Zapraszamy na nowe Forum - http://www.4story.pl/forum/index
Obecne pozostaje jedynie do odczytu.
Date of registration: Jun 22nd 2010
Occupation: Morderca
Server: Mortal
Kingdom: Valorian
Guild: Książę ThunderElite
szkoda ze mnie nie bylo bo moze byloby inaczej... ja tam bylem caly weekend poza domem i tyle widzialem
dopiero teraz mi mowią ze tam tylko 2 pt bylo ^ a reszta w tyco siedziala. mogliscie nagrac filmik przy naszym pierwszym starciu jak byl od nas caly raid w tyco i od was tyle samo ludzi
i tamto podpisac "thudnerzy polegli ale zdobyli zamek
"
gratki. zobaczymy jak wam w tym tygodniu pojdzie obrona tego zamku... znajac zycie stchorzycie gdy liczba graczy jest 49 vs 49... no ale zobaczymy. napewno nie popelnie tego bledu i nei podziele gildi na pol bo az tylu ludzi teraz w wakacje nie mam... takze zobaczycie w niedziele nas cale 50 osob w tyco albo w gebrze
to juz zalezy od mojego kaprysu... pewnie nie bedziecie bronic gebry wiec bedziemy czekac w tyco na zakon bo jak by nie bylo jest 5 razy odwazniejszy od 300. choc ciagle dostawali to przez 3 tygodnie ciagle walczyli i odchodzili z honorem. a wy dopiero przyszliscie jak zamek byl prawie pusty i sie zachwycacie
moze uwierzycie w siebie w koncu

Date of registration: Apr 26th 2009
Occupation: Tresowanie Falorów w Ardir
Kingdom: Derion
Guild: ArmiaGondoriana
Mam nadzieje że zbierzecie najsilniejszą ekipe, liczę również na potki z IS'a, wskrzeszenia no i potki niewidzialności wraz z 20%
cóż widać, że brak wam jeszcze trochę zgrania, liczę na dopracowanie to na niedziele. Nawiązując jeszcze do pustego zamku to spowodowane to było zaistniałą sytuacją jaka miała miejsce 2 tygodnie temu, bynajmniej ja to tak odebrałem. Chodziło o to aby w jakiś sposób przeprosić CREW, a jako iż nie było nic do roboty wpadliśmy do was... 2 pt na pewno nie było, musiało być więcej bo wpadło aż 2k honorku w 15 min
Date of registration: Jun 22nd 2010
Occupation: Morderca
Guild: Książę ThunderElite
niby jak wam mieli bankowe sciagnac? co ja mam swoja rozge miedzy nogi haborymowi wsadzic zeby bankowe zdjac ? u nas padlo raz dwa bo baii polecial do przodu a we mnie w ciagu minuty polecialo z 10 strzal chaosu
a zgranie jest takie ze na ts'ie mam 5 osob a reszta to jakies nupki z innych gildi. ale jakos sie tym zbytnio nie przejmuje. to tylko gra. nawet jak sobie mnie zabijesz to chyba nic mi sie nie stanie... boku se nie wyrwe
nie bede miec traumy jak niektorzy tutaj
a w niedziele moze bede miec przyjemnosc was zobaczyc bo szczerze powiedziawszy chcialem juz tam do was na polnoc sie wybrac... po 3 zamek

Date of registration: Aug 3rd 2009
Guild: 300Derian
pewnie nie bedziecie bronic gebry wiec bedziemy czekac w tyco na zakon bo jak by nie bylo jest 5 razy odwazniejszy od 300. choc ciagle dostawali to przez 3 tygodnie ciagle walczyli i odchodzili z honorem. a wy dopiero przyszliscie jak zamek byl prawie pusty i sie zachwycaciemoze uwierzycie w siebie w koncu
![]()
Date of registration: May 21st 2010
Occupation: Gryzienie i straszenie =)
. Jenak Zakon trudno zniechęcić- zawsze walczymy do końca i tak łatwo nie rezygnujemy - w końcu dzięki naszej wytrwałości na pewno kiedyś zamek na południu zdobędziemy
Poza tym wydaje mi się iż posiadane zamku nie do końca świadczy o potędze czy też dobrej strategii glidii ale to ile razy powstanie mimo upadku. TE szykujcie się bo ZT tak łatwo nie odpuszcza
This post has been edited 1 times, last edit by "Vallana" (Jul 7th 2010, 5:40pm)

This post has been edited 4 times, last edit by "Błazen" (Jul 2nd 2010, 2:23pm)
Date of registration: May 21st 2010
Occupation: Gryzienie i straszenie =)
. Czemu bagatelizujesz to, że ktoś zdobył zamek nawet na północy? Bo ZT nie zdobyło?
Każda walka jest ważna, tak samo tak jak to z kim się walczy u boku oraz to jak zachowujemy się w obliczu porażki. Nie umniejszam tu roli żadnej z glidii bo tak jak ZT wspomagają DK i Euforia tak 300 Malkuth
. Każdy się liczy i przyznaję że nie bardzo rozumiem Twoich zarzutów
Wczorajsza obrona Ognistej pokazała że Derion potrafi z sobą współpracować i ta współpraca idzie coraz lepiej Chcesz skłócić jeszcze bardziej Derion? Jakaś taka krecia robota. Nie uważasz?
, więc po prostu zostawię to bez komentarza...
nieważne kto zdobędzie Euforia czy Rycerze razem staniemy do boju o zamek w niedziele. Mam nadzieje ze 300 się wycofa jutro z ataku na mosuda. I godnie stanie w obronie zamku i go wybroni. Albowiem jest szansa by to 4 zamki były derionskie.
mam nadzieje ze jak bedzie kiedys okazja rewanzu to nie bedzie takich numerow
Myślałem, że zabawisz się w rakarza i będziesz chciał uśpić nieposłusznego szczekacza, ale pomimo tego że chciałem Cię użreć w siedzenie nie znalazłem Cię. Czyżby Cię nie było? Inszą inszością jest, że pomimo tego, że nikt u nas na "czitach" nie jechał, wydzierałem się na tsie niemiłosiernie. Zresztą inni potwierdzą, że ja się zawsze wydzieram do mikrofonu z bananem na twarzy kiedy jestem na tsie

Date of registration: Jun 3rd 2010
Occupation: Przynudzam...
Guild: HellSing
. To pocieszające. Gratki dla Euforii
This post has been edited 1 times, last edit by "feniksv23" (Jul 7th 2010, 10:35pm)
Gratki dla Euforii

Szkoda że nie użyjesz haków przynajmniej wtedy byłaby wyrównana walka
Od czasu do czasu smok wleciał w miecz za jakimś Favorkiem, raz laga złapał i poleciał gdzieś na centrum, ale ogólnie było fajnie. Po takich wojenkach, wraca mi ochota do expienia. W tym tempie (jak takie wojenki będą częściej) to może za rok dobiję ten 80 level 

Szkoda że nie użyjesz haków przynajmniej wtedy byłaby wyrównana walka
Czyli jak mam rozumieć ty grasz na hakach, twój wybór, twoja sprawa. Ja tam nie mam zamiaru się zniżać do twojego poziomu. Nie rozumiem tylko czym się chwalisz. Bo to raczej jest powód to wstydu, a nie dumy.
Wracając do tematu wojny. Wczorajsza wojenka była fajniasta, zwłaszcza w Twierdzy Wielbiciela. Wesoło i kolorowoOd czasu do czasu smok wleciał w miecz za jakimś Favorkiem, raz laga złapał i poleciał gdzieś na centrum, ale ogólnie było fajnie. Po takich wojenkach, wraca mi ochota do expienia. W tym tempie (jak takie wojenki będą częściej) to może za rok dobiję ten 80 level
Pozdrówki dla wszystkich, również atakujących. No prawie wszystkich atakujących
Cwany i Pamiętliwy Główny Malkontent 4story.pl
Justan.
chodziło o to że bez haków jesteście bez szans
obczajasz to nasz napinaczu? troszke luzu
Najwidoczniej mam jakieś dziwne poczucie humoru
wiec miło się grało, tylko troszke czasu zabrakło bo na minute przed końcem widziałem że smok miał około 4k hp.
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH