You are not logged in.

• Login

Zapraszamy na nowe Forum - http://www.4story.pl/forum/index
Obecne pozostaje jedynie do odczytu.

Huberus

Kłusownik

• "Huberus" is male

Date of registration: Jun 17th 2009

Occupation: student

Server: Mortal

Kingdom: Valorian

Guild: Crew

• Send private message

101

Monday, November 30th 2009, 10:08pm

przeciez ja napisalem ze jest wiecej valorow... czego sie spodziewaliscie jak jak zajecie pozostalych terenow zajelo 1 min na poludniu tez walki trwaly max 3 min wy byliscie ostatni z tego co widzialem.. ja jedynie mowie ze nie na valor lvl pow 70 jest juz garstka ktora nie ma szans juz silniejszymi gildiami z derion czas minie za nim sytuacja sie uspokoi i jakos sie wyrowna.. tyle ze trzeba probowac.. zreszta jeszcze troszke a bedzie nas po rowno bo wiekszosc wchodzi tylko na wojenki a ze wygladaja jak wygladaja to nawet to sie odechciewa.. WIEC SAM OD SIEBIE DZIEKUJE WSZYSTKIM TYM Z KTORYMI SIE BILO I WALCZYLO U BOKU ZA CZASOW SWIETNOSCI TEJ GRY:) moze kiedys jeszcze siedzie sie w keter i powie ale byla swietna zabawa... dawno juz tego nie bylo

tonio95

Ban stały

• "tonio95" is male
  • "tonio95" has been banned

Date of registration: May 13th 2009

Occupation: Sprzątam .. w ardir :P

Kingdom: Derion

• Send private message

102

Wednesday, December 2nd 2009, 8:25am

A na turnieju , w pojedynku z gondkiem też miałeś boską zachętę ? czy rzuciłeś gondorianowi niszczyciela ? Bo podobniesz biłeś go mocniej niż on ciebie kuszą +20 ;P Poza tym kara nie obniza obrony , tylko ilość missów na nas... :) A że nikt nic nie poradzi na twoje hacki bo nie zabijasz na 1 hita z aoe to juz inna bajka...
Ale powiem szczerze ze kilka dni biłeś mnie po 300 a nie 700-900 :)( to po tej ochornie anty cheatow było) Ale LegoLHack czy czego ty tam uzywasz to zapewne dobra firma i już się pozbyła zabezpieczeń :)
Pozdrawiam ,
ten którego bardzo nie lubisz
PP ;]
Co do biżu to mam również 7-8 +HP ... a co do zgłoszenia osob z derionu , możesz zgłaszać , o kogo chodzi to nie wiem , ale nie myśl ze osoba z bronią +20 będzie cie klepała po 200... ty nie masz wcale super ultra koxiarskiego eq... to tylko szestnasteczki :)

molek

Przybłęda

• "molek" is male

Date of registration: Apr 26th 2009

Occupation: Brak

• Send private message

103

Wednesday, December 2nd 2009, 4:28pm

!

jeżeli chodzi o graczy z insane którzy nie graja włącznie ze mną chodzi po prostu o to ze nie ma już co do roboty dla nas wojny nudne mozalia zamknięta nic ciekawego puki co przezucilismy się na priv server wowa kiedyś wrócimy i skopiemy jeszcze raz dupę deriona :P .
Nick w grze MolekPL , xMolek.
Królestwo Valorian.
Rasa Człowiek.
Profesja Łucznik.
Poziom 66,80
Gildia hmm a czy to ważne ?
"Ludzie łamiący prawo są śmieciami, jednak ludzie opuszczających swoich przyjaciół są gorsi od śmieci."

http://armory.theatreofdreams.pl/charact…Dreams&cn=Molek

AlphaWolf

Egzekutor

• "AlphaWolf" is male

Date of registration: Apr 9th 2009

Occupation: Najemnik z Czarnej Komapni

Guild: ThunderElite/Shades

• Send private message

104

Wednesday, December 2nd 2009, 6:05pm

ta ,za niedługo będzie że jak walne 2k z pierścienia to hack ...

17.03.09 - 04.01.2012

Wraith

Ban stały

• "Wraith" has been banned

Date of registration: Oct 27th 2009

• Send private message

105

Wednesday, December 2nd 2009, 10:14pm

Poza tym kara nie obniza obrony , tylko ilość missów na nas... :) A że nikt nic nie poradzi na twoje hacki bo nie zabijasz na 1 hita z aoe to juz inna bajka...
Ale powiem szczerze ze kilka dni biłeś mnie po 300 a nie 700-900 :)( to po tej ochornie anty cheatow było) Ale LegoLHack czy czego ty tam uzywasz to zapewne dobra firma i już się pozbyła zabezpieczeń :)
O Boże... :dash:
2 tygodnie zaraz miną a Wy ciągle o Molku klepiecie. Dajcie tutaj jakieś konkretne dowody na to że Molek aż tak "duzo" Was walił.No dawać! Dawać tu screeny czy filmiki...bo biadolicie,biadolicie ale żadnych konkretów tu nie ma.
LegolHack dobrą firmą? To nie jest żadna firma tylko jakieś nabijanie w butelke . To jeden gracz lub jakaś ilosć graczy po prostu złamie kod zabezpieczający i już stwarza strony www i sie dupki reklamują że stworzyli LegolHacka. Gdyby to była firma to by mieli jakiś REGON lub NIP wiec tak poza tym to jest tylko "głupia wyobrażnia" pokręconych ludzi :pillepalle:
Podsumowując...może jeszcze zgłoście PEPSIAKA bo wali jakieś 4500 po Niszczycielu Zbroi toporem +24 albo Devastatora że wyskakuje z tp i zabija najbliższą mu ofiare :huh:
Post napisany przez użytkownika wyraża jego WŁASNĄ OPINIĘ na dany temat.
Jeśli Ci się coś nie podoba to po prostu się ODWAL i spójrz na swoje posty.
Wszelkie krytyki i inne duperela zachowaj dla siebie.
WOLNOŚCI SŁOWA mi nie zabronisz.

This post has been edited 1 times, last edit by "Wraith" (Dec 2nd 2009, 10:31pm)

AlphaWolf

Egzekutor

• "AlphaWolf" is male

Date of registration: Apr 9th 2009

Occupation: Najemnik z Czarnej Komapni

Guild: ThunderElite/Shades

• Send private message

106

Wednesday, December 2nd 2009, 10:21pm

pssst... to obniża tą drugą obronę co daje szanse na missa a ta pierwsza się nie zmienia co jet odpowiedzialna za defa

17.03.09 - 04.01.2012

Justan

Kłusownik

Date of registration: Apr 1st 2009

Guild: UnDeads

• Send private message

107

Thursday, December 3rd 2009, 9:17am

ja jedynie mowie ze nie na valor lvl pow 70 jest juz garstka ktora nie ma szans juz silniejszymi gildiami z derion

Podejrzewam, że chodzi Ci tu o to, że u Was nie ma wielu graczy z postaciami powyżej 70, które to osoby nie mają szans z silniejszymi gildiami z Derionu. Hubertus rozejrzyj się dokoła na wojnie nim napiszesz to jeszcze raz. Wczoraj na wojnie nie tylko broniliście Małej Wioski to jeszcze przejęliście Ardir, więc nie wciskaj mi kitu że nie ma highleveli u Was. Osobiście w Ardir widziałem około 50 osób które zdobywały Twierdzę Wielbiciela i nie były to bynajmniej 40 levelowe agresty. A Małej Wioski to pewnie według Ciebie broniły same same 50 levelowe postacie, a udało im się odeprzeć atak tych mocniejszych gildii z Derionu tylko dlatego, że byli w przygniatającej przewadze liczebnej 8|

Mój drogi, wejdź na chwilkę na Derion i luknij ile u nas jest graczy, a ile jest u Was, nawet tych z levelami powyżej 70.
Nie będę się wypowiadał na forum na którym STRONNICZY pseudomoderatorzy BEZZASADNIE usuwają posty użytkowników !

definite_al

Przybłęda

• "definite_al" is male

Date of registration: Aug 16th 2009

Occupation: emerytowany "BOSS DERIONU" xD

Guild: APOCALYPSE

• Send private message

108

Friday, December 4th 2009, 8:48pm

Dzisiejszą wojnę wygrały błedy w grze :D Patron w dżungli był za tym kamieniem nie do trafienia :D Podobnie jak jeden ze strażników bramy w gebrze( chyba w małej ) :D Poprostu i love this game :D
Postać: StanAl :thumbup:
Kraj: DERION :love:
LVL: chciałby iść w góre :D ale 76 na dłużej :huh:
SRV: MORTAL :)
GILDIA: APOCALYPSE :evilgrin:
PROFESJA: WOJEK na dwie ręce :beer: ( w trakcie testów żółwia )
RASA: koks :phatgrin:

HOBBY: patrzenie na zieloną ściane podczas mordowania :cursing:

molek

Przybłęda

• "molek" is male

Date of registration: Apr 26th 2009

Occupation: Brak

• Send private message

109

Saturday, December 5th 2009, 11:24pm

!

jeżeli chodzi o turniej z Gondkiem pożyczyłem kusze +19 z bonami SSS i tyle powiem a jeżeli taki konkret jesteś to śmiało ss filmik itp ja nie jadę na żadnych hackach i mam 100% pewność ze żadnego dowodu na mnie nie znajdziesz wiec powodzenia w szukaniu a i do tego bicia po 700-900 potem po 300 to zastanów się i pomyśl możne miałem kare ?
Nick w grze MolekPL , xMolek.
Królestwo Valorian.
Rasa Człowiek.
Profesja Łucznik.
Poziom 66,80
Gildia hmm a czy to ważne ?
"Ludzie łamiący prawo są śmieciami, jednak ludzie opuszczających swoich przyjaciół są gorsi od śmieci."

http://armory.theatreofdreams.pl/charact…Dreams&cn=Molek

Wraith

Ban stały

• Send private message

110

Monday, December 7th 2009, 1:29am

Piękną ustawke dzis w ARDIR mieliśmy :) .... moze troszke opiszę ją tu.
Otóż jatka miała miejsce w nocy z 6 na 7 grudnia. Godzinki były następujące 23.30-1.00 wiec przyznam szczerze że dość długo to trwało ;) Obie strony wyrównane pod względem high lv...więcej było agrestów (zielonków) ale i tych dało sie jakoś przeżyć. Naprawde ładnie ta ustawka wyglądała...cisza,spokój,zero lagów...cóż chcieć więcej? ;) Walki miały miejsce na drogach...kilka potyczek było na drodze do Twierdzy Wielbiciela a 2 czy 3 ostatnie na drodze do (kurcze nie pamiętam już ?( jak sie tamta Ardirska wioska nazywa)-ale kit. Po tych zmaganiach Koozi oświadczył nam że już koniec bo sie Derioni rozeszli. No ale wcale się nie pogniewaliśmy bo w sumie to sami już mieliśmy sie zwijać...Więc nie wyśmiewam Derion że sie wycofał bo naprawde szanse były wyrównane...raz my ich ,raz oni nas.
Tutaj chciałbym wyróżnić te osoby które brały udział po obu stronach-jesli kogoś pominąłem to przepraszam oraz nie obarczajcie mnie za przekręcanie nicków bo nie każdy ma system znajomości każdego po kolei co do cyferek w nicku ;)
Valorian: Sawx, VLordDanielsV, Miytram (w wersji żeńskiej to była Senea), Roszczvl, inteligo, Marcin85, MagnatekOr, Mirhard, Devastator002, Cramloth, Bronkson , Siegel ,

Derion : StanAl, K00zi1, Krisql, Jurgii , TREBRON , xMiytramek , PrzezPomyłke , Asia (nie pamiętam dokładnie) oraz wiele zielonków.

Nie pamiętam wszystkich ale te osoby które wymieniłem to widac było dość często.
Podsumowując...dziękujemy za rozprostowanie kości ;)

definite_al

Przybłęda

• "definite_al" is male

• Send private message

111

Monday, December 7th 2009, 8:10am

(...)Obie strony wyrównane pod względem high lv...więcej było agrestów (zielonków) ale i tych dało sie jakoś przeżyć. (...) Koozi oświadczył nam że już koniec bo sie Derioni rozeszli. No ale wcale się nie pogniewaliśmy bo w sumie to sami już mieliśmy sie zwijać...Więc nie wyśmiewam Derion że sie wycofał bo naprawde szanse były wyrównane...raz my ich ,raz oni nas.
Tutaj chciałbym wyróżnić te osoby które brały udział po obu stronach-jesli kogoś pominąłem to przepraszam oraz nie obarczajcie mnie za przekręcanie nicków bo nie każdy ma system znajomości każdego po kolei co do cyferek w nicku ;)
Valorian: Sawx, VLordDanielsV, Miytram (w wersji żeńskiej to była Senea), Roszczvl, inteligo, Marcin85, MagnatekOr, Mirhard, Devastator002, Cramloth, Bronkson , Siegel ,

Derion : StanAl, K00zi1, Krisql, Jurgii , TREBRON , xMiytramek , PrzezPomyłke , Asia (nie pamiętam dokładnie) oraz wiele zielonków.

Nie pamiętam wszystkich ale te osoby które wymieniłem to widac było dość często.
Podsumowując...dziękujemy za rozprostowanie kości ;)

Aaa.a więc to była ta WIELKA USTAWKA na terenie wojennym... szpox :D Gdybym wiedział to wcale bym nie przychodził no ale na przyszłość będę pytał żeby nie pomylić cowieczornej zadymy z USTAWKĄ :D Może pokolei:
- Wraicik pisze o deriońskich agreścikach? No z wypowiedzi można chyba wywnioskować tak( oby zgodnie z zamierzeniem autora )... Może oni wiedzieli, że to ta wielka ustawka i przyszli? A może poprostu robili pieczątki i tak jakoś się złożyło, że się dołączali troszeczkę... nieistotny szczegół bo "dało się jakoś przeżyć" ;P
- Ta... ten hgh lvl Koozi1, zawsze musi dodać swoje 3grosze na koniec imprezki :)
- To chyba powinniśmy być wdzięczni, że nie macie nam rozejścia się za złe :D Dzięki :) (tu mam nadzieję jest ukryta ironia która wyjaśni się dla bystrych później ;P )
- Nie wyśmiewasz to i miło z Twojej strony, tymbardziej iż "szanse były wyrównane"... Nawet przy tym wyróżnieniu, które podałeś widać to gołym okiem :) Valo - 9 + 3( bo senia bez eq jako kapłan się powiedzmy nieliczy tak samo jak Jej bufki, leczenia i bańki :P ): Derio - 7 + 1 + niewyobrażalna liczba zielonek( 4? chcące dojść na pieczątki trzymające się z tyłu za nami przez kilka min aż przeczyściliśmy drogę? ale mogę nie mieć racji... ) :D Szkoda braku faktu w relacji, że trebi był tylko w pierwszej fazie obecny na jakieś klka starć... Krisql też nawet nie wiem kiedy znikł... Później podczas walk na drodze od Duchowego( :P )to chyba tylko to 5+1 było z Derio( bo może ktoś mi umknął w całym zamieszaniu :( )... Tak więc rzeczywiście szanse fest wyrównane :D No ale fakt: "Raz my ich, raz oni nas" i to niewyśmiewanie ładnie się łączy ze sobą, czyż nie? :)
- Też nie pamiętam wszystkich ale mam wrażenie, że na koniec było was ciut więcej jeszcze ale to może wrażenie ogólne lub moja nieobiektywna opinia( ciężko się zastanawiać jakie nowe osoby doszły do nawalanki jak ma się ciągle oślepke bądź żółtą ściane przed soba ).

Podsumowując... ostrzegajcie na przyszłość, że akuratnie odbywa się USTAWKA co by szanse były "bardziej wyrównane " - ostatecznie brakowało wam do dwukrotnej przewagi tych 2-3osób ;P A co do prostowania kości - oby po ich połamaniu przez nas ;p

// ach i och, zapomniałem najważniejszego :( jeśli to była ta wielka ustawka to ona ma swój oddzielny temat :P Więc i ja i Ty powinniśmy dostać upomnienia za offtop :D Pelor czy inny moder nie musi dziękować :P

This post has been edited 1 times, last edit by "definite_al" (Dec 7th 2009, 8:16am)

Wraith

Ban stały

• Send private message

112

Monday, December 7th 2009, 1:07pm

Wiesz...to jest dobry dział bo to była taka jakby "póżna powojenna nawalanka". Zresztą była ona na terenie wojennym-Ardir więc ...
Co do tych agrestów "zielonków" to bez przesady ale nie byly to osoby +30lv które miały robic p w ardir. Były to +50lv - a i takie to są niebezpieczne bo nie dosc ze sciagną Ci bufy to jeszcze stunują lub coś takiego więc musieliśmy uważac :D
A z K00ziego to niezłego kamikadze żeście zrobili :D specjalnie biedaka wysyłaliście aby dawał mass stuna ( albo mu banke dawaliscie albo on sam z niewidki po ożywieniu stunował)...
To wasze bankowe pt długo Was nie uchroniło bo wystarczyło że ja i Cramloth dostaliśmy "pojedyncze" banki i potem w Waszych szeregach zrobilismy mass stuna i zabilismy tego kaplana (to chyba ta Assi była ?( ) to juz było po klopocie.
Miytram (Senea) bez zbroi to może i była ale jako bufer i healer wysokiej rangi to sie spisywała znakomicie...fakt biedullka płakała że ją non stop dedacie ale jakoś dała rade ;)
Ja sam miałem mało dedów podczas całej tej nawalanki...bo jak mnie laliście to albo mnie leczyli albo banieczka :P ...mordki nawet nie miałem na połowie "czerni"...bo wiadomo nie ozywiałem sie przy respie bo za duza kara za to by była...więc ciućkałem sie do ciała

LordDaniels

Kłusownik

• "LordDaniels" is male

Date of registration: Apr 20th 2009

Occupation: Student

Guild: ThunderElite

• Send private message

113

Monday, December 7th 2009, 5:06pm

Miytram (Senea) bez zbroi to może i była ale jako bufer i healer wysokiej rangi to sie spisywała znakomicie...fakt biedullka płakała że ją non stop dedacie ale jakoś dała rade ;)

Tak właśnie było ;P

definite_al

Przybłęda

• "definite_al" is male

• Send private message

114

Monday, December 7th 2009, 5:18pm

Czyli to jednak nie była USTAWKA? Zamieszałeś straszliwie... Niech ocenią moderzy czy dobry dział ;p
Z tymi zielonkami to ja akurat od nas takie zauważyłem, dodać należy jednak i wasze agresty nam się dawały we znaki... I jeśli nawet nie miały tych 50+ to i tak bufy ściągały i stunowały ;p
Kozi sam się zrobił kamikadze :P Zresztą chyba zawsze miał takie pociągi jak mnie pamięć niemyli :P Co w mniejszym bądź większym stopniu popieram. Zwłaszcza przy bańkopt jest to świetne podejście... ale cóż, najważniejsze że się dobrze bawiliśmy :) Bańkowe pt w naszym wykonaniu rzeczywiście tragiczne było :( Nawet to pełne na dwa ofiarowania... ale ćwiczenia czynią mistrza, więc kto wie - może kiedyś da nam to coś więcej niż marnowanie mocnych aoe i wszystkich hp oraz czasu :P Aspekt Seni... cóż... może będę podkreślał ironię, żeby była bardziej oczywista w moich postach? Ale miło, że ją potwierdziłeś ;p
Co do kary i w ogóle całego zajścia... fajnie a nawet super :) Szkoda, że zawsze kończy się tak samo... a nawet tak samo zaczyna... grunt to cieszyć się, że garstka może skopać tyłki gromadzie :D Chociaż przez moment, chociaż przez chwile... W sumie tyle o tej USTAWCE zwanej też nawalanką wieczorową porą.

• "dreamthief" is male

Date of registration: Jul 26th 2009

Guild: 5517 <3

• Send private message

115

Monday, December 7th 2009, 9:23pm

Walka sam w sobie była dobra. Nie możecie zaprzeczyć ale było was więcej momentami naprawdę sporo więcej. Agrestów było i po jednej i po drugiej stronie dużo. Jak my walczyliśmy to jakieś zielnoki czarodzieje albo głupawkę załaczali albo zamrażali. Walczyliśmy dzielnie ( szczególnie Koozi :D:D ) Ofiarowanie średnio wypadło bo kilka razy ktoś zdjął mi je i assi . Zreszta ciężko dużo nawojować jak ciągle oślepienie stuno od woja lub maga :D Tak czy siak takie bitki w ardir są dobre. Ustawką bym tego nie nazwał bo się chyba wszyscy przypadkowo zebraliśmy. Jednak ustawki na obszarach wojennych byłby jak najbardziej wskazane, z równą ilością graczy i odpowiednio wyskoimi lvlami żeby nie było narzekań :)

Pozdrawiam
PrzezPomylke
PrzezPomylke - Łucznik 90 lvl

xUltimate - Mag 90 lvl

ziell

Przybłęda

Date of registration: Jun 9th 2009

Guild: niepokonani/CREW

• Send private message

116

Tuesday, December 8th 2009, 9:24pm

Stan co do tej ustawki to poprostu pomysł umarł śmiercią naturalną, nie było chętnych to i nie było ustawki :P A co do tej sobotniej nawalanki, to nie wiem bo mnie nie było, ale to mi wygląda na zwykłą nocną potyczke które sie dosc często zdarzają bo tylko o takiej porze derion może byc w podobnej ilosci co valo. Chociaż czasem sie zdarza, że uciekają będąc w przewadze, jak np. chyba w piątek (Stan powinienes to pamietac :P)

Huberus

Kłusownik

• "Huberus" is male

Date of registration: Jun 17th 2009

Guild: Crew

• Send private message

117

Tuesday, December 8th 2009, 10:24pm

tam odrazu ucieczka taktyczny odwrot:P

Justan

Kłusownik

• Send private message

118

Thursday, December 10th 2009, 11:01am

Ani ucieczka ani taktyczny odwrót :) Zwyczajnie znudziło nam się spuszczać Wam łomot :P

A tak na poważnie, to zazwyczaj nocne potyczki kończą się tym że wszystkich pokonuje zmęczenie i wizja porannego wstawania (nawet w niedzielę - niektórzy mają dzieci, które są lepsze od wszystkich budzików na świecie :D) Przykładem może być nawet wczorajsza potyczka powojenna w Twierdzy Wielbiciela. Było w miarę po równo i jak zwykle raz my ich raz oni nas :) Faktem jest że myśleliśmy, że przejdziemy spokojnie przez tp do Markut z centrum Ardir ale agrestów było za dużo jak na dwie osoby i na koniec zaliczyłem kolejnego deda :S
Ale fajnie było i na pewno lepiej niż na samej wojnie, gdzie przewaga liczebna Falorków nie pozwala na wyrafinowaną taktykę ;(
Nie będę się wypowiadał na forum na którym STRONNICZY pseudomoderatorzy BEZZASADNIE usuwają posty użytkowników !

Liczyhrabia

Kłusownik

• "Liczyhrabia" is male

Date of registration: Aug 3rd 2009

Guild: 300Derian

• Send private message

119

Thursday, December 10th 2009, 11:15am

Ani ucieczka ani taktyczny odwrót :) Było w miarę po równo i jak zwykle raz my ich raz oni nas :)(

2 razy sie nie zgodze ;)
po 1 nie raz my Was raz my Was bo my wygralismy ze 2 razy a Wy z 10. Ale juz zuuupelnie sie nie zgodze ze bylo po rowno ! :P Juztan wiesz jak bylo, u Was Ekipa Ty Anakha Kamiloso u nas ja, zjechany Filozof + na samym poczatku Kasia no i Variat ale go np Ekipa ma na hita bo to 50 lvl ;] Nie podoba mi sie ten syndrom derionski tzn wywalanie w kamienie mnostwa kasy :P Widziales moje eq a eq Ekipy czy Anakhi. Poza tym 2 lucznikow na stunera, 2 bufferow i tankera to baardzo dopasowane klasy dla nas :) o ile od Ekipy z samego aoe na buffach zgarniam po 800 o tyle Anakha ktora jest magiem i powinna byc dosc latwym celem przez te eq i buffki zgarniala 1/3 takich hitow jak my :P no ale przynajmniej byla zabawa i sie mi podobalo ze nikt nikogo nie zawolal. Trzeba tez w przyszlosci takie male bitki robic tylko nie na Waszym terenie bo nie moglem korzystac z klona ( od razu mi go straznicy zdejmowali i pare razy przez to padlem :P )

Justan

Kłusownik

• Send private message

120

Thursday, December 10th 2009, 3:02pm

2 razy sie nie zgodze ;) po 1 nie raz my Was raz my Was bo my wygralismy ze 2 razy a Wy z 10. Ale juz zuuupelnie sie nie zgodze ze bylo po rowno ! :P Juztan wiesz jak bylo, u Was Ekipa Ty Anakha Kamiloso u nas ja, zjechany Filozof + na samym poczatku Kasia no i Variat (...)

No może i faktycznie w Twierdzy więcej razy nam się udało przeżyć Wasze ataki :) Ale Kamiloso był pod koniec jak nie było już Ekipy, także można powiedzieć, że Was było 3 i nas też, nie liczę tego Variata (to chyba ten łucznik był) który notorycznie ściągał nam bufki i stunował kiedy było ciekawie ;(
Ale dzięki temu że byli strażnicy to mieliśmy z Wami szansę. Jakby strażnicy nie "ściągali" Wam klonów to pewnie byśmy przy każdym Waszym ataku leżeli wszyscy jak dłudzy ;)
Równość równością, ale przewaga musi być po naszej stronie - że tak wypaczę znany przykład z klasyka wojen międzysąsiedzkich :D

Swoją droga powiem Ci jedno Liczyhrabio. Wiesz czemu fajnie było? Bo nie było to planowane (czyt. nie była to ustawka) i nie było lagów. Inszą inszością jest to, że (mówię tylko o tych którzy walczyli po jasnej stronie mocy - kolor niebieski sztandaru :P ) nie ma tzw. "parcia na szkło", czyli mamy w głębokim poważaniu ten cały śmieszny honor, co pozwala nam się uwolnić od stresu związanego z utratą tegoż wskaźnika 8)

A co do EQ to mogę Ci powiedzieć, że wydawanie na grę kasy widać także wyraźnie u Was po ciemnej stronie mocy (kolor czerwony sztandaru). Wiem że ostatnio EQ Ekipa kupił za goldy w grze a nie robił od podstaw, ja tak samo nie wydaję majątku na grę i większość mojego aktualnego EQ kupiłem za goldy, Anakha również zbiera kaskę w grze więc ten argument troszkę chybiony :)

Pozdrówki i do zaś :thumbsup:

This post has been edited 1 times, last edit by "Justan" (Dec 10th 2009, 3:08pm)