Zapraszamy na nowe Forum - http://www.4story.pl/forum/index
Obecne pozostaje jedynie do odczytu.
Date of registration: Dec 23rd 2009
Occupation: Morderca
Server: Mortal
Kingdom: Valorian
Guild: MorderczeBanany/ThunderElite
reszte zielonek poszlo na gebre na pewna smierc
dalismy sie im wyszalec z tymi mieczykami. bo ostatnio brali nam takie nupki mieczyki i nie wiedzialy co z tym zrobic
jesli ograniczymy sie do jenego zamku to zawsze ok 2 pt nie ma do niego dostepu ;/ wiec lipa;/ i gdzie tam miejsce dla deva? jak nawet swoich nie mamy gdzie wcisnac
i masz pobudke przy respie.
ale jak net sie odmuli to mam 100% smierc ;]
Więc nie wiem skąd Twoje oburzenie w tej sprawie
Najwyraźniej winny sam się tłumaczy... Ja chciałem tego uniknąć ale sam się o to prosiłeś 

Nie wiem gdzie byłeś ale Bardziej koncentrowali my się na Obronie Patrona 2 razy Zabiłem Członka Crew niosącego Artefakt do potrzebny do przejęcia Posągu. Czasem lepiej Przegrać By poznać Taktykę wroga I dobrać odpowiednią taktykę na następną walkę. Nie poddamy się
Ale frajda była nie zła
Date of registration: Aug 3rd 2009
Kingdom: Derion
Guild: 300Derian
a co mi sie nie podobalo ? Nie wiem w jakim celu wypozyczyliscie DVL,jakby Was bylo malo, szczegolnie tego Jackoo na potkach z ISa. Nie jest normalne ze ktoś potrafi przy jednej ucieczce lyknac 9-10 potow. Ogolnie u Was widzialem tylko 1-2 zielonych, u nas mniej wiecej polowa nie miala 70 lvlu
Mam nadzieje, ze ich wyexpienie jest kwestia czasu. Date of registration: Feb 27th 2010
Occupation: Ucze się:)
Kingdom: Derion
Guild: 300Derian
mam nadzieje że za tydzień takich nie bdz. Coż, szanse mieliśmy małe, ponieważ wasza przewaga była zarówno w eq i jak i w lvl. Ale na początku było całkiem nieźle. Dopiero jak gracze od nas zaczęli brać miecze nie wiedząc do czego służą zdobyliście 3 posągi i nabraliście przewagi. Mam nadzieje że na następnej wojnie będziemy mieli lepszy skład.
Date of registration: Jun 17th 2009
Occupation: student
Guild: Crew
lagi sie zdarzaly np. marekS, ale on ma cos z netem albo pc bo czesto go laguje
co do tej koncetracji to zaczeliscie dopiero pilnowac pomnika jak my zdobylismy 3, wczesniej na wszelkie sposoby atakowaliscie;p musiala byc super jatka po lewej naszej bo widzialem mase kropek na radarku;p ja siedzialem po stronie drugiej gdzie magicD i hania biegali
w koncu z nudow poszlismy i zajelismy i ten 4;p
Pomoc nadeszła od wszystkich gildii, od tych znanych jak i też od mniej znanych... Więc nie wolno także snuć takich pomówień... Przyznam się sam, iż nie patrzyłem czy ktoś próbuje zbugować smoka czy nie.... za bardzo byłem zajęty pomaganiem kolegą z gildii (leczeniem, buffami, itp.). 

Date of registration: Jun 17th 2009
Occupation: student
Guild: Crew
This post has been edited 1 times, last edit by "Pelor" (May 17th 2010, 7:13pm)
Date of registration: Mar 17th 2010
Occupation: Gram w 4s :D
Guild: CREW
Miejmy nadzieję iż nasz pobyt w hased nie uraził znacznej grupy osób z valo
Nio ale nie smućcie się niedługo do Was wrócimy, tylko musimy popracować nad zgraniem
A co do układów z TE to gildia 300Derian sobie wyprasza... piszę zapobiegawczo 

Date of registration: Apr 26th 2009
Occupation: Brak
http://img299.imageshack.us/i/img00000092.jpg/
Nie wiem Parszywku czy zauważyłeś ale w Gebrze wyhaczyliśmy jeden teren. Później przez 15 minut w Tyco biliśmy się na drodze aż wkońcu doszliśmy do smoka w Tw. w dzungli i próbowaliśmy zdobyć ten teren do końca. Jeżeli masz jakąś konkretną gildie na myśli, napisz to.nawet nie atakuja terenow na poludniu (TpElite bronilo - a raczej sie nudzilo bo nic sie nie dzialo tam)
Sam się chętnie dowiem co to za układziki. ZT nie wchodzi w żadne interesy z TE a jeżeli chodzi Ci jednak o ZT to zrobię z nimi porządek
hehe
Ogółem jeden wielki lag ale zabawa przednia.
Date of registration: Dec 23rd 2009
Occupation: Morderca
Guild: MorderczeBanany/ThunderElite
wyplaczcie sie i bedzie git.
bo skakanie po tp tez jest umiejetnoscia
choc ciagle nam daleko do derionu to i tak ciagle sie uczymy
to jest zabawa grupowa wiec nie bede im zabieral przyjemnosci z bicia derionow ;] nikogo nie zmuszalem zeby przyszedl mi pomagac. mialem miejsce na wypad to wzielem chlopakow 

napisalem ze to tylko ludzka rzecz i kazdy czasem zlapie mocnego laga przy takich obciazeniach serwera podczas wojny
i to byl tylko przyklad jak moze wygaldac taki "kontrolowany lag"...
znajac zycie skonczy sie smiercia
albo jak wylaczysz neta to pojdziesz wysoko w góry i bedziesz bawic sie w alpiniste...
zabraklo mu kaplana na plecach... 

w koncu bede mial glowna role i bede mial swoj filmik
normalnie mi z nieba spadasz
zaplace ci 2g jak zostaniesz moim rezyserem
czesto mi zdejmujecie i te strzaly trafiaja we mnie ;] nieraz wczesniej zdaze sobie nietykalke rzucic i wtedy ani missa nie ma ani dmg. ten bug z banka wykorzystuje sie do pvp z wojkiem. bo jak toporek jest w locie to jak sie rzuci banke to on dolatuje i sie nic nie dzieje. i jak nieraz mnie traficie to ja na szybkiego stawiam kolejne bankowe
mam restart skilli jeszcze jak bys nie wiedzial
to tyle z mojej strony. milego czytania lektury This post has been edited 2 times, last edit by "Bananek" (May 18th 2010, 2:11am)
). Dobra tak więc napiszę wprost, ZT nie będzie atakować Tyco, pytacie się dlaczego? Cóż nie musicie wiedzieć
Ale nie oskarżajcie nikogo o jakieś układy, spiski... Takie sytuacje stają się strasznie irytujące, a z waszej strony żałosne...

This post has been edited 1 times, last edit by "Sky" (May 18th 2010, 1:22pm)
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH