You are not logged in.

• Login

Zapraszamy na nowe Forum - http://www.4story.pl/forum/index
Obecne pozostaje jedynie do odczytu.

maciejos18

Ban stały

• "maciejos18" is male
  • "maciejos18" has been banned

Date of registration: Jul 23rd 2009

Server: Mortal

Kingdom: Derion

Guild: Templariusz/Congregatio

• Send private message

81

Tuesday, November 17th 2009, 11:16am

Kurcze spóźniłem się z tą ustawką :cursing: ale jak będzie organizowane coś podobnego to dajcie cynk :D
Nazwa: maciejos18/xMaciejos (aktualnie)

Bractwo: Templariusz/Congregatio
:thumbup:

Aneeteene

Przybłęda

• "Aneeteene" is male

Date of registration: May 23rd 2009

Occupation: maguś

• Send private message

82

Saturday, November 21st 2009, 8:39pm

hehe, przez dwa dni były wyłączone cheaty :) i wczoraj valorianie walili nas po z aoe 200, 300, no max 500 :) jakoś nie było problemów ze zdobywaniem twierdz itp :)

i nagle coś się zmieniło :) Ci sami valorianie walą nas po 600-900 i nie mają żadnych problemów...

ciekawe co się zmieniło nagle :)
molek pewnie dostał kuszę +28 :D

drodzy valorkowie :) troszkę uczciwszego współzawodnictwa przydałoby się :)
bo stosowanie cheatów to jak stosowanie doppingu w sporcie :(

ale jak tak dalej pójdzie to większość uczciwych zawodników pokasuje swoje konta i odejdzie z gry.
bo po co być na grze, która nie jest uczciwa? - nie ma to sensu.

podpisano:
Aneeteene
Derion, łucznik, Apocalypse.

baldur

Przybłęda

Date of registration: Mar 14th 2009

• Send private message

83

Saturday, November 21st 2009, 8:50pm

Chyba każdy odczuł różnice. Były 2 naprawdę wspaniałe wojny. Szanse były wyrównane. a dziś te same osoby co wczoraj waliły po 200-300 teraz 600-900.
Był taka bardzo ciekawa akcja. woj tarczownik ful bufy ponad 1000 obrony i otrzymuje 1500 obrażeń. Patrzy od kogo i wystawia sklepik "tarczownika za 1500' i nagle ta sama osoba zaczyna tarczownikowi zadawać po 200 obrażeń.
jaki jest sens wprowadzania nowych patchów anty cziterskich skoro po 2 dniach są one zmodyfikowane i powszechnie dostępne?
Postać: Merigold, ArtiXD, Edwinn, irenikus
Poziom: 77, 67, 76, 84
Rasa: Człowiek, Wróżka
Profesja: Rycerz Mroku Cienia, mag, kapłan, łucznik
Serwer: Mortal

Wraith

Ban stały

• "Wraith" has been banned

Date of registration: Oct 27th 2009

• Send private message

84

Saturday, November 21st 2009, 10:54pm

Lol przez 3 dni nie byłem w grze...zwłaszcza na wojnie wiec nie wiem co sie dzieje. Myslałem ze wgranie tej "niby" łatki antycziterowskiej rzeczywiscie cos daje lecz teraz co wy tu piszecie to już wiem ze to była totalna ściema. A juz chciałem wrócic do gry...heh teraz widze że nie ma wogóle sensu w to grac :huh: . Cziterzy kontraatakują...wiec szykujmy sie na kolejne bezsensowne wojny i wogóle całą rozgrywke... :thumbdown:
Post napisany przez użytkownika wyraża jego WŁASNĄ OPINIĘ na dany temat.
Jeśli Ci się coś nie podoba to po prostu się ODWAL i spójrz na swoje posty.
Wszelkie krytyki i inne duperela zachowaj dla siebie.
WOLNOŚCI SŁOWA mi nie zabronisz.

Gedo

Fachowiec

• "Gedo" is male

Date of registration: Apr 16th 2009

Occupation: GeDo

Server: Aderia

Kingdom: Valorian

Guild: FL :(

• Send private message

85

Sunday, November 22nd 2009, 12:24am

Moze u was juz sa bo na Aderii takowych nie dostrzegłem.Wojny przebiegaja czysto.

Rognar

Kłusownik

• "Rognar" is male

Date of registration: May 5th 2009

Occupation: Nadzorca :)

Guild: Only Refu

• Send private message

86

Sunday, November 22nd 2009, 12:31am

Nom to jeszcze sobie trochę poczekamy :)

Słyszałem że łatka weszła i cheaty nie działają , jak widać nie na długo pomogło :(

Szczerze mówiąc na razie nie mam ochoty wracać do 4s.......
Ciśnienie zeszło - teraz jestem spokojny, wyluzowany i ogólnie zadowolony :P
Gram sobie w fajną grę, z fajną grafiką, na fajnym servie, bez lagów ;) (zero dyskryminacji - bo to co GF robi z polskimi graczami to przegięcie)

Teraz z innej perspektywy, dopiero widzę jak płytką grą jest 4S ( chodzi mi o skomplikowanie rozgrywki - gra jest prosta jak drut, mogła by być trochę trudniejsza)
Powiedzmy sobie szczerze jedyną wyjątkową rzeczą która wyróżnia się 4S są WOJNY :) (i tereny wojenne),
Jest to jedyna rzecz za którą tęsknię i przez którą prawdopodobnie wrócę do 4S wcześniej lub później :)

Pozdrawiam
Dumny Wojownik RefuGees Ironia - to moje drugie imię

- GAME OVER -

AlphaWolf

Egzekutor

• "AlphaWolf" is male

Date of registration: Apr 9th 2009

Occupation: Najemnik z Czarnej Komapni

Guild: ThunderElite/Shades

• Send private message

87

Tuesday, November 24th 2009, 1:32pm

Molek dostał buffa na atak ...

17.03.09 - 04.01.2012

definite_al

Przybłęda

• "definite_al" is male

Date of registration: Aug 16th 2009

Occupation: emerytowany "BOSS DERIONU" xD

Guild: APOCALYPSE

• Send private message

88

Wednesday, November 25th 2009, 11:27am

Chyba 5... i na stałe xD Ponoć jednego z tarczowników Derionu jechał po 800( nie wiem czy z aoe czy z czego innego )ale to dziwne jest... Ale plot nie sieje a atak Molusiowi wzrósł sporo ;p Niech podzieli się tajemnicą to i ja stały buff na atak sobie rzucę :D
Postać: StanAl :thumbup:
Kraj: DERION :love:
LVL: chciałby iść w góre :D ale 76 na dłużej :huh:
SRV: MORTAL :)
GILDIA: APOCALYPSE :evilgrin:
PROFESJA: WOJEK na dwie ręce :beer: ( w trakcie testów żółwia )
RASA: koks :phatgrin:

HOBBY: patrzenie na zieloną ściane podczas mordowania :cursing:

Wraith

Ban stały

• Send private message

89

Wednesday, November 25th 2009, 12:28pm

Jakby rzeczywiscie jechał na jakichś wspomagaczach to już by nie grał... Poza tym Molek nie jest tego typu "cwaniakiem". On jest uczciwym graczem-sami go dobrze znamy...Nawet możecie go zgłosić Gm do obserwacji. A co do tego incydentu... Molek owszem dostał bufa na atak,miał swoje bufy,miał też potki ODWAGI,ma świetną bizu...lecz tak na marginesie-może ten wasz tarczownik nie miał bufów,słabe EQ :huh: i może Jego teorie co do ataku Molka były przekręcone. ?( Tylko po to by wyeleminować jednego z uczciwych graczy Valorian...
Ale co było to już nie wróci... Mamy dalej wojny które wreszcie zaczynają nabierać jakiś sens. Derion sie nieżle zreaktywował...ale to tylko kwestia czasu bo jakaś ilość Valorianów jeszcze nie wróciła (a wrócą napewno m.in.Infernia :) ) więc sie znowu pobawimy :thumbsup:

LordDaniels

Kłusownik

• "LordDaniels" is male

Date of registration: Apr 20th 2009

Occupation: Student

Guild: ThunderElite

• Send private message

90

Wednesday, November 25th 2009, 11:04pm

Molek spoko ziomek.
pozdro

AlphaWolf

Egzekutor

• "AlphaWolf" is male

• Send private message

91

Wednesday, November 25th 2009, 11:58pm

dobra a teraz wam powiem takie coś że dmg hack wali określony dmg co się nie zmienia .... czyli każdy by dostawał po 800 nawet koleś z eq +100 tak samo i bez eq , więc ludzi co wy kurde robicie z uczciwych graczy ...

17.03.09 - 04.01.2012

AlphaWolf

Egzekutor

• "AlphaWolf" is male

• Send private message

92

Sunday, November 29th 2009, 12:52am

Chyba 5... i na stałe xD Ponoć jednego z tarczowników Derionu jechał po 800( nie wiem czy z aoe czy z czego innego )ale to dziwne jest... Ale plot nie sieje a atak Molusiowi wzrósł sporo ;p Niech podzieli się tajemnicą to i ja stały buff na atak sobie rzucę :D
może tarczownik był dość cienki i dostał z snajpera ;p?

///edit by Pelor
Upominam za double posting

17.03.09 - 04.01.2012

This post has been edited 1 times, last edit by "Pelor" (Nov 29th 2009, 12:07pm)

molek

Przybłęda

• "molek" is male

Date of registration: Apr 26th 2009

Occupation: Brak

• Send private message

93

Sunday, November 29th 2009, 1:06am

!!!!!!!!

Wiec wasz kochany Molus się wypowie po 1. Myślcie głowa jest coś takiego co się zwie niszczyciel zbroi i możne dlatego ja waliłem po 800 ?
Po 2 na każdej wojnie dostaje bufa na atak od kapłana powtarzam na KAŻDEJ aaa i jak ktoś dużo razy padnie to ma takie coś jak kara która obniża mu def i skuteczność ataków. I wypraszam sobie żeby mnie oskarżać o hacki. padłeś z mojej reki? najlepiej wyżalić się na forum ze cziter cie niby zabił . Jest też coś takiego jak BIŻUTERIA specjalnie jadę z biżuteria +7 +8 by zrekompensować sobie atak marna kusza +18. aaa i tak moje normalne hity są po 6 - 9 w tarczowników jak PISZE BLOCK ale gdy wchodzi CRITICAL jest powyżej 300-800 dlatego na bufie moim mam krytycznych obrażeń 100 . Wiec jeszcze raz powtarzam macie zamiar osadzać uczciwych graczy ? możne chcecie mnie wykluczyć z gry bo za bardzo wam daje popalić ? nic więcej nie dodam mam nadzieje ze da wam to do myślenia. Zreszta z mojej strony tez moge oskarzyc kilka wysokich lvl z derionu o niby hacki ale każdy wie ze to zależny od biżuterii krytyka broni stanu postaci czy ma bufa na atak czy możne przeciwnik ma kare albo niszczyciela zbroi .
Nick w grze MolekPL , xMolek.
Królestwo Valorian.
Rasa Człowiek.
Profesja Łucznik.
Poziom 66,80
Gildia hmm a czy to ważne ?
"Ludzie łamiący prawo są śmieciami, jednak ludzie opuszczających swoich przyjaciół są gorsi od śmieci."

http://armory.theatreofdreams.pl/charact…Dreams&cn=Molek

Wraith

Ban stały

• Send private message

94

Sunday, November 29th 2009, 9:26pm

No proszę państwa...kilka dni,tygodni,miesięcy temu nasz kochany Derion marudził na to że wojny dla nich to już są bez znaczenia bo jest ich mało,a to że ludzie już nie grają itd. Teraz role sie odwróciły... Valorian zaczyna przygasać-i to nieżle... Spójrzmy sobie na statystyki dzisiejszej wojny... http://4story.pl/lexicon/war/war_status?p=1.1.5
Jak widać Derion zdobył dziś pięknie sporo ziem...i tak staje sie już normalką. Bo ludzie w Valorian tym razem przechodza na strone Derion lub po prostu...odchodza z gry ;( . W całym Valorian nie robi sie dobrze bo mocne gildie już tracą na swej "potędze"...ogólnie zaczyna nas brać ta sama sytuacja co z Derion kiedyś. Ale nie poddamy sie-nie rzucimy mieczy,toporów i różdzek na ziemie. Zwyciężymy albo polegniemy! 8o

Gedo

Fachowiec

• "Gedo" is male

Date of registration: Apr 16th 2009

Occupation: GeDo

Server: Aderia

Guild: FL :(

• Send private message

95

Sunday, November 29th 2009, 11:22pm

Bracia z mortala nie dajcie sie :) Musicie podjac scisliejsza wspólprace miedzy gildiami i moze bedzie lepiej.U nas wychodzi nawet niezle.Dzis całkowita dominacja.

Justan

Kłusownik

Date of registration: Apr 1st 2009

Guild: UnDeads

• Send private message

96

Monday, November 30th 2009, 11:29am

No proszę państwa...kilka dni,tygodni,miesięcy temu nasz kochany Derion marudził na to że wojny dla nich to już są bez znaczenia bo jest ich mało,a to że ludzie już nie grają itd. Teraz role sie odwróciły... Valorian zaczyna przygasać-i to nieżle... Spójrzmy sobie na statystyki dzisiejszej wojny...

Wraith jest tylko jedno malutkie ALE Dzisiaj pewnie nie obronimy żadnej twierdzy i będzie odwrotna sytuacja lub nawet jeszcze lepiej bo Wy obronicie swoje, bo jest Was wciąż tylu że możecie sobie pozwolić na to żeby bronić trzema pełnymi pt jednej twierdzy i jeszcze wysyłać swoich graczy na podbój ;( Pokaż mi dwie gildie z Derionu, które mogą tak zrobić 8| Za to ja bez problemu mogę wskazać trzy gildie Falorków które mogą sobie na takie posunięcie pozwolić. Chociaż faktem jest, że wojny są prawie wyrównane i nie mam tu na myśli dzieciaków jadących na hakach jako konkretne wsparcie dla którejkolwiek strony.
Weź jeszcze pod uwagę, że był to weekend "Andrzejkowy" i wielu graczy nie uczestniczyło w wojnie. Coś czuję, że dzisiaj wszystko wróci do normy, czyli dla Derionu wojna skończy się po 5 minutach beznadziejnej obrony twierdz ;(
Nie ma co ukrywać i spekulować bo Falorków jest więcej niż Derionów. To niestety albo stety jest fakt.
Nie będę się wypowiadał na forum na którym STRONNICZY pseudomoderatorzy BEZZASADNIE usuwają posty użytkowników !

Wraith

Ban stały

• Send private message

97

Monday, November 30th 2009, 12:05pm

Wiesz...wcale u nas tak świetnie nie jest. ;( Spoooro graczy już praktycznie nie gra w 4Story. Kunter88,F4t4lity,Infernia,Nilifren,alkoHolinko i wielu innych juz przewaznie nie grają w 4Story. Insane sie sypło...Ci co zostali utworzyli gildię dla graczy którzy nadal grają i są aktywni-ta gildia to ThunderElite,połączenie graczy Refugees i Insane oraz wielu innych wyrzutków...
Ale dosc tego biadolenia o naszej sytuacji...
Derion nie ma szans na obrone? No bez przesady...pamiętasz ostatnią bitke w Małej Wiosce kiedy wszystkie gildie Valoriańskie szturmowały wioche? Za nic w świecie nie daliśmy rady jej zdobyć... :S Apocalypse ma 2 wiochy w Gebrze jesli dobrze pamietam wiec jak sie Derion zbierze w kupcie :D to obronicie.Mało tego słyszałem ze była wczoraj jatka w Duchowym,w Ardir...i po długich zmaganiach wreszcie zdobyto wioche. Zresztą nawet nie wiem ilu będzie graczy po stronie Valorian....dzisiejsza wojna pokaże.

Huberus

Kłusownik

• "Huberus" is male

Date of registration: Jun 17th 2009

Occupation: student

Guild: Crew

• Send private message

98

Monday, November 30th 2009, 2:33pm

fakt faktem na valor juz nie zostalo wielu graczy z wyzszymi lvl ale jest jeszcze liczebnosc.. a derionie brak ludzi ale jest zgranie i lvl mocniejsze mozna sie pokusic czasem o obrone.. Nie ma w tej chwili jednej naprawde mocnej gildii pokroju union czy fcm.. rzadko ktora gildie teraz na valor stac na obrone 2 terenow, ale mimo wszystko próbują... Derion atakuje jeden teren prawie wszystkimi graczami jedna gildia valor nie ma szans by to obronic i tak dalej az do pkt gdzie przegrani sie spotkaja i pomoga ostatnim... wszystko fajnie zabawa ale dzien potem co derion nie broni valor odbija wszystko w 1 min... sprobujcie sie dogadac w pare gildii i nie probowac bronic 6 terenow a zaczac od 2-3 i spr czy sie w ogola tak da przy okazji nekajac wypadami valor i gwarantuje ze nie jeden taki wypad sie uda...

Justan

Kłusownik

Date of registration: Apr 1st 2009

Guild: UnDeads

• Send private message

99

Monday, November 30th 2009, 8:47pm

No to popłynęliśmy tak jak pisałem ;(

W 40 osób broniliśmy Twierdzy Wielbiciela i co? Te niedobitki Falorków które jeszcze grają, a których jest przecież tak niewiele jak wpadło do twierdzy to nie mogli się zmieścić, a smok padł w przeciągu 20 sekund przy czym 9 sekund miał bańkę 8| No faktycznie Falorków jest coraz mniej widać to było gołym okiem, jak część biła smoka to jeszcze raz tyle co było rozciągniętych od bramy do smoka stało przed bramą.

Przewaga liczebna w twierdzy była lekko 1:10. Czyli na 1 Deriona przypadało 10 Falorków. A niestety levelowo to też tak różowo nie jest jak ktoś pisał, bo jeśli ja mam 70 level a widziałem większość żółtków. Przy czym 70+ było nas w sumie 5 osób. To faktycznie cudem Falorki przejęły twierdzę.

Szkoda słów i szkoda nerwów, chyba trzeba sobie odpuścić tą grę :(
Nie będę się wypowiadał na forum na którym STRONNICZY pseudomoderatorzy BEZZASADNIE usuwają posty użytkowników !

byniup

Zbój

• "byniup" is male

Date of registration: Apr 5th 2009

• Send private message

100

Monday, November 30th 2009, 9:34pm

i dlatego ja dalej gram na derione
dlatego żeby Valorki w końcu dostali w pupę
Juztan ma racje was jest z 10 razy więcej niż nas