Zapraszamy na nowe Forum - http://www.4story.pl/forum/index
Obecne pozostaje jedynie do odczytu.
Date of registration: Dec 17th 2009
Occupation: ogarnianie wszystkich klas w 4story;)
Server: Mortal
Kingdom: Valorian
Guild: TE i kazda po trochu BreatheMe<3 :*
GZ 3:1 dla DerionuNo to 1en powiedzmy ,,honorowe'' dla TE ale poki nie naucza sie bawic bez lagow i innych anomali serwerowych niech sie dalej sami bawia w swojej piaskownicy
![]()
portki się wam trzęsły i tyle:p Date of registration: Mar 25th 2009
Occupation: obibok
Kingdom: Derion
Guild: HellSing, VigoriS
ale z waszymi cudownymi umiejetnosciami to jest walka 7 derow na 1 salisko
a 7 derow zajetych 1 lagerem konkretnym to 6 wolnych valo
prosta matematyka
Po co isc i sie wkurzac
Siedzcie sobie w gebrze i liczcie źdźbła trawy
Ewentualnie cegly w murach
Macie w tym wprawe po liczeniu ziarenek piasku i populacji duchow w Ardir
Date of registration: May 9th 2011
Location: Chcesz być zerem? Z Dera stań się Thunderem !!!!!! (przeżuty, łatwe czelady, łaska coyota, tchórzostwo!!!!)
Guild: PRADAWNI
Ogólnie dużo PO, ładne wpady na naszą prawą statuę (przywołajek nie widziałem jak napisał Ariost) raz tylko była zneutralizowana naszczescie mamy Pika z Pro eq
który dzielnie stawiał czoła.
Date of registration: Dec 17th 2009
Occupation: ogarnianie wszystkich klas w 4story;)
Guild: TE i kazda po trochu BreatheMe<3 :*
Date of registration: Mar 12th 2012
Occupation: przejmowanie wieżyczek:D
Guild: Vigoris
) po odlagowaniu zawsze budzę się martwy gdyż ledwo mnie odlaguje wchodzą we mnie wszystkie zadane wcześniej ciosy a nie jak sam widziałem koleś stoi nasz wojek go bije nic nie wchodzi i pochwili koleś ożywa i tłucze naszego wojka. Nie brzmi zastanawiająco ze walczyliśmy z innymi gildiami i owszem były lagi ale takiego czegoś nie było? Date of registration: Jul 18th 2011
Guild: Pradawni
Date of registration: Nov 5th 2011
Occupation: Karmie Adlera
Guild: 5517 ;*
Date of registration: Dec 12th 2009
Occupation: Kapłanka Ziemi
Guild: ChillOut / VigoriS
Byłem w TE jak i w prawie każdej innej gildii na Valo i nie widzę dużej różnicy
- osobiście uważam że SF jest lepsze od TE i jak ich widzę to rzeczywiście mam miłe ciarki na pleckach
- szacunOtóż to Ariero, wolą iść walczyć ze słabszymi i potem chwalić się na forum jacy to są dobrzy i w ogóle niż zmierzyć się z bardziej wymagającym przeciwnikiem, ale cóż począć
walka na moście w Hased superowa
fajna wymiana ognia i wyrównane siły.
), wtedy łatwiej przyjrzeć się swoim błędom.Date of registration: Feb 1st 2012
Occupation: Sanitariusz
ale po 10 min zaczeliscie odrabiac straty walka do samego konca.Evo$ jestes naprawde denerwujaca osoba odwiedziles nas swoim pt az pod respem
a trzymaliscie sie tam dobre pare chwil napewno troche Po dla was padlo lecz sie zebralismy i udalo nam sie was ubic wiec nie ryzykuj nastepnym razem
.Powinienes podziekowac kaplanom majac 200 hp zamiast sie cofnac pobiegles do przodu zestunowales i dostales nietykajkie w ostatniej chwili az nie moglam w to uwierzyc bo przepasc juz leciala
.Kazdego tygodnia walka o zamek Tyco nabiera coraz lepszej zabawy co bedzie za tydzien??Mozemy sie tylko domyslac Lagi Vandera nie są celowe. Laguje go nawet w pvp,co w sumie mnie nie dziwi...dlatego jak go zlaguje to odpuszczam,czekam aż mu "przejdzie" i zaczynamy od nowa. Nie żebym się czepiał kogokolwiek ale nie ma sposobu na lagi jak niektórzy mają jako takie internety (wysoki ping) dlatego bezpodstawne rzucanie słów w kogokolwiek jest żenujące. Tyczy się to obu stron,tak więc przestańcie już ryczeć na ten temat.wbija osobnik jeden vandgrand czy jakoś tak bodajże w nasze bańkowe daje stuna my na niego a tu co , nic lag bijemy bijemy i zero obrażeń sobie mówię pewnie go wywali heh ale gdy nas trochę wyparli to patrze odlagował się i idzie normalnie i nie ma tu że mu te zadane obrażenia od razu dostaje bo czyściutki jak łezka był i jak to wyjaśnić
...Derion potrafi ale trzeba się zgrać w tym celu i to konkretnie.
Date of registration: Apr 27th 2009
Location: Z Twoich koszmarów... i kilku innych marzeń sennych ;P
Occupation: Larva
Server: Aderia
Guild: nie pamietam ;-)

Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH