Zapraszamy na nowe Forum - http://www.4story.pl/forum/index
Obecne pozostaje jedynie do odczytu.
Date of registration: May 21st 2009
Occupation: Rycerz Mroku Cienia
Server: Mortal
Kingdom: Derion
Guild: Revenege
[Faelirvin] 
This post has been edited 1 times, last edit by "Faelirvin" (Aug 5th 2009, 12:03pm)
Date of registration: May 25th 2009
Occupation: uczeń, Jeszcze
ja sie pytam w ktorym miejscu na wojnach sie nic nie dzieje? bo na poludniu jest masakra i zawsze sie tluczemy do upadlego od godziny 20.00 do 21.00 jak nie dluzej
ale wkońcu zaczeło sie w ardir i tam znowu valorianie górowali (na początku) bo nam sie nie chciało . ta ciuchcia wam ładnie wyszła ale mogłem ją wcześniej przerwać bo przeszłem przez tp na niewidzce i już miałem zamrożonko puścić ale a dużo was tam było
Date of registration: Apr 30th 2009
Occupation: Wojownik Jego Królewskiej Mości Nebana Maha
podziekowania dla Spetznaz i Refugees za to ze wspolpracuja z nami i dzialamy zeby bylo coraz lepiejdla Valorianu oczywiscie
![]()
Wreszcie jakaś współpraca zaczyna sie dziać wśród Union,Refugees i Spetsnaz-naaaaajwyższa pora

. Takie treści radzę zamieszczać np. w sygnaturce. [Faelirvin] 
This post has been edited 1 times, last edit by "Faelirvin" (Sep 18th 2009, 10:41pm)
A to dziwota...dodam ze nie było mnie na ostatniej wojnie ale wiesci szybko sie rozchodza...Ile jest w tym ziarnka prawdy to kij wie
Date of registration: Aug 16th 2009
Occupation: emerytowany "BOSS DERIONU" xD
Guild: APOCALYPSE
brawo dla miszczaathelora za pomysł
Słowo na przyszłość: Czuj oddech banujących Cię GMów na Twoich plecach ;p
", jakieś 15sek później: "[ciach], co to było?? na dwa strzały padłem!!! Co za...
". 
Czyli rzeź i mordownia
Tendencja od kilkunastu dni się utrzymuje z postawą derionu( w końcu nie tylko apo walczy
), więc jakby się pozbyć hacków i ludzi którzy z nich korzystają to zabawa znów przednia będzie 
ale 76 na dłużej 

( w trakcie testów żółwia )
This post has been edited 1 times, last edit by "Pelor" (Nov 12th 2009, 1:22pm)
Date of registration: May 5th 2009
Occupation: Nadzorca :)
Kingdom: Valorian
Guild: Only Refu
A odnośnie samych wojenek - gdyby nie hacki to wojny by na prawdę wyglądały tak jak np. obrona małej wioski wczorajCzyli rzeź i mordownia
Tendencja od kilkunastu dni się utrzymuje z postawą derionu( w końcu nie tylko apo walczy
), więc jakby się pozbyć hacków i ludzi którzy z nich korzystają to zabawa znów przednia będzie
![]()

I tak sie składa ze akurat ci cziterzy są po stronie Derion wiec brawa dla tego Królestwa tez prosze
Bo jakos nie ma bezgildiowego czitera po stronie Valorianskiej który zajmuje tak wioski wielce podjarany... My Valorianie juz dziekujemy takim wojnom...bo jesli Wy sie chcecie tak bawic to róbcie to sami.
i nagle trupem jestem i twierdza zdobyta... ciekawe przez kogo ;-)no rzeczywiście... tylko walić głową w mur...
Quoted
I tak sie składa ze akurat ci cziterzy są po stronie Derion wiec brawa dla tego Królestwa tez prosze![]()
Bo jakos nie ma bezgildiowego czitera po stronie Valorianskiej który zajmuje tak wioski wielce podjarany
This post has been edited 1 times, last edit by "Aneeteene" (Nov 12th 2009, 10:21pm)
Po wojnie była dzis piękna nawalanka w Czat Kaos-daaawno takiej nie było. Siły były zrównoważone a mimo tego iz Valorian jest wiecej (chyba) to większego wsparcia z naszej strony nie otrzymalismy by was wykurzyc. Ale dawalismy rade
Hm... niepokonanych odbicia twierdzy w gebrze sprzed kilku dni widzę, że też nie pamiętasz... No ale fakt valorian nie ma hacków i jest czysty jak łza
Wy poprostu jesteści cudowni
Dlatego zielonki( 1-30lvl )z dziwnych gildii( i nie tylko )cisną woja 76 po 1000 lub więcej z aoe -.- heh... "Zrównoważone siły" chyba w czasie wojennym bo chwilę po jego końcu sytuacja już inaczej się klarowała a i tak nie daliście rady
STANowczo brak "większego wsparcia" xD Szkoda, że żółta ściana nie wpadła na pomysł by przejść przez linie wspólnego aoe a Ci którzy by to przeżyli i tak mogli by po kilku się na każdego z nas rzucić... Ale może rzeczywiście nie idzie 15osób zabić grupą kilkakrotnie większą... Aa.a no tak
Bo my wszyscy derioni na hakach jedziemy dlatego w hesed zielonki mogły nas tak ładnie wybić xD W sumie zacznę chyba galerię ss robić z "normalnymi" obrażeniami od valorian
Te 1000 i 5500 na full buffach z hesed niestety nie będą ozdobą
Raczej tłem dla tych na prawdę fajnych jak 7500 ze zwykłego strzała na full buffach... Bez urazy, ale weź wyjmij głowę z zakutego hełmu lub poprostu ogarnij trochę co się dzieje ;p 
ale 76 na dłużej 

). Najpierw pognalismy Was aż pod samego Drwala...potem krótka nawalanka w nim...przenieśliscie sie na Opuszczoną Twierdze (zajętą przez Derionskiego Czitera
I tak szybko sien ie wycofalismy bo siedzielim tam bodajze jakies 10min po wojnie...lecz mimo iz zadna strona nie miała przewagi to ja juz podziekowałem bo nie było sensu sie juz nawalac wg mnie...wiec sie telepnąłem do Keter. A co z resztą to nie wiem
Nie wiedziałem ze to jakiś cziter. Tak samo nie miałem pojęcia z tym Waszym Derionskim "Mistrzem ...." czy jakos tak sie zwał... Bo non stop powstają nowe gildie i niektórych graczy to juz całkowicie zmyla z drogi
This post has been edited 1 times, last edit by "Wraith" (Nov 13th 2009, 12:52pm)
Z czego miszcz zrezygnował z jednej twierdzy bo zobaczył łuczników apo na bramie i poszedł od razu na drugą wioskę xD Krokiem bardziej niż szybkim
On z buta szybciej niż my na ubrankach telepem xD Co do matrixa to też nie inaczej - może z 5sek oblegał twierdze xD może miał lagi?
Wyścig trwa ale szczerze woleliśmy walczyć z valorkami a nie cziterami o twierdze
Trzeci sukces to udana obrona ze STEELTOUCHami w gebrze małej wioski
Następny to obrona apo w tyco sprzed kilku dni tzw. dzień chwały GM_SKYa
Kolejny to udana bitwa w gebrze wczoraj
Z czego te ostatnie jeśli nikt nie ma przeciwko uznam jako sukcesy wszystkich porządnych graczy całego mortalu zarówno Valorian jak i Derionów
Oby te wstrętne zielonki jednostrzałowej śmierci dzięk takim rzeczom dostawały takich emocji jak porządni gracze gdy spotykają ich na swojej drodze
bądź na wojnie gdy widzą, śmieszną gildie lub jej brak zdobywającą twierdze
Czego i Wam i sobie życzę
ale 76 na dłużej 

Date of registration: Jun 9th 2009
Occupation: student
Kingdom: Valorian
Guild: niepokonani/CREW
Na ostatniej wojnie bornilismy dzielnie patrona przed dwoma graczami z derionu(10 i 5 lvl), no ale że nie dało się żadnego trafic, to nie wiele moglismy zrobic :p Miejmy nadzieje, że kolnejne wojny będą bardziej udane. A co do powojennej walki w gebrze, to dawno tak nie dosotalismy od derionu
Gratki
i zabiore mu te kusze z +23 predkoscią ataku bo juz mnie zaczyna to troszke denerwowac jak strzela z predkoscią karabinu
-zabiore mu i dam "seryjną" w zamian aby miał sie czym bronic
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH