Zapraszamy na nowe Forum - http://www.4story.pl/forum/index
Obecne pozostaje jedynie do odczytu.

This post has been edited 2 times, last edit by "Faelirvin" (Jun 27th 2009, 12:26pm)

This post has been edited 1 times, last edit by "Faelirvin" (Jun 28th 2009, 1:34pm)
btw..pozdrowy dla fajnych zlagowanych panuf typu Gondorian (mistrz laga kunsztowny),karpioza1(uczen mistrza Gondo) i im podobnym... to juz nie jest drazniace czy irytujace...to jest smieszne ;> Jak Ci komp nie wyrabia to graj w pasjansa jeden z drugim ;> 

This post has been edited 1 times, last edit by "Faelirvin" (Jun 28th 2009, 11:58pm)
swietnie sie bawilismy mimo, ze mieliscie przewage liczebna
załóję ze Mosadu nie zdobylismy... ale warto było sprubowac
... co do moich literówek przepraszm ja poprstu czesto pisze jak juz jestem zmeczony:p Mam nadzieje ze wybaczone
Obiecuje ze sie poprawie
i prosze z przeklenstwem to była jak dla mneie przesadza ale twoje prawo miły Moderatorze
Pozdrawiam
. Pozdrawiam. [Faelirvin] This post has been edited 1 times, last edit by "Faelirvin" (Jun 29th 2009, 1:15pm)
raz my do przodu raz wy nas wypieraliscie xD ladnie bylo ciagle co chwile ktos ginal

Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH