Zapraszamy na nowe Forum - http://www.4story.pl/forum/index
Obecne pozostaje jedynie do odczytu.
Date of registration: Mar 16th 2011
Occupation: Emeryt
Server: Mortal
Kingdom: Derion
Guild: 5517 <3 / UnDeads 4ever
Date of registration: Dec 12th 2010
Occupation: Spalony Słońcem
Guild: Zakon Templariuszy

irytuja mnie pewne sprawy np magicnze eq araniero dzisiaj bilem go p o5,100 .... killera po 100 itp ... Ja natomiast padalem na 5hitow (nawet banki nie zdarzylem rzucic)
Dlatego pomimo tego, że się to wszystkim nie podoba, że niby się ryjemy komuś na zamek i takie tam pierdoły ... nigdzie się nie ruszamy. Gebra nam się podoba i teraz to my musimy się zgrać. W końcu ogarnąć 3 gildie to nie lada wyczyn, nie to co prowadzić jedną dużą gildię.
<- to tak w ramach rozluźnienia atmosfery 
? Jak by tam bylo na odwrot to by was pewnie zmietli juztan ma racje. Ciekawe co by bylo gdyby chaos wygral. Zapewne posty adlera odwrocilyby sie o 180stopni
, a i tak malo ich widzialem i to mnie raduje
Date of registration: Oct 24th 2009
Occupation: Kanciarz :D
Guild: 300Derian
). Dzieki bardzo wszystki za ta wojenke i przede wszystkim Aloesikowi
) Date of registration: Dec 30th 2010
Guild: Wagabunda :>
tak było od zawsze, jeśli przegrana to oczywiście wina IS'a a jeśli wygrana to puszyć się faktem na prawo i lewo
to jak najbardziej ludzkie 

zaklepali szybciej więc po problemie ;P
pewnie za sprawką Zakonu :> może za tydzień walki tam będą bardziej wyrównane :]
)
Date of registration: Jul 27th 2011
Guild: Benihime / DD
Yelley, mnie ten fakt nie dziwitak było od zawsze, jeśli przegrana to oczywiście wina IS'a a jeśli wygrana to puszyć się faktem na prawo i lewo
to jak najbardziej ludzkie
Aby było chronologicznie powiem coś o tym co było przed wojną a później o samej wojnie
Na zbiórce nieźle rozbawił mnie kamilosso który widząc Vardenów stwierdził, że znajdujemy się na ich kanale ;D z tego co wiem sojusz Ardir zawsze zbierał się na siódemce, poza tym powiedziałeś to tak jakby kanał był podpisany nazwą 5517zaklepali szybciej więc po problemie ;P
Sama wojna w Ardir, DOOM został troszkę przygnieciony, zauważyłem, że w skład na Ardir pozwolenia miały lvl-e 2x 89 i reszta 90pewnie za sprawką Zakonu :> może za tydzień walki tam będą bardziej wyrównane :]
Gratuluję zwycięzcą (zwłaszcza TE, aleście sie musieli namęczyć aby wygrać zamek)
Pozdrawiam![]()
a dokładnie sojusz ;>
Date of registration: Jul 29th 2009
Occupation: Stuner Zawodowy
Guild: PowerRanger (for Ever)
Na zbiórce nieźle rozbawił mnie kamilosso który widząc Vardenów stwierdził, że znajdujemy się na ich kanale ;D z tego co wiem sojusz Ardir zawsze zbierał się na siódemce, poza tym powiedziałeś to tak jakby kanał był podpisany nazwą 5517zaklepali szybciej więc po problemie ;P

Date of registration: Dec 30th 2010
wiecie, mało mnie obchodzi czy 300 czy 600, może być nawet 301, zwyczajnie mnie to nie obchodzi od kiedy sie tam zbierali, zwykle ostatnimi czasy (nie rok czy 2 lata temu) w Yesode na 7 siedzi sojusz Ardir, Was tam jakoś nie ma więc ja wyrażając się 'zabawnie' jak to ująłeś napisałem, że rozśmieszyło mnie Twoje pytanie po którym spotkałeś się z nie jedną odpowiedzią na nie, zwyczajnie mogłeś je sobie odpuścić i nie robić problema.. zawsze są inne kanały do dyspozycji 

Date of registration: May 13th 2011
Guild: Zawieszenie gry na wysokim lvl, więc bez gildii
This post has been edited 1 times, last edit by "MicroInkwizytor" (Aug 8th 2011, 1:41pm)
Date of registration: Jul 29th 2009
Occupation: Stuner Zawodowy
Guild: PowerRanger (for Ever)

Date of registration: Dec 30th 2010
sam zobacz ile postów apropo pokonania TE się pojawiło a ile ich było kiedy ego zwycięstwa nie było
Zobaczymy tego rezultat w niedzielę 
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH