You are not logged in.

• Login

Zapraszamy na nowe Forum - http://www.4story.pl/forum/index
Obecne pozostaje jedynie do odczytu.

andrej77

Przybłęda

• "andrej77" is male

Date of registration: Dec 17th 2009

Occupation: ogarnianie wszystkich klas w 4story;)

Server: Mortal

Kingdom: Valorian

Guild: TE i kazda po trochu BreatheMe<3 :*

• Send private message

5,701

Sunday, March 11th 2012, 11:21pm

GZ 3:1 dla Derionu :) No to 1en powiedzmy ,,honorowe'' dla TE ale poki nie naucza sie bawic bez lagow i innych anomali serwerowych niech sie dalej sami bawia w swojej piaskownicy :)

honorowe ha ha ha:D portki się wam trzęsły i tyle:p
Moje postacie:
Arwek- kapłan 90 lv
i wiele innych które utrudniają życie derkom;p

karol77727

Przybłęda

Date of registration: Mar 25th 2009

Occupation: obibok

Kingdom: Derion

Guild: HellSing, VigoriS

• Send private message

5,702

Monday, March 12th 2012, 7:40am

Przed zadnym z Te portkami nugdy nie trzaslem i nie uciekalem przed walka 1 na 1 tak jak i przed 49 na 49 :) ale z waszymi cudownymi umiejetnosciami to jest walka 7 derow na 1 salisko :) a 7 derow zajetych 1 lagerem konkretnym to 6 wolnych valo ;) prosta matematyka ;) Po co isc i sie wkurzac :) Siedzcie sobie w gebrze i liczcie źdźbła trawy :) Ewentualnie cegly w murach :) Macie w tym wprawe po liczeniu ziarenek piasku i populacji duchow w Ardir ;)
To jest juz koniec nie ma juz nic.. Jestesmy wolni mozemy stad isc..

andrzejml

Przybłęda

Date of registration: May 9th 2011

Location: Chcesz być zerem? Z Dera stań się Thunderem !!!!!! (przeżuty, łatwe czelady, łaska coyota, tchórzostwo!!!!)

Guild: PRADAWNI

• Send private message

5,703

Monday, March 12th 2012, 7:56am

Ardir - brawa dla wojka bodajże 76 lvl który pilnował swojej lewej statuy - przynajmniej wiedział po co ma zmysł i cały czas mnie wyłapywał pod posągiem do chwili dednięcia wtedy mogłem spokojnie kij załadować. No cóż zjawił się mag więc trzeba było 2 rmc na Was co nie dokońca nam się udawało :) Ogólnie dużo PO, ładne wpady na naszą prawą statuę (przywołajek nie widziałem jak napisał Ariost) raz tylko była zneutralizowana naszczescie mamy Pika z Pro eq :) który dzielnie stawiał czoła.
GZ innych zamków. Brawa również dla Der będących obecnie w TE za Gebrę :P
Liczę na dobrą współpracę pomiędzy Gildiami oraz sojuszami na Der, trzeba dążyć do tego by TE co niedziele mieli tak ekscytujące bitwy o ZAMEK oraz satysfakcję z pvp ale jedynie między sobą dopóki nie nauczą się bawić :)

Valai

Przybłęda

• "Valai" is male

Date of registration: Apr 26th 2011

Occupation: Ucze Się

Guild: Buu

• Send private message

5,704

Monday, March 12th 2012, 9:09am

Tyco- Wojna ciekawa sporo PO. Na początku to Niepokonani przewazali ale potem poszło jak z płatka. Oczywiscie jak zawsze dużo lagow
Buu

MY NIE UCIEKAMY MY WALCZYMY DO KOŃCA

POTOM Z IS'A MÓWIMY STANOWCZE NIE!!

Ariero

Przybłęda

Date of registration: Sep 29th 2011

• Send private message

5,705

Monday, March 12th 2012, 10:24am

No jak czytam co tu wypisujecie to nie wiem czy się mylę, ale to chyba żarty. Się cieszycie z tego, że nikt nie poszedł na Gebrę? No to normalnie gz jak takie koksy z was, że jak przegrywacie to zawsze na lagi zwalacie. Byłem w TE jak i w prawie każdej innej gildii na Valo i nie widzę dużej różnicy. Oczywiście jest tam parę osób których nie trawię, ale tacy znajdą się zawsze. Lagerzy są zawsze po obu stronach i jak się boicie iść na TE tylko ze względu na lagi, to chyba jakieś żarty sobie robicie. Co by nie pisać TE to raczej najmocniejsza gildia na serwie, więc skoro nie poszliście na Gebrę walczyć to nie zwalajcie tego na lagi tylko na to, że po prostu odpuściliście sobie, bo wolicie łatwiejsze walki z innymi gildiami. Tyle z mojej strony.

andrej77

Przybłęda

• "andrej77" is male

Date of registration: Dec 17th 2009

Occupation: ogarnianie wszystkich klas w 4story;)

Guild: TE i kazda po trochu BreatheMe<3 :*

• Send private message

5,706

Monday, March 12th 2012, 11:39am

Otóż to Ariero, wolą iść walczyć ze słabszymi i potem chwalić się na forum jacy to są dobrzy i w ogóle niż zmierzyć się z bardziej wymagającym przeciwnikiem, ale cóż począć... niektórzy wolą pisać durne posty na forum niż sobie powalczyć:D
Moje postacie:
Arwek- kapłan 90 lv
i wiele innych które utrudniają życie derkom;p

DakadoRMC

Przybłęda

Date of registration: Mar 12th 2012

Occupation: przejmowanie wieżyczek:D

Guild: Vigoris

• Send private message

5,707

Monday, March 12th 2012, 11:40am

Witam, rzadko się wypowiadam ale ta wypowiedź mnie skłoniła gdyż byłem w tamtym tygodniu na zamku z TE i powiem ze ja nigdy takich lagów nie miałem. Mimo że gram długo mnie na lagu życie się nie respi (nie rozumiem kompletnie czemu:() po odlagowaniu zawsze budzę się martwy gdyż ledwo mnie odlaguje wchodzą we mnie wszystkie zadane wcześniej ciosy a nie jak sam widziałem koleś stoi nasz wojek go bije nic nie wchodzi i pochwili koleś ożywa i tłucze naszego wojka. Nie brzmi zastanawiająco ze walczyliśmy z innymi gildiami i owszem były lagi ale takiego czegoś nie było?

Ariost

Przybłęda

• "Ariost" is male

Date of registration: Jul 18th 2011

Guild: Pradawni

• Send private message

5,708

Monday, March 12th 2012, 12:30pm

Lager lagów nie widzi ... DakadoRMC jak już pisałeś , jakoś w sobotę w ardir bijemy się na L z TE i innymi i wbija osobnik jeden vandgrand czy jakoś tak bodajże w nasze bańkowe daje stuna my na niego a tu co , nic lag bijemy bijemy i zero obrażeń sobie mówię pewnie go wywali heh ale gdy nas trochę wyparli to patrze odlagował się i idzie normalnie i nie ma tu że mu te zadane obrażenia od razu dostaje bo czyściutki jak łezka był i jak to wyjaśnić ale by to 1 raz gdzie tam dopadliśmy Sroke bodajże koło respa bijemy zostało mu z 1500 hp i tak samo lag a wy się dziwicie że na zamki z TE nie chcemy chodzić jak takie rzeczy się dzieją 1 wbija laguje my go bijemy tu lipa a mag wbija w nas i stun bo się lagerem zajmowaliśmy , też bym podziękował za taką wojnę .

Buhahaha

Przybłęda

• "Buhahaha" is male

Date of registration: Nov 5th 2011

Occupation: Karmie Adlera

Guild: 5517 ;*

• Send private message

5,709

Monday, March 12th 2012, 12:47pm

Ariost Lager lagow nie widzi masz racje.. Tak samo derek nie widzi lagow u derkow jesli juz wymieniasz przyklady valorianskich lagerow to pozwole sobie wymienic przyklad tych derionskich JohnyDepek i Znudy ( ktory wyciaga kabel od neta jak go ktos bije )

Opses

Przybłęda

• "Opses" is female

Date of registration: Dec 12th 2009

Occupation: Kapłanka Ziemi

Guild: ChillOut / VigoriS

• Send private message

5,710

Monday, March 12th 2012, 2:18pm

Byłem w TE jak i w prawie każdej innej gildii na Valo i nie widzę dużej różnicy

skoro TY nie widzisz różnicy, znaczy, że w takim razie bez różnicy czy bijemy TE, SF, Niepokonanych czy inną gildię - więc nie miałczcie, że uciekamy bić słabszych :) - osobiście uważam że SF jest lepsze od TE i jak ich widzę to rzeczywiście mam miłe ciarki na pleckach :) - szacun
Otóż to Ariero, wolą iść walczyć ze słabszymi i potem chwalić się na forum jacy to są dobrzy i w ogóle niż zmierzyć się z bardziej wymagającym przeciwnikiem, ale cóż począć

No cóż jak stałam pod bramą na Gebrze co by was "poszczuć" widziałam jedynie jedno niekompletne party TE, a reszta????? hihi no jak to..rozlazła się jak grzybica stóp po innych gildiach zapewne, więc tak czy siak i tak mieliśmy was na linii ognia, ale pod "obcym" dowództwem ciężej było szwindlować i w sumie w końcu z opisów moich przedmówców wiadomo, że fajne były wojenki, osobiście zginęłam parę razy dostając głupka :) walka na moście w Hased superowa :) fajna wymiana ognia i wyrównane siły.
Jak takie będą wojny to mogę nawet przegrywać bo fajnie dostać uczciwie po dupie (jak niegdyś na Hased czy Gebrze :rolleyes: ), wtedy łatwiej przyjrzeć się swoim błędom.
AVE!
Człowiek mądry więcej uczy się od swoich wrogów, niż głupiec od przyjaciół.
Benjamin Franklin

xInna

Przybłęda

• "xInna" is female

Date of registration: Feb 1st 2012

Occupation: Sanitariusz

• Send private message

5,711

Monday, March 12th 2012, 3:08pm

Hejoo,wczorajsza wojna o zamek naprawde bardzo ciekawa jak zawsze ZT pokazala ze liczy sie dobra zabawa.Poczatek wojny na nasza korzysc jak to napisal Evo$ ZT zaspalo :P ale po 10 min zaczeliscie odrabiac straty walka do samego konca.Evo$ jestes naprawde denerwujaca osoba odwiedziles nas swoim pt az pod respem :S a trzymaliscie sie tam dobre pare chwil napewno troche Po dla was padlo lecz sie zebralismy i udalo nam sie was ubic wiec nie ryzykuj nastepnym razem ;) .Powinienes podziekowac kaplanom majac 200 hp zamiast sie cofnac pobiegles do przodu zestunowales i dostales nietykajkie w ostatniej chwili az nie moglam w to uwierzyc bo przepasc juz leciala :D .Kazdego tygodnia walka o zamek Tyco nabiera coraz lepszej zabawy co bedzie za tydzien??Mozemy sie tylko domyslac

Ariost

Przybłęda

• "Ariost" is male

Date of registration: Jul 18th 2011

Guild: Pradawni

• Send private message

5,712

Monday, March 12th 2012, 3:43pm

Te wyciąganie kabla od neta to pewnie od Ariero się nauczyli :D

asterniuss

Przybłęda

Date of registration: Jan 22nd 2012

• Send private message

5,713

Monday, March 12th 2012, 4:35pm

A tak przy temacie Vandergranda i jego lagów , on ma na prawdę problemy z netem , wielokrotnie go wywala. Wiem bo często latam z nim w pt i słyszę na Ts jak mówi że go okropnie laguje. Więc rzucanie podejrzeń na niego że robi to z premedytacją jest totalnie bezpodstawne. Nie wszyscy mają wykoksanego neta , dlatego trochę wyrozumiałości. Pozdrawiam

• "DeVvVastatoR" is male

Date of registration: Dec 12th 2010

• Send private message

5,714

Monday, March 12th 2012, 5:02pm

wbija osobnik jeden vandgrand czy jakoś tak bodajże w nasze bańkowe daje stuna my na niego a tu co , nic lag bijemy bijemy i zero obrażeń sobie mówię pewnie go wywali heh ale gdy nas trochę wyparli to patrze odlagował się i idzie normalnie i nie ma tu że mu te zadane obrażenia od razu dostaje bo czyściutki jak łezka był i jak to wyjaśnić
Lagi Vandera nie są celowe. Laguje go nawet w pvp,co w sumie mnie nie dziwi...dlatego jak go zlaguje to odpuszczam,czekam aż mu "przejdzie" i zaczynamy od nowa. Nie żebym się czepiał kogokolwiek ale nie ma sposobu na lagi jak niektórzy mają jako takie internety (wysoki ping) dlatego bezpodstawne rzucanie słów w kogokolwiek jest żenujące. Tyczy się to obu stron,tak więc przestańcie już ryczeć na ten temat. 8|
Derion wygrał tejże niedzieli 3 zamki i tu gratulacje dla nich,że mimo jakichkolwiek problemów i zwad potrafią się zgrać pod jednym sztandarem i przemyślanie rozstawić siły na zamkach a nie to co na Valo...zbieranina +80lv kogo popadnie i wtedy każdy nie wie co robić (przykład na wojnie w Tyco wczoraj). Ten nie umie stunować,ten nie chce puścić AoE,ten nie chce pójść naprzód...no to pozdro :x
Co do TE...owszem wyrabiają sobie opinię negatywną i jak nie chcecie na nich chodzić to nie chodźcie , prosta sprawa-obstawią swoimi siłami inne zamki i lekko nie będzie. Ewentualnie zawsze mogą zrobić psikusa,zostawić zamek w Gebrze (mimo nominacji) i obstawić inne zamki... tak więc na jedno to wyjdzie. Oczywiście nie posmutniałbym jakby TE dostało znowu raz na jakiś czas "kopa"
w tyłek na zamku :D...Derion potrafi ale trzeba się zgrać w tym celu i to konkretnie. ;)
4Story jest TYLKO grą , a 90% ludzi CAŁKOWICIE o tym ZAPOMINA. :|
To tylko ZABAWA - jak się coś nie podoba to WYLOGUJ SIĘ.
Zawsze im mniej osób tym mniej obciążony serwer. ^^

DeVvVastatoR -wojownik 90lv /ON
Vivienn -RMC 90lv /ON

Faelirvin

Super Moderator Forum

• "Faelirvin" is male

Date of registration: Apr 27th 2009

Location: Z Twoich koszmarów... i kilku innych marzeń sennych ;P

Occupation: Larva

Server: Aderia

Guild: nie pamietam ;-)

• Send private message

5,715

Monday, March 12th 2012, 5:09pm

Wojna wciaz ta sama, mimo to wita nas nowe forum i, co za tym idzie, nowy temat o wojnie. Serdecznie zapraszam:
http://www.4story.pl/forum/topic/1287/view/wojna-wojna
L.
<Lyreth> mozesz na mnie wejsc
Ach ci modzi... tacy chetni do pomocy ;d

"Tłem mojej duszy jest pierwotna mściwość
a moim herbem jest soczysta Larva..."