You are not logged in.

• Login

Zapraszamy na nowe Forum - http://www.4story.pl/forum/index
Obecne pozostaje jedynie do odczytu.

• "BanaMiDaaaj" is male

Date of registration: Mar 16th 2011

Occupation: Emeryt

Server: Mortal

Kingdom: Derion

Guild: 5517 <3 / UnDeads 4ever

• Send private message

4,341

Sunday, August 7th 2011, 8:55pm

TE ma zamek bo nie bylo kandydata do walki i TE wspomoglo chaos, ah te piekne kille, 745:495? oj avatarki sie nie popisaly ;>
Yokoo nie lubie Cie bo wkopalas mnie w prowadzenie wojny ;>!
Jajco

Ryuzaki

Przybłęda

• "Ryuzaki" is female

Date of registration: Jul 27th 2011

Guild: Benihime / DD

• Send private message

4,342

Sunday, August 7th 2011, 9:01pm

Adler nam nie potrzebne są avatary dajemy rade :D

tak ,tak tez Cię bardzo lubie ! ;)

Evo$

Kłusownik

• "Evo$" is male

Date of registration: Dec 12th 2010

Occupation: Spalony Słońcem

Guild: Zakon Templariuszy

• Send private message

4,343

Sunday, August 7th 2011, 9:01pm

Witam,chcialem podziekowac 5517 za to ze mnie wpuscili na zamek bylo naprawde fajnie(tylko te moje lagi no coz internet bezprzewodowy w play).Wojenka ciekawa sporo PO z poczatku wyrownana walka potem juz na nasza korzysc ,rozne zwroty akcji pod bramami.Tego nie da sie opisac tam poprostu trzeba bylo byc.GZ 3 Zamkow Derion
Ps.W Gebrze byly imperatory???bo jakos nie zauwazylem...pozdro

Powstaliśmy z krwi przelanej na bitwach,
W oczach płonie gniew, z ust płynie modlitwa,
Nasz ognisty rydwan jest gotowy do szarży,
Serca wybijają rytm wojennych marszy
Każdy z ludzi walczy w imię własnych zasad,
I nie ważne jaki kraj, jakie wyznanie czy rasa,
Nasza siła to władza, pęka ostatnia nić
Dzisiaj wschodzi czarne słońce, jutro nie będzie już nic

MakeThemSuffer

Przybłęda

• "MakeThemSuffer" is male

Date of registration: Aug 7th 2011

• Send private message

4,344

Sunday, August 7th 2011, 9:03pm

ładna wojna , duzo po , swietnie wyrownana walka
Hm avatara mozna miec ale trzeba go potrafic wykorzystac;)
prosze nie mowcie teraz ze przegraliscie bo lagi byly itp bo zawsze gdzie TE przychodzi algi sa nie da sie grac...
Co jak co na gebrze mamy przewage z uwagi na sam uklad terenu;) irytuja mnie pewne sprawy np magicnze eq araniero dzisiaj bilem go p o5,100 .... killera po 100 itp ... Ja natomiast padalem na 5hitow (nawet banki nie zdarzylem rzucic)
mimo to gratuluje wszystkim zamkow ;)

pozdrowiam
Bovv2

• "BanaMiDaaaj" is male

• Send private message

4,345

Sunday, August 7th 2011, 9:07pm

wiesz te imperatory to tylko .. y ktos mial? bo majac 78lvl padlem 12razy, mielismy gorszy sklad nie ma co owijac czyz nie thunderki? ;> nie mielismy za bardzo kto mial przejmowac towery, ale epoka i kylessa sie popisali =]
Jajco

Ryuzaki

Przybłęda

• "Ryuzaki" is female

• Send private message

4,346

Sunday, August 7th 2011, 9:20pm

Adler nie było imperatorow :D a nom popisali sie ;)) ja o moich lagach nie bede wspominac -.-

• "feniksv23" is male

Date of registration: Jul 3rd 2009

Guild: FCM/EuFoRia

• Send private message

4,347

Sunday, August 7th 2011, 9:35pm

Wojenka w Hased na początku bardzo wyrównana. Później udało nam się przechylić szale zwycięstwa na nasza stronę. Sporo PO wpadło. Dziękujemy wszystkim za pomoc ;)

PIERWSZY LOGIN 17.03.O9

www.euforia.e-fora.pl

Justan

Kłusownik

Date of registration: Apr 1st 2009

Guild: UnDeads

• Send private message

4,348

Sunday, August 7th 2011, 9:39pm

To i ja się wypowiem nt. dzisiejszej wojny o zamek w Gebrze.

Było baaaardzo wyrównanie. Gdyby sytuacja była odwrotna (czyli 5517-Malkuth-300 atakują, a Chaosi z TE bronią) to by nas pewnie pozamiatali po jakiś 20 minutach walki. Taka jest prawda i nie ma co czarować, że byłoby inaczej. W Gebrze ten kto broni ma ogromny + na wstępie. To że Chaosi i TE się trzymali całą wojenkę pokazuje tylko, że są silni i zorganizowani. Wojna piękna i dziękujemy za stawienie się w takim a nie innym składzie.

Niemniej, uważam że w Tyco byśmy mieli problem i to ogromny. Nie tylko z wygraniem ale z utrzymaniem się i walką, zwłaszcza z zielonkami w raidzie :) Dlatego pomimo tego, że się to wszystkim nie podoba, że niby się ryjemy komuś na zamek i takie tam pierdoły ... nigdzie się nie ruszamy. Gebra nam się podoba i teraz to my musimy się zgrać. W końcu ogarnąć 3 gildie to nie lada wyczyn, nie to co prowadzić jedną dużą gildię.

Gratuluję wszystkim uczestniczącym w dzisiejszych walkach i mam nadzieję, że bawiliście się równie dobrze jak my na Gebrze.

Ps Dziś na zamku łyknąłem aż 30 potów z ISa (na manę jak miałem bańkowe). Normalnie, czuję się jak prawdziwy pociaż :D <- to tak w ramach rozluźnienia atmosfery :)

Pozdrawiam.
Juztan
Nie będę się wypowiadał na forum na którym STRONNICZY pseudomoderatorzy BEZZASADNIE usuwają posty użytkowników !

Stunik

Kłusownik

Date of registration: Dec 11th 2010

Kingdom: Valorian

• Send private message

4,349

Sunday, August 7th 2011, 11:19pm

Adler nie ma imperatorka i juz musi dogryzac : D a niby skonczyles gre. :)? Jak by tam bylo na odwrot to by was pewnie zmietli juztan ma racje. Ciekawe co by bylo gdyby chaos wygral. Zapewne posty adlera odwrocilyby sie o 180stopni ;)

Mnie nie bylo na wojence ale gratuluje all :D
Co więcej mogę powiedzieć,
Nie byłoby mnie dziś tutaj,
Gdyby stara gwardia nie przetarła szlaku.

• "BanaMiDaaaj" is male

• Send private message

4,350

Monday, August 8th 2011, 12:01am

a tam obrocily od razu pogratulowalbym=] i pisalem pare postow predzej, ze wrocilem, ale nie siedze prawie wgle na 4story =] w gebrze te wskrzeszalki nawet nie przeszkadzaja i za to kocham ten zamek :D, a i tak malo ich widzialem i to mnie raduje :D
Jajco

yeIley

Przybłęda

Date of registration: Jun 15th 2011

• Send private message

4,351

Monday, August 8th 2011, 12:07am

Nie, Gdyby Chaos wygrał Adler nieodezwal by sie na tym forum, tak samo jak w temacie o turnieju, na temat grupówki jakos tak cicho ; D
Co do wojenki w gebrze; podoba mi sie ten teren, dobrze czasem sprobowac czegos innego ale moim zdaniem o naszej porażce zadecydował brak TS'a u większej części i naszej ekipy;/ totalna dezorganizacja. Mam nadzieje że będziemy mieli okazje się zrewanżować : )
Gratulacje dla Derków, poraz kolejny 3;1 ; p
Pozdrawiam ;)

EpokaLodowcowa

Przybłęda

• "EpokaLodowcowa" is male

Date of registration: Oct 24th 2009

Occupation: Kanciarz :D

Guild: 300Derian

• Send private message

4,352

Monday, August 8th 2011, 12:26am

Adler zapomniales dodac Aloesika z ktora zdobywalem wiezyczki. Gdyby nie ona nie mialbym szans tego zdobyc :)). Dzieki bardzo wszystki za ta wojenke i przede wszystkim Aloesikowi :))

TheLegendKiller

Przybłęda

• "TheLegendKiller" is male

Date of registration: Dec 30th 2010

Guild: Wagabunda :>

• Send private message

4,353

Monday, August 8th 2011, 12:51pm

Yelley, mnie ten fakt nie dziwi ^^ tak było od zawsze, jeśli przegrana to oczywiście wina IS'a a jeśli wygrana to puszyć się faktem na prawo i lewo ;) to jak najbardziej ludzkie ;)
Aby było chronologicznie powiem coś o tym co było przed wojną a później o samej wojnie ^^
Na zbiórce nieźle rozbawił mnie kamilosso który widząc Vardenów stwierdził, że znajdujemy się na ich kanale ;D z tego co wiem sojusz Ardir zawsze zbierał się na siódemce, poza tym powiedziałeś to tak jakby kanał był podpisany nazwą 5517 ^^ zaklepali szybciej więc po problemie ;P
Sama wojna w Ardir, DOOM został troszkę przygnieciony, zauważyłem, że w skład na Ardir pozwolenia miały lvl-e 2x 89 i reszta 90 ^^ pewnie za sprawką Zakonu :> może za tydzień walki tam będą bardziej wyrównane :]
Gratuluję zwycięzcą (zwłaszcza TE, aleście sie musieli namęczyć aby wygrać zamek ^^)
Pozdrawiam ;)

Just ChillOut :]

Ryuzaki

Przybłęda

• "Ryuzaki" is female

• Send private message

4,354

Monday, August 8th 2011, 1:07pm

Yelley, mnie ten fakt nie dziwi ^^ tak było od zawsze, jeśli przegrana to oczywiście wina IS'a a jeśli wygrana to puszyć się faktem na prawo i lewo ;) to jak najbardziej ludzkie ;)
Aby było chronologicznie powiem coś o tym co było przed wojną a później o samej wojnie ^^
Na zbiórce nieźle rozbawił mnie kamilosso który widząc Vardenów stwierdził, że znajdujemy się na ich kanale ;D z tego co wiem sojusz Ardir zawsze zbierał się na siódemce, poza tym powiedziałeś to tak jakby kanał był podpisany nazwą 5517 ^^ zaklepali szybciej więc po problemie ;P
Sama wojna w Ardir, DOOM został troszkę przygnieciony, zauważyłem, że w skład na Ardir pozwolenia miały lvl-e 2x 89 i reszta 90 ^^ pewnie za sprawką Zakonu :> może za tydzień walki tam będą bardziej wyrównane :]
Gratuluję zwycięzcą (zwłaszcza TE, aleście sie musieli namęczyć aby wygrać zamek ^^)
Pozdrawiam ;)

300 od zawsze zbierało sie na ch7 ;) a dokładnie sojusz ;>

kamilosso

Kłusownik

• "kamilosso" is male

Date of registration: Jul 29th 2009

Occupation: Stuner Zawodowy

Guild: PowerRanger (for Ever)

• Send private message

4,355

Monday, August 8th 2011, 1:10pm

Bardzo zabawnie to ująłeś, a mnie przedstawiłeś w świetle samolubnego egoisty. Zapytałem się wam dlaczego się zbieracie na tym kanale. Nie wiem czy wiesz ale od zawsze 300 zbierało się na tym kanale na zamki, i także na zwykłe wojny. Od kąt istnieje sojusz 300, 5517 i Malkuth, pozwolilem sobie nazwać go "naszym ", bo nie wiem ile wojen o zamki wy tam siedzicie, ale wiem jedno 300 tam więcej przesiedziało.
Co do wojny ładna bitka, widać, ze przy nie pełnym składzie i ok 5 6 agrestów, nawet Imperatory z TE nie dały rady nas powstrzymać, co skutkowało zwycięstwem. Powodzenia za tydzień.

Pozdro Scrapi

Pierwszy login: 29.03.09 15:05

TheLegendKiller

Przybłęda

• Send private message

4,356

Monday, August 8th 2011, 1:29pm

Yokoo i Szkrapi, dzięki za szybką odp ^^
Tak więc jakoś zwykle na kanale 7 (mam na myśli normalne dni poza zamkowe, jak np dzisiaj) z tego co zauważyłem zbiera się sojusz Ardir ^^ wiecie, mało mnie obchodzi czy 300 czy 600, może być nawet 301, zwyczajnie mnie to nie obchodzi od kiedy sie tam zbierali, zwykle ostatnimi czasy (nie rok czy 2 lata temu) w Yesode na 7 siedzi sojusz Ardir, Was tam jakoś nie ma więc ja wyrażając się 'zabawnie' jak to ująłeś napisałem, że rozśmieszyło mnie Twoje pytanie po którym spotkałeś się z nie jedną odpowiedzią na nie, zwyczajnie mogłeś je sobie odpuścić i nie robić problema.. zawsze są inne kanały do dyspozycji ;)
Jeśli Cię uraziłem to sorka, 'zabawnie' miało być napisane, cieszę się, że się udało, zawsze chwila bez pulsującej żyły na czole czytając ten temat się przyda ;)
A teraz temat przewodni co by spama nie robić..
Ciekawe czy ktoś w tym tygodniu pokusi się o zajęcie Tyco ^^

Pozdrawiam ponownie TheLegendKiller ;)

Date of registration: May 13th 2011

Guild: Zawieszenie gry na wysokim lvl, więc bez gildii

• Send private message

4,357

Monday, August 8th 2011, 1:32pm

Faktycznie 300 od niemalże niepamiętnych czasów upodobało sobie ch7 - w Yesode (zwykłe dni ale to już przeszłość) jak i w Nezak (zamki). Tak jest także w sojuszu z 5517, Malkuth i innymi chętnymi do pomocy gildiami. Kanałów jest 8 więc chyba wszyscy się pomieszczą. Obecnie 300 na zwykłe wojny zbiera się najczęściej w Markut.

Co do wojny gratuluje 3 zamków dla Derionu, niestety jeden dla Valo, ale jak mogło być inaczej skoro nie było nawet gildii atakującej. Gratuluję szczególnie gildii Vardeni, która coraz prężniej się rozwija.

This post has been edited 1 times, last edit by "MicroInkwizytor" (Aug 8th 2011, 1:41pm)

kamilosso

Kłusownik

• "kamilosso" is male

Date of registration: Jul 29th 2009

Occupation: Stuner Zawodowy

Guild: PowerRanger (for Ever)

• Send private message

4,358

Monday, August 8th 2011, 1:49pm

Człowieku przestań płakać i każde brudy na forum wyciągać, chcesz płakać polecam "Sciana Płaczu". Bedziesz teraz pół dnia się kłócił o bzdury, zastanów się człowieniu. Co do 300 i sojuszu aktualnie zbieramy się albo w markut albo na twierdzy, bo gdyby nie to do takiej sytuacji by nie doszło ( a tak na marginesie, sojusz trwa nie dlugo, więc 300 zbierało się tam nie wiecej niz miesiąc temu). Możesz sobie pisać co chcesz w tym momencie bo ja więcej na ten temat się nie wypowiem bo będę tylko spamił.

Pozdro Scrapi

Moda za Spam Przepraszam

Pierwszy login: 29.03.09 15:05

• "BanaMiDaaaj" is male

• Send private message

4,359

Monday, August 8th 2011, 8:39pm

TLK - Ty tanie linie My sie nie puszymy po prostu wiadome, ze ardir/gebra TE przegra tyco/hassed wygra takie me zdanie i licze na to, ze jak na TE ma isc jakis slaby sklad albo nikt to niech nikt nie rusza tych terenow bo chociaz an 1 zamku jest ciekawie =]
Jajco

TheLegendKiller

Przybłęda

• Send private message

4,360

Monday, August 8th 2011, 10:36pm

Adler, wiekszy % ludzi będzie się puszyć po wygranej, sam też to robię co można przeczytać kilka stron wcześniej kiedy Chill zdobył teren ;) sam zobacz ile postów apropo pokonania TE się pojawiło a ile ich było kiedy ego zwycięstwa nie było ;)
I NIE TANIE LINIE ! >.<
No proszę, jednak Zakon poszedł na Tyco ^^ Zobaczymy tego rezultat w niedzielę :)
Ogólnie nudno, mało terenów do zdobycia dzisiaj było, jutro będzie ciekawiej :)
Gratulacje zdobyć i obron :)

Dzisiaj już nie pozdrawiam, co za dużo to nie zdrowo ;p