You are not logged in.

• Login

Zapraszamy na nowe Forum - http://www.4story.pl/forum/index
Obecne pozostaje jedynie do odczytu.

Zigfried

Przybłęda

• "Zigfried" is male

Date of registration: May 18th 2009

Occupation: Handlowiec

• Send private message

21

Friday, June 26th 2009, 10:00am

ale mają do tego prawo.
każdy ma swoje ambicje i może chce zdobyć wszystko sam bez pomocy.

• "xSm3agol" is male

Date of registration: Mar 18th 2009

• Send private message

22

Friday, June 26th 2009, 2:01pm

No w Valorianie widac brak organizacji miedzy bractwami nie to co w Derion bo tam sie ugadali swietnie :)

Teraz możemy się licytować kto u was, a kto u nas tak się zachowuje. Faktem jest, że takie zachowanie nakręca spirale nienawiści po obu stronach konfliktu i raczej już tego nic nie zmieni (taka nasza natura).

Zigfried

Przybłęda

• "Zigfried" is male

Date of registration: May 18th 2009

Occupation: Handlowiec

• Send private message

23

Friday, June 26th 2009, 3:22pm

może warto być w Derion po prostu :D

Mroow

Kłusownik

• "Mroow" is male

Date of registration: Apr 11th 2009

• Send private message

24

Friday, June 26th 2009, 3:45pm

warto byc tam gdzie sie jest ja nie jestem kims kto jest niezdecydowany i konsekwentnie daze do ssamego konca do tego jest wlasnie tez gildia Union ze chcemy ludzi co beda grac konsekwentnie po stronie Valorianu i to jest kwestia czasu ze bedziemy mieli 90+ czlonkow aktywnych na wojnie w glownym bractwie jak i w akademii i wtedy jesli dyplomacja nie pomoze to bedziemy sobie miedzy bractwami pomagac nawzajem bo to jest idea Union zeby pomagac sobie nawzajem i niszczyc derionczykow
Postac: Mroow
Poziom: 68
Bractwo: Union
Rasa: Feline
Profesja: Wojownik
Serwer: Mortal

Chcesz podyskutować pisz: GG 7142316

• "Srodsiad_WN" is male

Date of registration: Mar 14th 2009

Occupation: JESTEM HARDKOREM!

• Send private message

25

Saturday, June 27th 2009, 12:41am

Coz,czego jedynie moge pogratulowac, to gracza WhiteRaven,ktory gania po expowiskach...

Bez podrowien dla Niego... Fcm- rzadzisz.

Przepraszam za tego posta,ale to juz szczyt chamstwa...

#Edit: Temat fcm zamkniety, wiec dalem to tu.

/Upominam za offtopic. Zawsze możesz poprosić o otworzenie tematu, w którym chciałeś zabrać głos, jeśli ten został zamknięty. Poza tym, prywatne sprawy lepiej załatwiać przez prywatną rozmowę. [Faelirvin]

Emeryt 8)

This post has been edited 2 times, last edit by "Faelirvin" (Jun 27th 2009, 12:26pm)

Arturius

Przybłęda

Date of registration: May 13th 2009

• Send private message

26

Sunday, June 28th 2009, 8:22am

Kazda Gildoia dla siebie che... i jakas musi z czegos zrezygnowac... ja proponuje pomoc nawet w zdobyciu twierdzy ale neisttey musi byc jaks wmaire spora siłąa wspomagajaca nas i jedyny warunek ze na wojnie słuchaj sie naszych dowódcó... oczywiscie raz mi gildia rozwaliła Raid ale tosie zdaza moi dostali [ciach] i pilnuja sie naszych dowódców... a ci co z anmi chcieli byc wrajdzie i psozli sami bo nie słuchali rozkazwó coż zgineli i nei pomoglismy w zdobyciu twierdzy... zreszta 2 gildie z którymi staram sie zawrzec sojusz obecnie sa w takim stanie ze lepiej dl atych aktywnych graczy było by przyłączycz sie do jednej z 3 wiodacej obecnie gildi niz upierac sie przy wąłasbnnej ale ja to rozumiem wiec jestem gottów to zaajkceptowac... zobaczymy co z tegoi wyjdzie:D

/Ale bez wulgaryzmów proszę. Upominam za słownictwo. [Faelirvin]
Imię: Arturius (Były Pan i Władca Piekielnej Piesni)

Rasa: Człowiek

Klasa: Wojownik

LVL: 74

Kraj: Derion

Wojownik jest hybryda 2recznego i tarczownika

Gildia: HellSing = Regnum (łac. Królestwo)

Gildie załozyłem 18.03.2009r

Gram od 13.03.2009 roku

NIE LUDZION KTÓRZY KORZYSTAJA Z LUK ZABEZPIECZEN GRY... TACY BA...I PSUJA ZABAWE WSZYTKIM GRACZOM ELIMINUJMY ICH DZIEKI DANEJ MOZLIWOSC PRZEZ MISQ W REGULAMINIE... NIE ZNZIECHECAJMY SIE UTRUNIENIEM ALE WALCZMY Z LAGOFRANCAMI

This post has been edited 1 times, last edit by "Faelirvin" (Jun 28th 2009, 1:34pm)

Redlik

Super Moderator Forum

Date of registration: Mar 11th 2009

• Send private message

27

Sunday, June 28th 2009, 2:30pm

?( Arturius błagam. Pisz tak, żeby cię można było zrozumieć. Stawiaj kropki i literki tam gdzie ich miejsce. Niech ci ktoś przeczyta wcześniej co napisałeś albo nie wiem co, ale pozwól się zrozumieć. :dash:

Celebryckie Multi Czwórti Elantris/Eltville/BigFish/Redlik

Vexer

Przybłęda

Date of registration: Jun 13th 2009

• Send private message

28

Sunday, June 28th 2009, 11:35pm

Każdy sposob na odbicie terenu jest dobry,pod warunkiem,ze nie jest blazenada typu "lognijmy sie pod bosem,to bedziemy fajni"...wystarczy pomysl...niezaleznie co mysli o nim strona przeciwna ;> Co do ostatnich wojen...ku Valorianom kieruje slowa...najlepsza obrona jest atak ;) btw..pozdrowy dla fajnych zlagowanych panuf typu Gondorian (mistrz laga kunsztowny),karpioza1(uczen mistrza Gondo) i im podobnym... to juz nie jest drazniace czy irytujace...to jest smieszne ;> Jak Ci komp nie wyrabia to graj w pasjansa jeden z drugim ;>
Pozdrowy dla Pepsi Coli i jemu podobnym,ktorzy walcza do konca ;>
Peace

• "xSm3agol" is male

• Send private message

29

Sunday, June 28th 2009, 11:43pm

lol wpadl na forum napisal 2 glupie posty i heja heh.... to ja ci powiem tak jak nie potrafisz grac to idz graj w pasjansa...i jak nie potrafisz pisac czegos madrego to idz czytaj ksiazki.... pzdr :)

/Upominam za offtopic [Lirvin]

Teraz możemy się licytować kto u was, a kto u nas tak się zachowuje. Faktem jest, że takie zachowanie nakręca spirale nienawiści po obu stronach konfliktu i raczej już tego nic nie zmieni (taka nasza natura).

This post has been edited 1 times, last edit by "Faelirvin" (Jun 28th 2009, 11:58pm)

Vexer

Przybłęda

Date of registration: Jun 13th 2009

• Send private message

30

Sunday, June 28th 2009, 11:46pm

Oky..:( Przepraszam miszczu :( Wybacz :( Tylko sie uczyc od takich jak Ty :<

/Upominam za offtop. [Faelirvin]

This post has been edited 1 times, last edit by "Faelirvin" (Jun 28th 2009, 11:59pm)

Arturius

Przybłęda

Date of registration: May 13th 2009

• Send private message

31

Monday, June 29th 2009, 1:19am

Dzisiaj była cudowna wojna sorki juz wczoraj:D swietnie sie bawilismy mimo, ze mieliscie przewage liczebna:D załóję ze Mosadu nie zdobylismy... ale warto było sprubowac:D... co do moich literówek przepraszm ja poprstu czesto pisze jak juz jestem zmeczony:p Mam nadzieje ze wybaczone:D Obiecuje ze sie poprawie:D i prosze z przeklenstwem to była jak dla mneie przesadza ale twoje prawo miły Moderatorze:D Pozdrawiam:D

/Moje prawo? Raczej obowiązek ;). Pozdrawiam. [Faelirvin]
Imię: Arturius (Były Pan i Władca Piekielnej Piesni)

Rasa: Człowiek

Klasa: Wojownik

LVL: 74

Kraj: Derion

Wojownik jest hybryda 2recznego i tarczownika

Gildia: HellSing = Regnum (łac. Królestwo)

Gildie załozyłem 18.03.2009r

Gram od 13.03.2009 roku

NIE LUDZION KTÓRZY KORZYSTAJA Z LUK ZABEZPIECZEN GRY... TACY BA...I PSUJA ZABAWE WSZYTKIM GRACZOM ELIMINUJMY ICH DZIEKI DANEJ MOZLIWOSC PRZEZ MISQ W REGULAMINIE... NIE ZNZIECHECAJMY SIE UTRUNIENIEM ALE WALCZMY Z LAGOFRANCAMI

This post has been edited 1 times, last edit by "Faelirvin" (Jun 29th 2009, 1:15pm)

louskill

Przybłęda

• "louskill" is male

Date of registration: Mar 24th 2009

• Send private message

32

Tuesday, July 7th 2009, 12:06am

Witam

piekna wojna Unia w malej wiosce pobita gratki dla fcm i zakonu za dzis :) Hellsing Malkuth gratki za hased i ardir :) Derion roxx ...
GG - 12413043 na glupoty niekoniecznie bede odpisywal zapraszam do konstruktywnych wypowiedzi i rozmow na poziomie

• "xSm3agol" is male

• Send private message

33

Tuesday, July 7th 2009, 7:27pm

nom caly ogolnie caly FCM tam byl chyba i my i przez 30 min w 1 miejscu nawalanka :) raz my do przodu raz wy nas wypieraliscie xD ladnie bylo ciagle co chwile ktos ginal :P

djboro

Emeryt

Date of registration: Mar 21st 2009

• Send private message

34

Saturday, July 18th 2009, 6:36pm

Tak mniej więcej wygląda wojna na mortalu
http://www.youtube.com/watch?v=ZmvSSB0JVYI
(ogladamy w HQ)
za mjuzik w tle odpowiedzialna jest Amarena :)

• "xSm3agol" is male

• Send private message

35

Saturday, July 18th 2009, 8:41pm

tak wyglada wojna na poludniu zycie codzienne w Union... masakra na kazdym kroku... ale to i tak jeszcze nic na tym filmiku bo malo osob jest ostatnio u nas jak i u FCM xD

Mroow

Kłusownik

• "Mroow" is male

Date of registration: Apr 11th 2009

• Send private message

36

Sunday, July 19th 2009, 10:56am

straszna piosenka nie pasuje wogole do filmiku i to tej rzezni ktora jest przedstawiona Amarena zniszczylas mnie ta piosenka a tak zeby nie bylo offtopu to bardzo fajnie ze sie cos zaczyna dziac i do Union dolaczaja inne gildie zeby nam pomagac i my im tez z mila checia pozdrawiam
Postac: Mroow
Poziom: 68
Bractwo: Union
Rasa: Feline
Profesja: Wojownik
Serwer: Mortal

Chcesz podyskutować pisz: GG 7142316

merlin

Przybłęda

• "merlin" is male

Date of registration: May 4th 2009

Occupation: Tester paniki

Kingdom: Derion

• Send private message

37

Tuesday, July 21st 2009, 8:50pm

Mam pytanie z trochę innej beczki bo nie chciałem nowego tematu zakładać. Czy można zdobyc teren we czterech(pytanie retoryczne...hehe DarkKnights)?

Wieczna śmierć

KingGrimm

Przybłęda

• "KingGrimm" is male

Date of registration: Mar 15th 2009

Server: Mortal

Kingdom: Valorian

Guild: SemperFidelis

• Send private message

38

Tuesday, July 21st 2009, 9:39pm

Teren można zdobyć w pojedynkę, wystarczy mieć gildię.

Merlin, Ty się chwalisz czy cuś? Kiedyś to nie raz udzie sami teren zdobywali, a nie że teraz milion pięćset na patrona stoi...

~~Eating meat, alone.

merlin

Przybłęda

• "merlin" is male

Date of registration: May 4th 2009

Occupation: Tester paniki

Kingdom: Derion

• Send private message

39

Wednesday, July 22nd 2009, 10:08am

No chwalę się chwalę bo kiepsko u nas o pomoc na wojnach.

Wieczna śmierć

Redlik

Super Moderator Forum

Date of registration: Mar 11th 2009

• Send private message

40

Thursday, July 23rd 2009, 10:53am

Znalezione w poczekalni:

Redlik has attached the following image:
  • serduszko.gif

Celebryckie Multi Czwórti Elantris/Eltville/BigFish/Redlik

This post has been edited 1 times, last edit by "Pelor" (Feb 14th 2010, 6:16pm)