You are not logged in.

• Login

Zapraszamy na nowe Forum - http://www.4story.pl/forum/index
Obecne pozostaje jedynie do odczytu.

djboro

Emeryt

Date of registration: Mar 21st 2009

• Send private message

41

Wednesday, August 5th 2009, 8:00am

Nic sie nie dzieja na wojnach?
Może i tak, ale za to po wojnie...
http://www.youtube.com/watch?v=mtvrRbCq_RA

bkjvk

Przybłęda

• "bkjvk" is male

Date of registration: May 21st 2009

Occupation: Rycerz Mroku Cienia

Server: Mortal

Kingdom: Derion

Guild: Revenege

• Send private message

42

Wednesday, August 5th 2009, 9:12am

Śmieszny filmik Ardir Express :phatgrin: :rofl:
ciekawe ile mu zajmie zajechanie do nezak

/Upominam za spam. Przy okazji pozwoliłem sobie wyciąć nadmiar emotikonów. ;) [Faelirvin]

Bkvjk4 Derion RMC 80+

This post has been edited 1 times, last edit by "Faelirvin" (Aug 5th 2009, 12:03pm)

Mroow

Kłusownik

• "Mroow" is male

Date of registration: Apr 11th 2009

• Send private message

43

Wednesday, August 5th 2009, 9:35am

ja sie pytam w ktorym miejscu na wojnach sie nic nie dzieje? bo na poludniu jest masakra i zawsze sie tluczemy do upadlego od godziny 20.00 do 21.00 jak nie dluzej
Postac: Mroow
Poziom: 68
Bractwo: Union
Rasa: Feline
Profesja: Wojownik
Serwer: Mortal

Chcesz podyskutować pisz: GG 7142316

pimpek65

Kłusownik

• "pimpek65" is male

Date of registration: May 25th 2009

Occupation: uczeń, Jeszcze

• Send private message

44

Wednesday, August 5th 2009, 9:51am

ja sie pytam w ktorym miejscu na wojnach sie nic nie dzieje? bo na poludniu jest masakra i zawsze sie tluczemy do upadlego od godziny 20.00 do 21.00 jak nie dluzej

tak jak napisał Mroow na południu masakra piłą machaniczną a na północy dopiero po 20.30 zaczyna sie zadyma w ardir i hased chociaż wczoraj widziałem że nie chciało sie wam bić na początku w ardir tylko w tyco siedzieliście i nas tam potrochu biliście :cursing: ale wkońcu zaczeło sie w ardir i tam znowu valorianie górowali (na początku) bo nam sie nie chciało . ta ciuchcia wam ładnie wyszła ale mogłem ją wcześniej przerwać bo przeszłem przez tp na niewidzce i już miałem zamrożonko puścić ale a dużo was tam było :P
MyTurn

Mroow

Kłusownik

• "Mroow" is male

Date of registration: Apr 11th 2009

• Send private message

45

Thursday, August 6th 2009, 9:55am

mnie sie podobalo wczoraj na poludniu bo Valorian znow przejal teren i Union sie nie rozpadlo podziekowania dla Spetznaz i Refugees za to ze wspolpracuja z nami i dzialamy zeby bylo coraz lepiej :thumbsup: dla Valorianu oczywiscie :D
Postac: Mroow
Poziom: 68
Bractwo: Union
Rasa: Feline
Profesja: Wojownik
Serwer: Mortal

Chcesz podyskutować pisz: GG 7142316

ClanLord002

Ban stały

• "ClanLord002" is male
  • "ClanLord002" has been banned

Date of registration: Apr 30th 2009

Occupation: Wojownik Jego Królewskiej Mości Nebana Maha

• Send private message

46

Thursday, August 6th 2009, 12:24pm

podziekowania dla Spetznaz i Refugees za to ze wspolpracuja z nami i dzialamy zeby bylo coraz lepiej :thumbsup: dla Valorianu oczywiscie :D

No a Derki kopać w tyłki :rofl: :D Wreszcie jakaś współpraca zaczyna sie dziać wśród Union,Refugees i Spetsnaz-naaaaajwyższa pora :whistling:

"Z wojennej szkoły życia-co mnie zabija to czyni mnie silniejszym."

artoriuss3

Przybłęda

• "artoriuss3" is male

Date of registration: Jun 14th 2009

Occupation: Kapłan

• Send private message

47

Friday, September 18th 2009, 9:56pm

Nie znana gildia

zgrane gildie moze i nie znane ale pokarza wam pazurki :>

/Treść, którą usunąłem (autor wie jaką), to spam. Niepotrzebne zwiększa objętość posta, zmniejszając jego czytelność ;). Takie treści radzę zamieszczać np. w sygnaturce. [Faelirvin]
SERWER: Mortal
KRAJ: Derion
Woj. Age>Andrzejx3<lvl 52 Kapłan Xprees OF Prezes26 ON

LEVEL: 15 i rosnie :)
GILDIA: brak

This post has been edited 1 times, last edit by "Faelirvin" (Sep 18th 2009, 10:41pm)

Wraith

Ban stały

• "Wraith" has been banned

Date of registration: Oct 27th 2009

• Send private message

48

Thursday, November 12th 2009, 10:27am

Dobra odświeżamy temat!
Aderia ma takowy już bodajże na jakieś 50stron wiec czas na MORTAL 8o
Nie piszcie w ich temacie bo to jest już zupelnie co innego co sie u nich dzieje a co u nas.

Ostatnio nasze wojny stają sie beznadziejne...codziennie widac w statystykach terenów bezgildiowce czyli tereny zajęte własnie przez durnych cziterów. Poza tym doszły mnie słuchy ze Niepokonani przejeli wiochy na hacku? :huh: A to dziwota...dodam ze nie było mnie na ostatniej wojnie ale wiesci szybko sie rozchodza...Ile jest w tym ziarnka prawdy to kij wie ?(
Post napisany przez użytkownika wyraża jego WŁASNĄ OPINIĘ na dany temat.
Jeśli Ci się coś nie podoba to po prostu się ODWAL i spójrz na swoje posty.
Wszelkie krytyki i inne duperela zachowaj dla siebie.
WOLNOŚCI SŁOWA mi nie zabronisz.

• "Mroczny Wojownik22" is male

Date of registration: Aug 21st 2009

Occupation: Na pewno nie wojownik^^

Server: Aderia

• Send private message

49

Thursday, November 12th 2009, 10:30am

NIestety. Cheaterzy gnebia wszystkie serwery :(
To juz jest zalowe :cursing: Ale co tu duzo mówic, i tak nic niezrobimy a ja juz sie dosc razu na tematych naszych "kolegów"wypowiedziałe :) m

definite_al

Przybłęda

• "definite_al" is male

Date of registration: Aug 16th 2009

Occupation: emerytowany "BOSS DERIONU" xD

Guild: APOCALYPSE

• Send private message

50

Thursday, November 12th 2009, 12:33pm

Lekki update w temacie ;p Scriptkiddies tworzą sobie już gildie nad pustymi główkami :D brawo dla miszczaathelora za pomysł :thumbsup: Najlepszy dowód kim jest, daje fakt, że zaraz po zdobyciu wioski zniknął z gry( znaczy się wylogował ) :D Słowo na przyszłość: Czuj oddech banujących Cię GMów na Twoich plecach ;p
Jeśli mowa o jednej z twierdz w gebrze, która należała do STEELTOUCH to przytocze niedosłownie słowa naszego dzielnego wodza( jako, iż apo pomagało w obronie gebry ) zaraz po dostaniu bufków:
"teraz będę nieśmiertelny :D", jakieś 15sek później: "[ciach], co to było?? na dwa strzały padłem!!! Co za... :cursing:". :)
A odnośnie samych wojenek - gdyby nie hacki to wojny by na prawdę wyglądały tak jak np. obrona małej wioski wczoraj :D Czyli rzeź i mordownia :D Tendencja od kilkunastu dni się utrzymuje z postawą derionu( w końcu nie tylko apo walczy :D ), więc jakby się pozbyć hacków i ludzi którzy z nich korzystają to zabawa znów przednia będzie :D

///edit by Pelor
Upominam za pseudocenzurę
Postać: StanAl :thumbup:
Kraj: DERION :love:
LVL: chciałby iść w góre :D ale 76 na dłużej :huh:
SRV: MORTAL :)
GILDIA: APOCALYPSE :evilgrin:
PROFESJA: WOJEK na dwie ręce :beer: ( w trakcie testów żółwia )
RASA: koks :phatgrin:

HOBBY: patrzenie na zieloną ściane podczas mordowania :cursing:

This post has been edited 1 times, last edit by "Pelor" (Nov 12th 2009, 1:22pm)

Rognar

Kłusownik

• "Rognar" is male

Date of registration: May 5th 2009

Occupation: Nadzorca :)

Kingdom: Valorian

Guild: Only Refu

• Send private message

51

Thursday, November 12th 2009, 5:59pm

A odnośnie samych wojenek - gdyby nie hacki to wojny by na prawdę wyglądały tak jak np. obrona małej wioski wczoraj :D Czyli rzeź i mordownia :D Tendencja od kilkunastu dni się utrzymuje z postawą derionu( w końcu nie tylko apo walczy :D ), więc jakby się pozbyć hacków i ludzi którzy z nich korzystają to zabawa znów przednia będzie :D

Wczoraj w malej faktycznie rzeź była nieziemska :D
Laga od liczby AoE miałem takiego że nie mogłem żadnego skilla użyć, DC za DC,
ale dobrze jest w końcu coś się dzieje na wojnach:)

Pozdrowionka
Dumny Wojownik RefuGees Ironia - to moje drugie imię

- GAME OVER -

Wraith

Ban stały

• Send private message

52

Thursday, November 12th 2009, 8:48pm

I mamy kolejną piękną wojenkę dzieki której cziterzy po raz kolejny zajeli sobie wioseczki ....brawa dla nich prosze :thumbdown: :dash:
Znowu bezgildiowe nupki popsuły zabawe...jak tu grac? :cursing: I tak sie składa ze akurat ci cziterzy są po stronie Derion wiec brawa dla tego Królestwa tez prosze :dash: :cursing: Bo jakos nie ma bezgildiowego czitera po stronie Valorianskiej który zajmuje tak wioski wielce podjarany... My Valorianie juz dziekujemy takim wojnom...bo jesli Wy sie chcecie tak bawic to róbcie to sami.

Aneeteene

Przybłęda

• "Aneeteene" is male

Date of registration: May 23rd 2009

Occupation: maguś

• Send private message

53

Thursday, November 12th 2009, 10:15pm

na temat wojny mogę powiedzieć jedno: bywa dobra zabawa, wczoraj w czasie obrony twierdzy Steeltoutch'y była rzeźnia. i taka powinna być wojna. wpadł jeden woj, zielonka, zestunował mnie i walił po 30-40 ;-) troszkę się śmiałem, bo mnie łaskotało :) i nagle trupem jestem i twierdza zdobyta... ciekawe przez kogo ;-)

Quoted

I tak sie składa ze akurat ci cziterzy są po stronie Derion wiec brawa dla tego Królestwa tez prosze :dash: :cursing: Bo jakos nie ma bezgildiowego czitera po stronie Valorianskiej który zajmuje tak wioski wielce podjarany
no rzeczywiście... tylko walić głową w mur...
czy autor powyższego cytatu nie pomyślał może, że fakt zdobycia twierdzy przez chitera przynależności "Derion" to strata dla Derionu? że gildie Derionu tracą to co mogłyby zyskać przy zdobyciu twierdzy?
możnaby powiedzieć, że to na pewno jakiś valor w przebraniu deriona ;-) łapie twierdze, aby derioni nie mogli...

ale takie przypuszczenia są bezsensu, bo można by tworzyć teorie spiskowe w kółko i nic z tego nie mieć. ja robię inaczej. każdorazowo, jak jakiś inwalida reklamuje stronki w hackami to piszę na "WSZYSCY", że hacki to śmiecie, które psują dobrą grę, że psują innym zabawę i że jest to (hacki) zabawa tylko dla trolli internetowych.

pozdrawiam Derionów i Valorian

Aneeteene
profesja: łucznik, kraj: Derion, gildia: Apocalypse, lvl: 76

This post has been edited 1 times, last edit by "Aneeteene" (Nov 12th 2009, 10:21pm)

Wraith

Ban stały

• Send private message

54

Friday, November 13th 2009, 2:23am

To juz strata dla obu stron ale jakos ostatnio po stronie Derion taki cziter sie pojawia... Mało tego po stronie Derion juz zauwazyłem czitera z "kodem kreskowym". Podobny do tego na Aderii tylko ma nick tak jakoś " llllllOOOlllll" ....wiec mamy kolejnego. :thumbdown: Po wojnie była dzis piękna nawalanka w Czat Kaos-daaawno takiej nie było. Siły były zrównoważone a mimo tego iz Valorian jest wiecej (chyba) to większego wsparcia z naszej strony nie otrzymalismy by was wykurzyc. Ale dawalismy rade ;)

Justan

Kłusownik

Date of registration: Apr 1st 2009

Guild: UnDeads

• Send private message

55

Friday, November 13th 2009, 9:33am

Po wojnie była dzis piękna nawalanka w Czat Kaos-daaawno takiej nie było. Siły były zrównoważone a mimo tego iz Valorian jest wiecej (chyba) to większego wsparcia z naszej strony nie otrzymalismy by was wykurzyc. Ale dawalismy rade

Może nie zauważyłeś ale nawalanka była podczas wojny bo nie było już co zdobywać a nie chcieliśmy zawieść nadziei naszych wrogów na dobrą wojenkę. Mam pytanko do Falorków - Czemu tak szybko się wycofaliście? Jednocześnie się zastanawiam, czy nam to faktycznie jest na rękę że jakiś matoł nam przejmuje wioskę przed nosem i odbiera naszą?! Coś ci się Wraith pokićkało bo nie zauważyłeś braku logiki w twoim wywodzie.
Wyjściem z sytuacji jest albo trzymanie smoka na bańce przez 30 minut albo odpuszczenie obrony i próba szybkiego przejęcia innej zanim hakokretyn to zrobi. Tylko zdaję sobie sprawę z tego że ciężko bronić smoka przed debilami jadącymi na hakach oraz przed regularną armią 8|

Także zapraszam kolejny raz na wojnę GM-ów żeby mogli szybko interweniować, a nie po zgłoszeniu na ircu łaskawie oświadczyć że delikwent zostanie poddany obserwacji. Śmiech na sali. Czy żaden GM nie widzi absurdu w tym że 1 levelowy woj chce zdobywać twierdzę w Tyco?! Według naszych szacownych GM widocznie to jest normalne. ŻAL i tyle :thumbdown:
Zamiast na ircu siedzieć, na 30 minut wejdźcie do gry i zróbcie porządek w grze !!!
Nie będę się wypowiadał na forum na którym STRONNICZY pseudomoderatorzy BEZZASADNIE usuwają posty użytkowników !

definite_al

Przybłęda

• "definite_al" is male

• Send private message

56

Friday, November 13th 2009, 12:43pm

Wraithowi na pewno się musiało coś pomieszać... STANowczo!!! Bezgildiowi "hakerzy" derionu... Valorian ich nie posiada -.- Posiada za to potężną gildie MatrixReaktywacja xD Nie, moment - jedno ale, derion posiada potężną MistrzAlethor( czy jakoś tak... ) :D Hm... niepokonanych odbicia twierdzy w gebrze sprzed kilku dni widzę, że też nie pamiętasz... No ale fakt valorian nie ma hacków i jest czysty jak łza :D Wy poprostu jesteści cudowni :D Dlatego zielonki( 1-30lvl )z dziwnych gildii( i nie tylko )cisną woja 76 po 1000 lub więcej z aoe -.- heh... "Zrównoważone siły" chyba w czasie wojennym bo chwilę po jego końcu sytuacja już inaczej się klarowała a i tak nie daliście rady :P STANowczo brak "większego wsparcia" xD Szkoda, że żółta ściana nie wpadła na pomysł by przejść przez linie wspólnego aoe a Ci którzy by to przeżyli i tak mogli by po kilku się na każdego z nas rzucić... Ale może rzeczywiście nie idzie 15osób zabić grupą kilkakrotnie większą... Aa.a no tak :) Bo my wszyscy derioni na hakach jedziemy dlatego w hesed zielonki mogły nas tak ładnie wybić xD W sumie zacznę chyba galerię ss robić z "normalnymi" obrażeniami od valorian :D Te 1000 i 5500 na full buffach z hesed niestety nie będą ozdobą :( Raczej tłem dla tych na prawdę fajnych jak 7500 ze zwykłego strzała na full buffach... Bez urazy, ale weź wyjmij głowę z zakutego hełmu lub poprostu ogarnij trochę co się dzieje ;p
Co do banów i zgłoszeń ktoś to komicznie ujął: "Jako derion dostajesz bana jako valorian będziesz pod obserwacją!". I chyba niestety coś w tym jest... chociaż po moich zgłoszeniach tylko jednego łucznika do tej pory spotykam... pozostałych ani widu ani słychu :D
A wracając do wojen i tej bitwy na środku gebry( już bez złości na głupotę )to poprostu derion( ten prawdziwy )chce się dobrze bawić i może to ukoi trochę ból przymusowego ścigania się ze scriptkiddies o podbicie wioski tudzież rozpoczynania obrony z myślą jak szybko się ona zakończy i z której strony zielonka jednostrzałowej śmierci nadejdzie... i podpisuje się obiema rękami pod wołaniem o większą obecność GMów w grze podczas wojny - może warto by było pomyśleć o przełożeniu walk turniejowych z tej godziny? A zamiast ich sędziowania GMi mogli by walczyć o naszą walkę( czyt. dobrą zabawę wojenna z nagrodami typu wioska xD ) pomiędzy 20-20:30...

Wraith

Ban stały

• Send private message

57

Friday, November 13th 2009, 12:46pm

No same wojny u nas trwają zaledwie 5min :thumbdown: wiec co tu robic przez te reszte czasu? Wczoraj to była gitara bo było ... (nie bede pisał tego słowa :D ). Najpierw pognalismy Was aż pod samego Drwala...potem krótka nawalanka w nim...przenieśliscie sie na Opuszczoną Twierdze (zajętą przez Derionskiego Czitera :thumbdown: )....w Opuszczonej zbufowaliscie sie i po zregenerowaniu sił ruszyliscie na skrzyzowanie dróg do Opuszczonej i Małej Wioski w Czat Kaos-i tam była dopiero nawalanka :evilgrin: 8o I tak szybko sien ie wycofalismy bo siedzielim tam bodajze jakies 10min po wojnie...lecz mimo iz zadna strona nie miała przewagi to ja juz podziekowałem bo nie było sensu sie juz nawalac wg mnie...wiec sie telepnąłem do Keter. A co z resztą to nie wiem :D
No ale z tymi Gm'ami to juz są jaja... faktycznie żeby nie wejsc do gry na te 30 MIN i popilnowac aby rozgrywka miała jakis sens to juz przesada. Cały czas maja rekrutacje na Gm i cały czas mają coraz to nowych...wiec szczerze mówiąc zwiększają swe szeregi ale co to daje skoro na wojne przyjdzie AŻ 1 Gm lub nawet wcale... :thumbdown: Wolą grzać na IRCu i czekac na zgłoszenie. Przeciez w trakcie wojny nikt nie grzeje na IRC aby o czyms pogadac! Wiec tego 1 Gm powinni zostawic na IRC a reszta wiśta wio na serwery i pilnowac porzadku w trakcie wojen. Te 30min rzeczywiscie im baaardzo szkodzi :thumbdown:

Edit...
Co do Niepokonanych to nic nie wiem bo wtedy nie było mnie na wojnie...słyszałem tylko plotki.
Co do tego Matrixa to tez mi niewiele wiadomo bo wpadłem do gry akurat jak sie wojna zaczeła i tez mnie zdziwiła nowa gildia która ma nowy teren...jeszcze nazwa jakaś kićkowata 8| Nie wiedziałem ze to jakiś cziter. Tak samo nie miałem pojęcia z tym Waszym Derionskim "Mistrzem ...." czy jakos tak sie zwał... Bo non stop powstają nowe gildie i niektórych graczy to juz całkowicie zmyla z drogi :wacko:

This post has been edited 1 times, last edit by "Wraith" (Nov 13th 2009, 12:52pm)

definite_al

Przybłęda

• "definite_al" is male

• Send private message

58

Friday, November 13th 2009, 5:42pm

To w ramach jasności - matrixowa i miszczofska gildia to nazwy gildii scriptkiddies :) Z czego miszcz zrezygnował z jednej twierdzy bo zobaczył łuczników apo na bramie i poszedł od razu na drugą wioskę xD Krokiem bardziej niż szybkim :( On z buta szybciej niż my na ubrankach telepem xD Co do matrixa to też nie inaczej - może z 5sek oblegał twierdze xD może miał lagi?
Dwa sukcesy apo i derionu to właśnie 'wystraszenie' miszcza i wczoraj jakimś cudem udało się Revengom ubić smoka przed 1lvlowcem z pomocą apo :D Wyścig trwa ale szczerze woleliśmy walczyć z valorkami a nie cziterami o twierdze :( Trzeci sukces to udana obrona ze STEELTOUCHami w gebrze małej wioski :D Następny to obrona apo w tyco sprzed kilku dni tzw. dzień chwały GM_SKYa :D Kolejny to udana bitwa w gebrze wczoraj :D Z czego te ostatnie jeśli nikt nie ma przeciwko uznam jako sukcesy wszystkich porządnych graczy całego mortalu zarówno Valorian jak i Derionów ;) Oby te wstrętne zielonki jednostrzałowej śmierci dzięk takim rzeczom dostawały takich emocji jak porządni gracze gdy spotykają ich na swojej drodze :cursing: bądź na wojnie gdy widzą, śmieszną gildie lub jej brak zdobywającą twierdze :cursing:
Mam nadzieję, że niedługo w temacie będziemy mogli gratulować sobie nawzajem ataków i obron twierdz a psioczenie skierować będziemy mogli jedynie na slide show i te kochane przez nas wszystkich lagi podczas większych potyczek ;) Czego i Wam i sobie życzę ;)

ziell

Przybłęda

Date of registration: Jun 9th 2009

Occupation: student

Kingdom: Valorian

Guild: niepokonani/CREW

• Send private message

59

Friday, November 13th 2009, 7:14pm

Co do tego incydentu z przejęciem wioski przez niepokonanych, to nik z nas (niepokonanych) nie wiedział, że ta osoba ma hacka, wiec proszę nie oceniajcie całej gildi w której troche pożądnych graczy można znalesc :) Na ostatniej wojnie bornilismy dzielnie patrona przed dwoma graczami z derionu(10 i 5 lvl), no ale że nie dało się żadnego trafic, to nie wiele moglismy zrobic :p Miejmy nadzieje, że kolnejne wojny będą bardziej udane. A co do powojennej walki w gebrze, to dawno tak nie dosotalismy od derionu:P Gratki :)

Wraith

Ban stały

• Send private message

60

Friday, November 13th 2009, 10:01pm

Tak samo było z DVL kiedys -pamietacie? Oni tez nie wiedzieli ze jeden ich nup ma hacki... Tak samo jest tutaj z NIEPOKONANYMI. Wiec tak jak wtedy z DVL tak teraz z Niepo. nie ma sensu oczerniac całą gildie bo faktycznie grają uczciwi gracze którym na dobrej rozgrywce zalezy... A co do tej powojennej nawalanki to ...niech no tylko dorwe w swe łapki Gondoriana :evilgrin: i zabiore mu te kusze z +23 predkoscią ataku bo juz mnie zaczyna to troszke denerwowac jak strzela z predkoscią karabinu :pinch: -zabiore mu i dam "seryjną" w zamian aby miał sie czym bronic :D