You are not logged in.

• Login

Zapraszamy na nowe Forum - http://www.4story.pl/forum/index
Obecne pozostaje jedynie do odczytu.

Chiquita

Przybłęda

• "Chiquita" is male

Date of registration: Jun 22nd 2010

Occupation: Morderca

Server: Mortal

Kingdom: Valorian

Guild: Książę ThunderElite

• Send private message

981

Friday, July 2nd 2010, 12:53am

hehe. dobry filmik naprawde dobry. podkresla wasza potege ^^ szkoda ze mnie nie bylo bo moze byloby inaczej... ja tam bylem caly weekend poza domem i tyle widzialem ^^ dopiero teraz mi mowią ze tam tylko 2 pt bylo ^ a reszta w tyco siedziala. mogliscie nagrac filmik przy naszym pierwszym starciu jak byl od nas caly raid w tyco i od was tyle samo ludzi :P i tamto podpisac "thudnerzy polegli ale zdobyli zamek ^^ "
a tak to filmik bomba. 4 zoltkow i sporo zielonek zauwazylem... mozecie sie cieszyc ze rozwaliliscie calym raidem 2 pt :) gratki. zobaczymy jak wam w tym tygodniu pojdzie obrona tego zamku... znajac zycie stchorzycie gdy liczba graczy jest 49 vs 49... no ale zobaczymy. napewno nie popelnie tego bledu i nei podziele gildi na pol bo az tylu ludzi teraz w wakacje nie mam... takze zobaczycie w niedziele nas cale 50 osob w tyco albo w gebrze :P to juz zalezy od mojego kaprysu... pewnie nie bedziecie bronic gebry wiec bedziemy czekac w tyco na zakon bo jak by nie bylo jest 5 razy odwazniejszy od 300. choc ciagle dostawali to przez 3 tygodnie ciagle walczyli i odchodzili z honorem. a wy dopiero przyszliscie jak zamek byl prawie pusty i sie zachwycacie ^^ moze uwierzycie w siebie w koncu :chinese:

http://www.youtube.com/watch?v=LH5ay10RTGY
ThunderElite - Walka o Zamki
:thumbsup: Dziekuje wszystkim za te poltora roku wspolnej gry :thumbsup:
Pierwszy login do gry: 22:43 11.04.09
Ostatni login do gry: 15.11.2010

Gondorian

Kłusownik

• "Gondorian" is male

Date of registration: Apr 26th 2009

Occupation: Tresowanie Falorów w Ardir

Kingdom: Derion

Guild: ArmiaGondoriana

• Send private message

982

Friday, July 2nd 2010, 1:10am

Wiesz banan, mi właśnie o to chodziło. Banan zły czyli złe Thunder, a jak złe Thunder to dużo pkt :P Mam nadzieje że zbierzecie najsilniejszą ekipe, liczę również na potki z IS'a, wskrzeszenia no i potki niewidzialności wraz z 20% ;)

A tak nawiasem to ładnie padaliście dzisiaj w ardir, nasze bańkowe vs wasze podwójne bańki ;) cóż widać, że brak wam jeszcze trochę zgrania, liczę na dopracowanie to na niedziele. Nawiązując jeszcze do pustego zamku to spowodowane to było zaistniałą sytuacją jaka miała miejsce 2 tygodnie temu, bynajmniej ja to tak odebrałem. Chodziło o to aby w jakiś sposób przeprosić CREW, a jako iż nie było nic do roboty wpadliśmy do was... 2 pt na pewno nie było, musiało być więcej bo wpadło aż 2k honorku w 15 min ;)

Chiquita

Przybłęda

• "Chiquita" is male

Occupation: Morderca

Guild: Książę ThunderElite

• Send private message

983

Friday, July 2nd 2010, 1:58am

o zgraniu to mi nic nie mow ;P u was 7 lucznikow i to ogarnietych a u nas 1 w porywach do 2 co nawet nie wiedza do czego jest kusze i strzelaja stojac w miejscu :P niby jak wam mieli bankowe sciagnac? co ja mam swoja rozge miedzy nogi haborymowi wsadzic zeby bankowe zdjac ? u nas padlo raz dwa bo baii polecial do przodu a we mnie w ciagu minuty polecialo z 10 strzal chaosu ;) a zgranie jest takie ze na ts'ie mam 5 osob a reszta to jakies nupki z innych gildi. ale jakos sie tym zbytnio nie przejmuje. to tylko gra. nawet jak sobie mnie zabijesz to chyba nic mi sie nie stanie... boku se nie wyrwe 8o nie bede miec traumy jak niektorzy tutaj ^^ a w niedziele moze bede miec przyjemnosc was zobaczyc bo szczerze powiedziawszy chcialem juz tam do was na polnoc sie wybrac... po 3 zamek :thumbsup:
nie chcial przyjsc mahomet do gory to gora przyszla do mahometa :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

http://www.youtube.com/watch?v=LH5ay10RTGY
ThunderElite - Walka o Zamki
:thumbsup: Dziekuje wszystkim za te poltora roku wspolnej gry :thumbsup:
Pierwszy login do gry: 22:43 11.04.09
Ostatni login do gry: 15.11.2010

Liczyhrabia

Kłusownik

• "Liczyhrabia" is male

Date of registration: Aug 3rd 2009

Guild: 300Derian

• Send private message

984

Friday, July 2nd 2010, 11:35am

pewnie nie bedziecie bronic gebry wiec bedziemy czekac w tyco na zakon bo jak by nie bylo jest 5 razy odwazniejszy od 300. choc ciagle dostawali to przez 3 tygodnie ciagle walczyli i odchodzili z honorem. a wy dopiero przyszliscie jak zamek byl prawie pusty i sie zachwycacie ^^ moze uwierzycie w siebie w koncu :chinese:

A moze po prostu maja 5 razy gorsza strategie, skoro 300Derian co tydzien konczylo z zamkiem, a teraz ma zamek na poludniu (co ZT od dawna sie nie udalo)?

Vallana

Emeryt

• "Vallana" is female

Date of registration: May 21st 2010

Occupation: Gryzienie i straszenie =)

• Send private message

985

Friday, July 2nd 2010, 11:47am

Liczy Słońce strategia ZT jest dobra, jednak mając do dyspozycji tylko 2 pt 80 lvl przeciwko co najmniej 5 pt to walka nie jest łatwa :S . Jenak Zakon trudno zniechęcić- zawsze walczymy do końca i tak łatwo nie rezygnujemy - w końcu dzięki naszej wytrwałości na pewno kiedyś zamek na południu zdobędziemy :D Poza tym wydaje mi się iż posiadane zamku nie do końca świadczy o potędze czy też dobrej strategii glidii ale to ile razy powstanie mimo upadku. TE szykujcie się bo ZT tak łatwo nie odpuszcza :P
Coś o mnie :love:
Mortal/Valorian - Rizii - 90 lv ^^
Aderia/Valorian -TiriTiriBum -90 lvl :P

Żeby dokonać wielkich rzeczy, musimy nie tylko działać, ale także
marzyć, nie tylko planować, ale także wierzyć.

— Anatol France

This post has been edited 1 times, last edit by "Vallana" (Jul 7th 2010, 5:40pm)

Błazen

Przybłęda

Occupation: Szyderca i Głupawiec

• Send private message

986

Friday, July 2nd 2010, 2:14pm

Widzę, że idziecie na noże.

Bananek już gromadzi ludzi i pod stołem przyjmuje goldy, żeby raid 80-tek wypuścić na 300Derian, a ZT mogło zdobyć zamek w Tyco. Żartuję ludziki. Nie oczerniajcie się tak bezsensownie. Z umiarem i owszem, ale ... z umiarem.

Bananek wrzuć na luz, bo najpierw piszesz, że to tylko gra, a zaraz potem zaczynasz rzucać łajnem w 300. A fuj, wstydź się tak babrać się w odchodach. Czemu tak się na 300 uwziąłeś? ZT jakoś podczas pierwszych wojen pojechało na tym że całą siłę TE rzuciło na 300 i nie starczyło 80 leveli na atak zamku ZT. Zdecyduj się, czy się boisz 300 i układasz się z ZT, czy szanujesz wrogów jednakowo. Pomówienia że się układasz z ZT, napiszesz? Hmmm, nie zaprzeczę. Uśmiechnę się tylko i pozwolę Ci pomyśleć. Jeśli chcesz możesz nawet mnie zbluzgać za to. Nie krepuj się.
Sam pisałeś, że w Derionie nie ma tylu graczy co na Valorianie, a teraz nagle bagatelizujesz to, że jednak odbito Wam zamek. Rzucasz w graczy z Derionu, że to dzieciaki, które siedzą 24/7 przed kompem zamiast wyjść z domu na pole, to co powiesz o ludziach grających na Valorian, którzy według Twoich słów nie potrafią grać, bo ogarniętych graczy jest niewielu. Nawet na swoich bluzgasz.
Wrzuć Bananku na luz.

Gondziu. Jedziesz na wakacje, życzę udanego odpoczynku, a po powrocie zdecyduj się w końcu, czy jesteś w 300 czy nie. Bo raz piszesz MY (300Derian) jak jest OK, a jak coś nie tak to uderzasz w ton: ja IM (300Derian) mówiłem, tak jakby to byli ludzie Ci obcy. Męska decyzja. Choćby pierwsza w Twoim życiu, kiedyś musi być ta pierwsza.

Vallana jak sądzisz ile 80 leveli jest w 300? Ja nie wiem. Ale nie sądzę, żeby było ich więcej niż 2 pt. W Derionie jest może 80 leveli tyle, żeby zrobić jednego pełnego raida. Czemu bagatelizujesz to, że ktoś zdobył zamek nawet na północy? Bo ZT nie zdobyło? Trochę to nieeleganckie i nie służy Derionowi. Bananek najeżdża na Valorian, ale on może sobie pozwolić, najwyżej się stworzy inną potęgę na Valorianie. Jest ich tylu, że dadzą radę wznieść się ponad żale i grać, a na Ciebie rzuca cień oszczercy. Chcesz skłócić jeszcze bardziej Derion? Jakaś taka krecia robota. Nie uważasz?

Widzę, że piekiełko w Derionie dalej wrze i co rusz ktoś w nim zamiesza. Nie potraficie się opanować, zapomnieć o żalach. Wspominacie, a może wręcz pielęgnujecie w sobie nienawiść. Nic z Was nie będzie jeśli będziecie się wzajemnie oczerniać.

Wjechałem na ambicję? Ktoś się poczuł urażony? Mam nadzieję, że się nie gniewacie na mnie. W końcu jestem tylko Błaznem. Tu prztyczka w nos, tam kopa w tłusty zad, zażartuję i pójdę na inny dwór. Powodzenia.

This post has been edited 4 times, last edit by "Błazen" (Jul 2nd 2010, 2:23pm)

Vallana

Emeryt

• "Vallana" is female

Date of registration: May 21st 2010

Occupation: Gryzienie i straszenie =)

• Send private message

987

Friday, July 2nd 2010, 3:01pm

. Czemu bagatelizujesz to, że ktoś zdobył zamek nawet na północy? Bo ZT nie zdobyło?

Oj Błażnie o żadnym bagatelizowaniu nie ma tu mowy. Posiadamy zamek ma północy - i jakby nie patrzeć cieszymy się z tego faktu :) Każda walka jest ważna, tak samo tak jak to z kim się walczy u boku oraz to jak zachowujemy się w obliczu porażki. Nie umniejszam tu roli żadnej z glidii bo tak jak ZT wspomagają DK i Euforia tak 300 Malkuth ;) . Każdy się liczy i przyznaję że nie bardzo rozumiem Twoich zarzutów :( Wczorajsza obrona Ognistej pokazała że Derion potrafi z sobą współpracować i ta współpraca idzie coraz lepiej :thumbsup:

Chcesz skłócić jeszcze bardziej Derion? Jakaś taka krecia robota. Nie uważasz?

Tym zarzutem przyznaje się jestem bardzo zaskoczona ;( , więc po prostu zostawię to bez komentarza...
Coś o mnie :love:
Mortal/Valorian - Rizii - 90 lv ^^
Aderia/Valorian -TiriTiriBum -90 lvl :P

Żeby dokonać wielkich rzeczy, musimy nie tylko działać, ale także
marzyć, nie tylko planować, ale także wierzyć.

— Anatol France

• "feniksv23" is male

Date of registration: Jul 3rd 2009

Guild: FCM/EuFoRia

• Send private message

988

Friday, July 2nd 2010, 3:47pm

300 nie ich pokaże na co ich stać. Niech zaryzykują i staną w obronie Zamku przeciwko TE. Takie odpuszczanie zamków nie ma sensu, jak chcemy by to Derion posiadał 3 lub 4 zamki.

PIERWSZY LOGIN 17.03.O9

www.euforia.e-fora.pl

ExtremeMag

Przybłęda

Date of registration: Jan 31st 2010

• Send private message

989

Friday, July 2nd 2010, 10:01pm

w imieniu TE chcial bym podziekowac wszystkim pomgajacym nam dzis w obronie zwlaszcza tym co byli w opuszczonej ktora my z gory uznalismy za stracona, wojna az taka dluga nie byla ale zawsze lepsze 15 minut walki niz 1 minuta wymiany terenami i szukanie kogo by tu jakims cudem ubic

• "feniksv23" is male

• Send private message

990

Friday, July 2nd 2010, 10:31pm

DK Czy Euforia się jutro okaże która gildia stanie do walko o zamek w Niedzielę. W końcu jakaś odmiana :D nieważne kto zdobędzie Euforia czy Rycerze razem staniemy do boju o zamek w niedziele. Mam nadzieje ze 300 się wycofa jutro z ataku na mosuda. I godnie stanie w obronie zamku i go wybroni. Albowiem jest szansa by to 4 zamki były derionskie.

PIERWSZY LOGIN 17.03.O9

www.euforia.e-fora.pl

Huberus

Kłusownik

• "Huberus" is male

Date of registration: Jun 17th 2009

Occupation: student

Guild: Crew

• Send private message

991

Friday, July 2nd 2010, 11:21pm

szansa jest mala;p bo wtedy zakon musialby miec dwa mocne sklady na atak i obrone;) a watpie by tylu ludzi znalezli:) ale na 3 czemu nie:)

• "feniksv23" is male

• Send private message

992

Saturday, July 3rd 2010, 10:11am

Jedyny To gdzie ty byłeś w Czwartek. Skoro zaliczyliśmy ładną Obronę i wojna nie trwała minute jak to napisałeś. Dobrze by było to powtórzyć ale tym razem Obronić.

PIERWSZY LOGIN 17.03.O9

www.euforia.e-fora.pl

Arvi

Przybłęda

Date of registration: May 14th 2010

• Send private message

993

Wednesday, July 7th 2010, 1:19pm

Temat przeczyszczony od spamu i flame`u. Prosze trzymac sie watku.

Moderator działu:

Dyskusje & Market

Justan

Kłusownik

Date of registration: Apr 1st 2009

Guild: UnDeads

• Send private message

994

Wednesday, July 7th 2010, 3:00pm

mam nadzieje ze jak bedzie kiedys okazja rewanzu to nie bedzie takich numerow

Hubciu mam nadzieję, że w tą niedzielę, sprostaliśmy Twoim oczekiwaniom :D Myślałem, że zabawisz się w rakarza i będziesz chciał uśpić nieposłusznego szczekacza, ale pomimo tego że chciałem Cię użreć w siedzenie nie znalazłem Cię. Czyżby Cię nie było? Inszą inszością jest, że pomimo tego, że nikt u nas na "czitach" nie jechał, wydzierałem się na tsie niemiłosiernie. Zresztą inni potwierdzą, że ja się zawsze wydzieram do mikrofonu z bananem na twarzy kiedy jestem na tsie :monster:

Dobrze, teraz na poważnie o niedzielnej wojence.
Było całkiem nieźle. Nawet ośmielę się napisać, że było dobrze.
Niestety zarówno 300 jak i ZT (na tą chwilę) nie da rady w pojedynkę TE, dlatego Euforia i Rycerze musieli się obejść smakiem w tym tygodniu. Tak wyszło, co zrobić. Pewnie tak jeszcze jakiś czas będzie i niestety mniejsze gildie będą się musiały z tym pogodzić. Taka kolej rzeczy. Zobaczymy co przyniosą kolejne wojny o zamki. Mam kilka pomysłów które jak wypalą, to będzie wesoło.
Muszę zmartwić zarówno Hubcia jak i maciejosa (oraz resztę Armii Czerwonej) - nie planuję użyć haków :D
Co nie zmienia faktu, że może być całkiem wesoło o ile znajdę czas na to, żeby na tej wojence być lub chociaż wyjaśnić kilku osobom o co "hosi".

Pozdrawiam wszystkie strony konfliktu.
Cwany i Pamiętliwy Główny Malkontent 4story.pl
Juztan.
Nie będę się wypowiadał na forum na którym STRONNICZY pseudomoderatorzy BEZZASADNIE usuwają posty użytkowników !

Shine25

Kłusownik

• "Shine25" is male

Date of registration: Jun 3rd 2010

Occupation: Przynudzam...

Guild: HellSing

• Send private message

995

Wednesday, July 7th 2010, 9:12pm

Co jak co, ale ja chciałbym zaznaczyć fakt wczorajszej obrony w Gebrze. Takich lagów to baaaaaardz dawno nie miałem. Chyba cały Derion wpadł na pomoc w obronie. W pewnym momencie był problem bo dochodziliście pod smoka ale zostaliście wyparci i potem zrezygnowaliście. Pytanie dlaczego? Ale i tak obrona byłą zawalista, oby więcej takich wojen, bo większość kończy się 5 minut po rozpoczęciu.

Pozdrawiam normalnych a Derionowi gratuluje połączenia sił. Jednak można? Można :). To pocieszające. Gratki dla Euforii
vKazajetv

• "feniksv23" is male

• Send private message

996

Wednesday, July 7th 2010, 9:45pm

Po prostu wczorajsza Obrona była planowana. Co do dziś nie planowaliśmy obrony miał być Atak na opuszczona.Ale później jakoś wyszło Spontan nie obroniliśmy jak wczoraj ale i tak było fajnie. A wczoraj tak, były masakryczne lagi . :D

PIERWSZY LOGIN 17.03.O9

www.euforia.e-fora.pl

This post has been edited 1 times, last edit by "feniksv23" (Jul 7th 2010, 10:35pm)

Hashimi

Kłusownik

• "Hashimi" is male

Date of registration: Apr 20th 2009

Occupation: uczeń

• Send private message

997

Friday, July 9th 2010, 8:17am

Gratki dla Euforii

No, my jesteśmy pr0:P

Wczorajsza wojenka[czwartek] była moim zdaniem dosyć udana. Najpierw szybko podibta Mała, potem jeszcze Mosud, a na koniec obrona..Twierdzy w Dżungli. Niestety, polegliśmy w obronie, ale i tak było dosć ciekawie.

We wtorek zaś również była masakra. Euforia, PRadawni, Wagabunda, Congregatio, Apocalypse[przynajmniej 1 osobe widziałem], ZT, DK oraz ktoś kogoś sie nie spodziewaliśmy[przynajmniej ja]- 300 wraz z Malkuth. Pod koniec wojny, w ostatnch mintuach zaszarżował również AgonyOfDeath. Lagi były masakryczne, ale się nie daliśmy!:)
Przybyłem, zobaczyłem, poszedlem.

Dahlin

Przybłęda

• "Dahlin" is male

Date of registration: Nov 23rd 2009

Guild: Malkuth

• Send private message

998

Friday, July 9th 2010, 8:21am

A my wczoraj obroniliśmy, i chciałbym z tego miejsca podziękować wszystkim, którzy pomagali w Twierdzy Wielbiciela. Jak widać zjednoczony Derion jest w stanie dać opór Valorkom, i nie są do tego potrzebne kolejne fuzje sojusze itp - wystarczą dobre chęci :)

Justan

Kłusownik

Date of registration: Apr 1st 2009

Guild: UnDeads

• Send private message

999

Friday, July 9th 2010, 3:00pm

Szkoda że nie użyjesz haków przynajmniej wtedy byłaby wyrównana walka

Czyli jak mam rozumieć ty grasz na hakach, twój wybór, twoja sprawa. Ja tam nie mam zamiaru się zniżać do twojego poziomu. Nie rozumiem tylko czym się chwalisz. Bo to raczej jest powód to wstydu, a nie dumy.

Wracając do tematu wojny. Wczorajsza wojenka była fajniasta, zwłaszcza w Twierdzy Wielbiciela. Wesoło i kolorowo :) Od czasu do czasu smok wleciał w miecz za jakimś Favorkiem, raz laga złapał i poleciał gdzieś na centrum, ale ogólnie było fajnie. Po takich wojenkach, wraca mi ochota do expienia. W tym tempie (jak takie wojenki będą częściej) to może za rok dobiję ten 80 level :D

Pozdrówki dla wszystkich, również atakujących. No prawie wszystkich atakujących :P
Justan.
Nie będę się wypowiadał na forum na którym STRONNICZY pseudomoderatorzy BEZZASADNIE usuwają posty użytkowników !

maciejos18

Ban stały

• "maciejos18" is male
  • "maciejos18" has been banned

Date of registration: Jul 23rd 2009

Guild: Templariusz/Congregatio

• Send private message

1,000

Friday, July 9th 2010, 3:15pm

Szkoda że nie użyjesz haków przynajmniej wtedy byłaby wyrównana walka

Czyli jak mam rozumieć ty grasz na hakach, twój wybór, twoja sprawa. Ja tam nie mam zamiaru się zniżać do twojego poziomu. Nie rozumiem tylko czym się chwalisz. Bo to raczej jest powód to wstydu, a nie dumy.

Wracając do tematu wojny. Wczorajsza wojenka była fajniasta, zwłaszcza w Twierdzy Wielbiciela. Wesoło i kolorowo :) Od czasu do czasu smok wleciał w miecz za jakimś Favorkiem, raz laga złapał i poleciał gdzieś na centrum, ale ogólnie było fajnie. Po takich wojenkach, wraca mi ochota do expienia. W tym tempie (jak takie wojenki będą częściej) to może za rok dobiję ten 80 level :D

Pozdrówki dla wszystkich, również atakujących. No prawie wszystkich atakujących :P
Justan.

yyy chyba się nie zrozumieliśmy :P chodziło o to że bez haków jesteście bez szans :P obczajasz to nasz napinaczu? troszke luzu :P
Tylko prosze nie wyjeżdżajcie z tym że Valo jest więcej, to była forma żartu a nie jakiś powód do napinki :) Najwidoczniej mam jakieś dziwne poczucie humoru :pillepalle:
I żeby nie było że znowu mój post zostanie zgłoszony to w TW ładna była zadymka, i nawet pod smokiem mogłem na luzie stunowac 8) wiec miło się grało, tylko troszke czasu zabrakło bo na minute przed końcem widziałem że smok miał około 4k hp.
Pozdro koksie :P
Nazwa: maciejos18/xMaciejos (aktualnie)

Bractwo: Templariusz/Congregatio
:thumbup: