Zapraszamy na nowe Forum - http://www.4story.pl/forum/index
Obecne pozostaje jedynie do odczytu.
Date of registration: Jul 18th 2011
Server: Mortal
Kingdom: Derion
Guild: Pradawni
wykorzystaliście Wagabunde i wy jako ich najemnicy by nam uniemożliwić dostać się na zamek I TO się nazywa szczyt chamstwa , nie spodziewałem się tego po Kazamie którego znałem sporo czasu i szanowałem jako gracza a on odwala taki numer o głupi jeden teren przez który cały derion ucierpiał Jak i My i Wy i słuchy mnie doszły że TE zostało puszczone specjalnie na nas ale nie będę wnikał w to dalej , więc że wczoraj nie było nikogo z zarządu malkuth to postanowiliśmy uderzyć na Tyco , o dziwo all twierdze puste ( kto by się spodziewał) więc jedno dobre pt na wieśniaka reszta łowców potem dżungle zbiórka by zaatakować ardir bo cyrgon się już zjawił ale niestety spóźnienie ale nic więc ruszyliśmy pomóc na Małej w gebrze , zbiórka w opuszczonej i wymarsz , pod bramami czerwono ale z taka siłą zmiażdżyliśmy Ich , szybki wjazd pod górkę oczywiście już plecy były lecz udało się przejąc , gz dla HellSing
potem wybicie all towarzystwa i koniec wojenki .
Dziekujemy Deliadzie za zaproszenie na zamek, bo do konca nikt nie wiedzial gdzie pojdzie
Nie wiem tylko po co to glupie pisanie
Walka piekna w Ardir a jednak mozna zdobyc zamek majac wyrownane sily i atakujac a nie broniac wystarczy dobra komunikacja na czacie i ts
)
Wiec kochani Thunderzy musicie mnie znosic, A szlachetni derionczycy, ci ktorzy nas tak nienawidza tolerujcie nas chociaz
. Date of registration: Jul 26th 2009
Guild: 5517 <3
Dokładnie...tak zmasowanego ataku nie było od dawna. Jak się chce to strona przeciwna potrafi się zmobilizować i przeprowadzać konkretne szturmy. Wszędzie konkretne bitwy były.... było mineło,miejmy nadzieję że się to powtórzy.Wczorajsza wojna jak najbardziej udana. Bitka przed małą wioską świetna, a następnie udany podbój. Oby więcej takich wojenek gdzie pozostali po zdobyciu terenów pomagają w atakach. Wspólnymi siłami można cuda zdziałać.
"chUOpaki" z "Sy Fu" mnie pobili strasznie
i zmusili tym samym do wstawienia tego ss'a rankingu...
upaść tak nisko
)
wybrała takiego najgorszego RMC Mortalu - Izdona. A pffff! :x
Date of registration: Mar 25th 2009
Occupation: obibok
Guild: HellSing, VigoriS
No ale coz raz na wozie raz na kozie
Co do walk tygodniowych piekna sytuacja nastala w poniedzialek tym szturmem na gebre
Mily widok jak nagle czerwone kropeczki z taktyka znikaja i sie kumuluja pod tp (dobrze ze sie nie zapchal
) Dzisiaj tez pieknie bylo
Jak widac i w tygodniu potrafimy Valorkow wycisnac z twierdz jak niechcianego pryszcza
Pogratulowac Paskudkowi (wiadomo czego) jak i nabytku w postaci 2 kaplanek biegajacych za nim na smyczy oby tylko bankowe go obejmowalo i nie padl bidulek
Date of registration: Jun 30th 2011
Occupation: ERROR 404
Guild: ERROR 404
. Na zegarku powinnam mieć zaznaczone fazy a nie godziny, bo nigdy nie wiem, kiedy dosięgnie mnie intelektualny niż lub niepohamowana chęć na słodkości tego świata. 
Date of registration: Feb 1st 2012
Occupation: Sanitariusz
Kingdom: Valorian
.Osobiscie bylam na Hased i wojenka byla bardzo ciekawa Zakon jak zawsze pokazal ze liczy sie zabawa chodz moim zdaniem cos im brakowalo i przez to przegrali
.Mialam nadzieje ze pojawi sie na zamku pewien denerwujacacy mag i liczylam ze go ubije pare razy lecz niestety nie bylo go
...
Date of registration: Dec 12th 2010
Occupation: Spalony Słońcem
Guild: Zakon Templariuszy
>potem walka przed brama i na drodze do tej twierdzy sporo Po i ciekawie. Valo staralo sie zdobyc kazdy metr tej drogi.Araniero wylacz te zdalne sterowanie tej wyrzutni rakiet...pozdro
http://www.youtube.com/watch?v=dIF4CXvFrmE

hehehhehehe : dobre dobre - proponuje dalej nie odnosić się do postów czasówkowego i dać mu wolną rękę na pisanie czego chce.reasumujac wracaj ezen na valo bo na derionie chlopie masz za duza gebe za malo znaczysz i jedyne co potrafisz to zamieszczac blazenskie posty na forum

Date of registration: May 9th 2011
Location: Chcesz być zerem? Z Dera stań się Thunderem !!!!!! (przeżuty, łatwe czelady, łaska coyota, tchórzostwo!!!!)
Guild: PRADAWNI
) wskrzeszają TRUPA patrz Malkuth gildię która praktycznie już nie istniała. Z poczatku plany i aspiracje z czasem Danpirka z-ca Malkuth - ucieka do TE, stanowisko ze zdziwieniem przejmuje sam EZEN, Cyrgon Mistrz i kilka osób aktywnych a podczas wojen do Gildii trzeba przechodzic bo najmów już nie ma ze względu na małą liczbę członków. Po co ten respirator??? Gdyby nie Buuu sojusz Ardir słabej gildii Pradawnii z jeszcze słabszą gildia Malkuth nie miał by sensu. Mi pozostaje wykonywać tylko rozkazy i polecenia na wojnach ale osoby decyzyjne niech sami sobie odpowiedzą czy brnąć dalej w tym (moim zdaniem złym) kierunku. Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem jezęli tak to przepraszam. Date of registration: Aug 14th 2010
Guild: DresiarskieCzopki
Date of registration: Jul 26th 2009
Guild: 5517 <3
Na Derionie wielki bałagan i haos panuje
od roku widziałem TYLKO 1 RAZ przejęty zamek TYCO, dlaczego ?
Albo układy albo faktycznie Derion jest słaby by pokonać 30- 40 osób ;]
Date of registration: Sep 6th 2009
Occupation: Spamowanie na forum ku uciesze ludu.
Guild: Malkuth
hehehhehehe : dobre dobre - proponuje dalej nie odnosić się do postów czasówkowego i dać mu wolną rękę na pisanie czego chce.reasumujac wracaj ezen na valo bo na derionie chlopie masz za duza gebe za malo znaczysz i jedyne co potrafisz to zamieszczac blazenskie posty na forum
This post has been edited 1 times, last edit by "Ezenthard" (Feb 24th 2012, 12:45pm)
powiedz mi od kiedy dowodzisz Zakonem

This post has been edited 1 times, last edit by "Richelieu" (Feb 24th 2012, 6:59am)
Date of registration: Jul 23rd 2009
Occupation: Walką o lepsze jutro
Guild: VigoriS
Przeciwnik stawiał nie lada opór ale dało się go pokonać i w procentach i killach. Ooo i nawet GM Garica był
Widziałem że nawet NooStara wywaliła bo stała koło niego jak on zlagowany stał na środku walki z kijem. Miał szczeście że nie przy wieży stał bo by się z nim źle skończyło
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH