkami - . Jeszcze raz wielkie dzięki no i decyzja należy do was czy chcecie grać w gildiach gdzie się jest wasalem Derionu czy walczyć bez układów w mniejszej gildii . Jest dużo gildii które czekają na wsparcie uczciwych graczy -
niech moc uczciwości i honoru będzie z wami http://imageshack.us/photo/my-images/98/ukadzik.jpg/

• "Hanyoushi" is male

Date of registration: Jun 18th 2010

Occupation: uczeń :d

• Send private message

3,790

Saturday, June 18th 2011, 8:45am

tak macie racje Hugio to nie cała gildia - ( może czas na zmiany w DOOM)
Póki HUGIO nie skończy z grą,mistrza nie zmieniamy.

KaKaQPL

Przybłęda

• "KaKaQPL" is male
  • "KaKaQPL" has been banned

Date of registration: Feb 26th 2011

Occupation: Kaplan

Guild: HUGO

• Send private message

3,791

Saturday, June 18th 2011, 9:56am

Taka mala propozycja dla TE.. zbieszcie all mistrzow gildi z valo i sprobujcie sie moze dogadac bo w tej grze nie chodzi o to zeby [ciach] TE poprostu kojot zastanow sie czasem bo za wysoko sie cenisz... moze i masz tytul wojowniko-rmceko-kapcia... ale ogarni sie chlopie bo stwierdzeniem ze TE to najlepsza gildia na mortalu nigdzie nie dojdziesz.. tylko stracisz.. pozatym jezeli chcesz to zrobimy ustawke 50 ludzi z derow vs 50 ludzi z TE i zobaczysz ze nie bedziecie mieli gdzie uciekac...

/upominam za wulgaryzm.
Elvie

This post has been edited 1 times, last edit by "Elvie" (Jun 18th 2011, 1:09pm)

This post has already been reported.

Rufete

Zbój

• "Rufete" is male

Date of registration: May 10th 2010

Occupation: Niedługo Inżynier:P

• Send private message

3,792

Saturday, June 18th 2011, 10:11am

Richelieu, naprawdę cenie Cię jako gracza i mistrza gildii Honestatis, ale to co teraz napisałeś to jest śmiech na sali. HUGIO ma abdykować? Niby z jakiego powodu? Bo codziennie zdobywamy tereny, mamy prawo do zamku, gildia się rozwija, zdobywamy nowe eq i pomagamy sobie...błagam nie ośmieszaj się:P.
Co do bezinteresownej pomocy wam przez TE też mam co najmniej mieszane uczucia, gdybyście nie mieli szans na zamek, Coyot by tam nawet swojego 50 levela nie przysłał. Radzę Richelieu przyjrzeć się sobie i waszej niezależności( chyba jednak zależności:P) od ThunderEllite. No chyba, że tobie wielkiemu mistrzowi odpowiada rola gildii wasalnej.:P

MOJE NICKI: KOCHANEK FOCZKI (NIE PYTAC KTO MI TO ZMIENIŁ:D), RUFETE, SHANKLY, ZYWIEC, RUFETTE

• "SprzedawcaMeTki" is male

Date of registration: Jun 28th 2010

Occupation: stuner kamikadze

Guild: 300

• Send private message

3,793

Saturday, June 18th 2011, 10:32am

Hmm... Jakby to ując żeby bana nie dostać? :p Śmiech na sali normalnie. Wszyscy wjeżdżamy na TE jacy to oni nie są ale to co zrobiła gildia DOOM to jest porażka. Zawsze uważałem że to jedna z najsłabiej zorganizowanych gildii na valo. Teraz to się potwierdza w 100% :D Dla mnie osobiście w tym momencie zero szacunku dla nich. Z tego co tutaj czytam to ten układ musiał być między DOOM a kimś z derionu. Także chciałbym tej gildii pogratulować pomysłowości. Jesteście żałośni ;D Bawcie się dalej w te wasze układy. Moge Was tylko zapewnić że co nie którzy na derionie teraz się z Was śmieją :)

alczyk90

Przybłęda

Date of registration: Sep 6th 2009

• Send private message

3,794

Saturday, June 18th 2011, 11:24am

Richelieu prosze o nicki graczy ktorzy CIe obrazali na tsie z gildi CREW , moze byc na priwa..... co do temmatu TE coz... Evos sie dziwi czemu im valo pomaga. Wiesz sam nie wiem nie trawilem nie trawie i nie bede trawil TE i to doskonale jest wiadome jakos sie z tym nie kryje jak juz gdzies z nimi ide to w wyzszej sprawie wojna/ardir dlaczego reszta leci na wazelinie nie mam pojecia :) Jesli chodzi o wojne coz nie bylo mnie i wcale nie zaluje zycze jutro udanej zabawy (czy aby na pewno dla niektorych? ;]) sorki za offtop.

g0rc1u

Przybłęda

• "g0rc1u" is male

Date of registration: Aug 27th 2009

Occupation: Rzucanie Toporkami ^^

• Send private message

3,795

Saturday, June 18th 2011, 11:56am

Kiedys to bylo ThunderElite a teraz jest CoyotElite i takie jest moje zdanie :> . Kazdy wie jakie TE bylo za czasow Banana czy mirharda .

KaKaQPL

Przybłęda

• "KaKaQPL" is male

• Send private message

3,796

Saturday, June 18th 2011, 12:10pm

Kazdy wie jakie TE bylo za czasow Banana czy mirharda .

Kazdy pamieta... ale jak to mirchard powiedzial... chce wrocic do gry ale jak widze co sie w TE dzieje to mi sie w kieszeni maczeta na kojota otwiera...

Richelieu

Kłusownik

• "Richelieu" is male

Date of registration: Feb 16th 2011

Guild: HONESTATIS

• Send private message

3,797

Saturday, June 18th 2011, 12:13pm

Rufi- za jedno cię chwale masz - jaja - bo jako jedyny miałeś odwagę przyznać że -TAK UKŁADAMY SIĘ Z DERKAMI - I NIC WAM DO TEGO - aby przytrzeć nosa TE . Co do śmieszności pogadaj ze swoimi aby następnym razem nie wyjeżdżali z tekstami że honor valo - że nie można się układać z Derionem - bo na tą chwile to żenujące jest - ukłądanie się gildii przodujących Z DERIONEM - DOOM i koalicjantów tej gildii czyli niepokonanych extermination- mrocznej elity jest nazwijmy to kolowialnie - niemoralne - niechonorowe - nie mówiąc że sprzedaliscie się żeby coś tam udowodnić -MACIE DUŻĄ SIŁĘ A UKŁADACIE SIĘ Z NATURALNYM WROGIEM - po prostu sprzedaliscie się - jak wam pasuje taki układ ok . Od dzisiaj wiemy że jak gildia chce mieć zamek bądz obronić teren w 4 graczy trzeba zgłosić się do DOOM oni załaywią .
Co do niezalezności mojej gildii - tak nie wszedłem w ten wasz chory ukłąd bo wiedziałem że bedziecie dogadywac się z dekami bo nie potyraficie inaczej walczyć tylko poprzez ukłądy i wyzwiska( co pokazaliscie w zeszłą sobotę na czacie ogólnym ) . Co do coyota i nie bede się wypowiadał kazdy ma swoje zdanie - moje zdanie każdy zna.
TAKŻE RUFII - WIELKI PLUS ŻE POTRAFIŁEŚ PRZYZNAĆ - TAK GILDIA DOOM UKŁADA SIĘ Z DERKAMI -I ZA TO CI DZIĘKUJE - każdy wie tyeraz jak wygląda polityka koalicji na valo.
Dzisiaj ostatnie rozdanie tygodnia rozumiem że zamki sa już ustawione hased bedzie derion a reszta valo czy na odwrót ??? aby było sprawiedliwie powinno być w tym tygodniu 3:1 dla Derion . Masakra

• "DeVvVastatoR" is male

Date of registration: Dec 12th 2010

• Send private message

3,798

Saturday, June 18th 2011, 12:22pm

Załamka normalnie...jedna wojna a tyle głupot i innych pierdół w tym temacie że głowa boli. :pinch: Nie interesują mnie stosunki międzygildyjne,jednak to co wczoraj ujrzałem na wojnie to mi ręce opadły (dla dociekliwych nie byłem na wczesniejszych wojnach w tygodniu).
Przed chwilą padły posty "kiedys to było TE,za czasów Banana i Mirharda". Ludzie czy Wy sami wiecie co piszecie? Odkąd TE istnieje to ciągle macie jakieś ADHD co do tej gildii...nie wazne kto jest mistrzem. Ile razy było wałkowane że TE to i tamto...ile razy wjeżdzaliscie na Banana,Mirharda czy kogo tam jeszcze a teraz widze posty "kiedyś to było TE". TE nigdy nie jest inne i to sobie wbijcie do głowy,jedynie gracze się zmieniają ale nie cele gildii ani główne zadania.
Z tego co mi wiadomo to na Gebre poszlismy tylko by zrobic Wam na złość 8o ale ZONK co? :D Za to ze Honersów wrobiliście z zamkiem tydzien temu. Nawet jakbysmy mieli prawo do zamku Gebry to i tak bysmy nie przyszli :rolleyes: Zaraz pewnie napiszecie że sie boimy...oj taaaa boimy sie nawet 1levelowego Derionskiego agresta :|
Poszlismy pomagac Honersom wczoraj na wojnie? No i co z tego? Ile razy nam pomagali w obronie to się równiez odwdzięczamy. Widac nie potraficie tego docenic...a niby u was współpraca jest zarąbista :huh:
Hmm to by było narazie na tyle bo nie mam zbytnio czasu pisać na uczelni. Cytujta se ile chceta-guzik mnie to obchodzi...
Pozdro :sleeping:
4Story jest TYLKO grą , a 90% ludzi CAŁKOWICIE o tym ZAPOMINA. :|
To tylko ZABAWA - jak się coś nie podoba to WYLOGUJ SIĘ.
Zawsze im mniej osób tym mniej obciążony serwer. ^^

DeVvVastatoR -wojownik 90lv /ON
Vivienn -RMC 90lv /ON

KaKaQPL

Przybłęda

• "KaKaQPL" is male

• Send private message

3,799

Saturday, June 18th 2011, 12:47pm

Poszliscie na gebre sie zemscic i nie macie nic... ZONK CO? xd pozdro.;D

• "DeVvVastatoR" is male

Date of registration: Dec 12th 2010

• Send private message

3,800

Saturday, June 18th 2011, 12:53pm

Powiedz mi tak szczerze...czy jest OBOWIĄZEK mieć zamek własnej gildii? Hmmm widocznie Ci się kolego coś poprzestawiało...
Co z tego że nie mamy zamku? Myślisz że kogoś z TE to boli? A Was cieszy?
Nie jestes w TE wiec nie wyciągaj pochopnie jakichkolwiek wniosków,bo z każdym postem jaki tu napisałeś odnośnie wczorajszej wojny to pokazujesz swoje dowartościowanie przez pisanie ich.
Zresztą co ja bede sie rozpisywał i pisał jak "do ściany"... milczenie jest najlepszą opcją a cierpliwość popłaca.
4Story jest TYLKO grą , a 90% ludzi CAŁKOWICIE o tym ZAPOMINA. :|
To tylko ZABAWA - jak się coś nie podoba to WYLOGUJ SIĘ.
Zawsze im mniej osób tym mniej obciążony serwer. ^^

DeVvVastatoR -wojownik 90lv /ON
Vivienn -RMC 90lv /ON