Zapraszamy na nowe Forum - http://www.4story.pl/forum/index
Obecne pozostaje jedynie do odczytu.
i wczoraj valorianie walili nas po z aoe 200, 300, no max 500
jakoś nie było problemów ze zdobywaniem twierdz itp 
Ci sami valorianie walą nas po 600-900 i nie mają żadnych problemów...

troszkę uczciwszego współzawodnictwa przydałoby się 

. Cziterzy kontraatakują...wiec szykujmy sie na kolejne bezsensowne wojny i wogóle całą rozgrywke... Date of registration: May 5th 2009
Occupation: Nadzorca :)
Server: Mortal
Kingdom: Valorian
Guild: Only Refu

(zero dyskryminacji - bo to co GF robi z polskimi graczami to przegięcie)
(i tereny wojenne),
Date of registration: Aug 16th 2009
Occupation: emerytowany "BOSS DERIONU" xD
Kingdom: Derion
Guild: APOCALYPSE
Molek dostał buffa na atak ...molek pewnie dostał kuszę +28
ale 76 na dłużej 

( w trakcie testów żółwia )
i może Jego teorie co do ataku Molka były przekręcone.
Tylko po to by wyeleminować jednego z uczciwych graczy Valorian...
) więc sie znowu pobawimy Date of registration: Apr 9th 2009
Occupation: Najemnik z Czarnej Komapni
Guild: ThunderElite/Shades
Date of registration: Apr 9th 2009
Occupation: Najemnik z Czarnej Komapni
Guild: ThunderElite/Shades
może tarczownik był dość cienki i dostał z snajpera ;p?Molek dostał buffa na atak ...molek pewnie dostał kuszę +28
Chyba 5... i na stałe xD Ponoć jednego z tarczowników Derionu jechał po 800( nie wiem czy z aoe czy z czego innego )ale to dziwne jest... Ale plot nie sieje a atak Molusiowi wzrósł sporo ;p Niech podzieli się tajemnicą to i ja stały buff na atak sobie rzucę![]()
This post has been edited 1 times, last edit by "Pelor" (Nov 29th 2009, 12:07pm)
Date of registration: Apr 26th 2009
Occupation: Brak
. W całym Valorian nie robi sie dobrze bo mocne gildie już tracą na swej "potędze"...ogólnie zaczyna nas brać ta sama sytuacja co z Derion kiedyś. Ale nie poddamy sie-nie rzucimy mieczy,toporów i różdzek na ziemie. Zwyciężymy albo polegniemy!
No proszę państwa...kilka dni,tygodni,miesięcy temu nasz kochany Derion marudził na to że wojny dla nich to już są bez znaczenia bo jest ich mało,a to że ludzie już nie grają itd. Teraz role sie odwróciły... Valorian zaczyna przygasać-i to nieżle... Spójrzmy sobie na statystyki dzisiejszej wojny...
Pokaż mi dwie gildie z Derionu, które mogą tak zrobić
Za to ja bez problemu mogę wskazać trzy gildie Falorków które mogą sobie na takie posunięcie pozwolić. Chociaż faktem jest, że wojny są prawie wyrównane i nie mam tu na myśli dzieciaków jadących na hakach jako konkretne wsparcie dla którejkolwiek strony.
Spoooro graczy już praktycznie nie gra w 4Story. Kunter88,F4t4lity,Infernia,Nilifren,alkoHolinko i wielu innych juz przewaznie nie grają w 4Story. Insane sie sypło...Ci co zostali utworzyli gildię dla graczy którzy nadal grają i są aktywni-ta gildia to ThunderElite,połączenie graczy Refugees i Insane oraz wielu innych wyrzutków...
Apocalypse ma 2 wiochy w Gebrze jesli dobrze pamietam wiec jak sie Derion zbierze w kupcie
to obronicie.Mało tego słyszałem ze była wczoraj jatka w Duchowym,w Ardir...i po długich zmaganiach wreszcie zdobyto wioche. Zresztą nawet nie wiem ilu będzie graczy po stronie Valorian....dzisiejsza wojna pokaże. Date of registration: Jun 17th 2009
Occupation: student
Guild: Crew
No faktycznie Falorków jest coraz mniej widać to było gołym okiem, jak część biła smoka to jeszcze raz tyle co było rozciągniętych od bramy do smoka stało przed bramą.
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH