Zapraszamy na nowe Forum - http://www.4story.pl/forum/index
Obecne pozostaje jedynie do odczytu.
Date of registration: Jun 17th 2009
Occupation: student
Server: Mortal
Kingdom: Valorian
Guild: Crew
moze kiedys jeszcze siedzie sie w keter i powie ale byla swietna zabawa... dawno juz tego nie bylo Date of registration: May 13th 2009
Occupation: Sprzątam .. w ardir :P
Kingdom: Derion
A że nikt nic nie poradzi na twoje hacki bo nie zabijasz na 1 hita z aoe to juz inna bajka...
( to po tej ochornie anty cheatow było) Ale LegoLHack czy czego ty tam uzywasz to zapewne dobra firma i już się pozbyła zabezpieczeń 
Date of registration: Apr 26th 2009
Occupation: Brak
. O Boże...Poza tym kara nie obniza obrony , tylko ilość missów na nas...A że nikt nic nie poradzi na twoje hacki bo nie zabijasz na 1 hita z aoe to juz inna bajka...
Ale powiem szczerze ze kilka dni biłeś mnie po 300 a nie 700-900( to po tej ochornie anty cheatow było) Ale LegoLHack czy czego ty tam uzywasz to zapewne dobra firma i już się pozbyła zabezpieczeń
![]()
This post has been edited 1 times, last edit by "Wraith" (Dec 2nd 2009, 10:31pm)
ja jedynie mowie ze nie na valor lvl pow 70 jest juz garstka ktora nie ma szans juz silniejszymi gildiami z derion
Date of registration: Aug 16th 2009
Occupation: emerytowany "BOSS DERIONU" xD
Guild: APOCALYPSE
Patron w dżungli był za tym kamieniem nie do trafienia
Podobnie jak jeden ze strażników bramy w gebrze( chyba w małej )
Poprostu i love this game
ale 76 na dłużej 

( w trakcie testów żółwia )
Date of registration: Apr 26th 2009
Occupation: Brak
.... moze troszke opiszę ją tu.
Obie strony wyrównane pod względem high lv...więcej było agrestów (zielonków) ale i tych dało sie jakoś przeżyć. Naprawde ładnie ta ustawka wyglądała...cisza,spokój,zero lagów...cóż chcieć więcej?
Walki miały miejsce na drogach...kilka potyczek było na drodze do Twierdzy Wielbiciela a 2 czy 3 ostatnie na drodze do (kurcze nie pamiętam już
jak sie tamta Ardirska wioska nazywa)-ale kit. Po tych zmaganiach Koozi oświadczył nam że już koniec bo sie Derioni rozeszli. No ale wcale się nie pogniewaliśmy bo w sumie to sami już mieliśmy sie zwijać...Więc nie wyśmiewam Derion że sie wycofał bo naprawde szanse były wyrównane...raz my ich ,raz oni nas.
(...)Obie strony wyrównane pod względem high lv...więcej było agrestów (zielonków) ale i tych dało sie jakoś przeżyć. (...) Koozi oświadczył nam że już koniec bo sie Derioni rozeszli. No ale wcale się nie pogniewaliśmy bo w sumie to sami już mieliśmy sie zwijać...Więc nie wyśmiewam Derion że sie wycofał bo naprawde szanse były wyrównane...raz my ich ,raz oni nas.
Tutaj chciałbym wyróżnić te osoby które brały udział po obu stronach-jesli kogoś pominąłem to przepraszam oraz nie obarczajcie mnie za przekręcanie nicków bo nie każdy ma system znajomości każdego po kolei co do cyferek w nicku![]()
Valorian: Sawx, VLordDanielsV, Miytram (w wersji żeńskiej to była Senea), Roszczvl, inteligo, Marcin85, MagnatekOr, Mirhard, Devastator002, Cramloth, Bronkson , Siegel ,
Derion : StanAl, K00zi1, Krisql, Jurgii , TREBRON , xMiytramek , PrzezPomyłke , Asia (nie pamiętam dokładnie) oraz wiele zielonków.
Nie pamiętam wszystkich ale te osoby które wymieniłem to widac było dość często.
Podsumowując...dziękujemy za rozprostowanie kości![]()
Gdybym wiedział to wcale bym nie przychodził no ale na przyszłość będę pytał żeby nie pomylić cowieczornej zadymy z USTAWKĄ
Może pokolei:
Dzięki
(tu mam nadzieję jest ukryta ironia która wyjaśni się dla bystrych później ;P )
Valo - 9 + 3( bo senia bez eq jako kapłan się powiedzmy nieliczy tak samo jak Jej bufki, leczenia i bańki
): Derio - 7 + 1 + niewyobrażalna liczba zielonek( 4? chcące dojść na pieczątki trzymające się z tyłu za nami przez kilka min aż przeczyściliśmy drogę? ale mogę nie mieć racji... )
Szkoda braku faktu w relacji, że trebi był tylko w pierwszej fazie obecny na jakieś klka starć... Krisql też nawet nie wiem kiedy znikł... Później podczas walk na drodze od Duchowego(
)to chyba tylko to 5+1 było z Derio( bo może ktoś mi umknął w całym zamieszaniu
)... Tak więc rzeczywiście szanse fest wyrównane
No ale fakt: "Raz my ich, raz oni nas" i to niewyśmiewanie ładnie się łączy ze sobą, czyż nie?
jeśli to była ta wielka ustawka to ona ma swój oddzielny temat
Więc i ja i Ty powinniśmy dostać upomnienia za offtop
Pelor czy inny moder nie musi dziękować
ale 76 na dłużej 

This post has been edited 1 times, last edit by "definite_al" (Dec 7th 2009, 8:16am)
specjalnie biedaka wysyłaliście aby dawał mass stuna ( albo mu banke dawaliscie albo on sam z niewidki po ożywieniu stunował)...
) to juz było po klopocie.
...mordki nawet nie miałem na połowie "czerni"...bo wiadomo nie ozywiałem sie przy respie bo za duza kara za to by była...więc ciućkałem sie do ciała Date of registration: Apr 20th 2009
Occupation: Student
Guild: ThunderElite
Miytram (Senea) bez zbroi to może i była ale jako bufer i healer wysokiej rangi to sie spisywała znakomicie...fakt biedullka płakała że ją non stop dedacie ale jakoś dała rade![]()
Zresztą chyba zawsze miał takie pociągi jak mnie pamięć niemyli
Co w mniejszym bądź większym stopniu popieram. Zwłaszcza przy bańkopt jest to świetne podejście... ale cóż, najważniejsze że się dobrze bawiliśmy
Bańkowe pt w naszym wykonaniu rzeczywiście tragiczne było
Nawet to pełne na dwa ofiarowania... ale ćwiczenia czynią mistrza, więc kto wie - może kiedyś da nam to coś więcej niż marnowanie mocnych aoe i wszystkich hp oraz czasu
Aspekt Seni... cóż... może będę podkreślał ironię, żeby była bardziej oczywista w moich postach? Ale miło, że ją potwierdziłeś ;p
Szkoda, że zawsze kończy się tak samo... a nawet tak samo zaczyna... grunt to cieszyć się, że garstka może skopać tyłki gromadzie
Chociaż przez moment, chociaż przez chwile... W sumie tyle o tej USTAWCE zwanej też nawalanką wieczorową porą.
ale 76 na dłużej 

Date of registration: Jul 26th 2009
Guild: 5517 <3

) Ofiarowanie średnio wypadło bo kilka razy ktoś zdjął mi je i assi . Zreszta ciężko dużo nawojować jak ciągle oślepienie stuno od woja lub maga
Tak czy siak takie bitki w ardir są dobre. Ustawką bym tego nie nazwał bo się chyba wszyscy przypadkowo zebraliśmy. Jednak ustawki na obszarach wojennych byłby jak najbardziej wskazane, z równą ilością graczy i odpowiednio wyskoimi lvlami żeby nie było narzekań 
Date of registration: Jun 9th 2009
Occupation: student
Guild: niepokonani/CREW
A co do tej sobotniej nawalanki, to nie wiem bo mnie nie było, ale to mi wygląda na zwykłą nocną potyczke które sie dosc często zdarzają bo tylko o takiej porze derion może byc w podobnej ilosci co valo. Chociaż czasem sie zdarza, że uciekają będąc w przewadze, jak np. chyba w piątek (Stan powinienes to pamietac
)
Zwyczajnie znudziło nam się spuszczać Wam łomot 
) Przykładem może być nawet wczorajsza potyczka powojenna w Twierdzy Wielbiciela. Było w miarę po równo i jak zwykle raz my ich raz oni nas
Faktem jest że myśleliśmy, że przejdziemy spokojnie przez tp do Markut z centrum Ardir ale agrestów było za dużo jak na dwie osoby i na koniec zaliczyłem kolejnego deda
Date of registration: Aug 3rd 2009
Guild: 300Derian
Ani ucieczka ani taktyczny odwrótByło w miarę po równo i jak zwykle raz my ich raz oni nas
(

Juztan wiesz jak bylo, u Was Ekipa Ty Anakha Kamiloso u nas ja, zjechany Filozof + na samym poczatku Kasia no i Variat ale go np Ekipa ma na hita bo to 50 lvl ;] Nie podoba mi sie ten syndrom derionski tzn wywalanie w kamienie mnostwa kasy
Widziales moje eq a eq Ekipy czy Anakhi. Poza tym 2 lucznikow na stunera, 2 bufferow i tankera to baardzo dopasowane klasy dla nas
o ile od Ekipy z samego aoe na buffach zgarniam po 800 o tyle Anakha ktora jest magiem i powinna byc dosc latwym celem przez te eq i buffki zgarniala 1/3 takich hitow jak my
no ale przynajmniej byla zabawa i sie mi podobalo ze nikt nikogo nie zawolal. Trzeba tez w przyszlosci takie male bitki robic tylko nie na Waszym terenie bo nie moglem korzystac z klona ( od razu mi go straznicy zdejmowali i pare razy przez to padlem
) 2 razy sie nie zgodzepo 1 nie raz my Was raz my Was bo my wygralismy ze 2 razy a Wy z 10. Ale juz zuuupelnie sie nie zgodze ze bylo po rowno !
Juztan wiesz jak bylo, u Was Ekipa Ty Anakha Kamiloso u nas ja, zjechany Filozof + na samym poczatku Kasia no i Variat (...)
Ale Kamiloso był pod koniec jak nie było już Ekipy, także można powiedzieć, że Was było 3 i nas też, nie liczę tego Variata (to chyba ten łucznik był) który notorycznie ściągał nam bufki i stunował kiedy było ciekawie
) nie ma tzw. "parcia na szkło", czyli mamy w głębokim poważaniu ten cały śmieszny honor, co pozwala nam się uwolnić od stresu związanego z utratą tegoż wskaźnika 

This post has been edited 1 times, last edit by "Justan" (Dec 10th 2009, 3:08pm)
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH