Zapraszamy na nowe Forum - http://www.4story.pl/forum/index
Obecne pozostaje jedynie do odczytu.
Date of registration: Jun 22nd 2010
Occupation: Morderca
Server: Mortal
Kingdom: Valorian
Guild: Książę ThunderElite
Ten filmik nie jest jednym z najpiekniejszych filmikow walki ZT,pamietam te wojne i wole o nie nie wspominac. Zastanawia mnie jedno BANAN dlaczego nie wstawiles filmiku ze czyscicie 300derian?Jesli mnie pamiec nie myli to 300 wstawili takie filmiki nie ZT
,ale ogulnie fajnie nagrany graty dla tego co go robil
pozdrawiam Xxxarekxx1

Date of registration: Oct 27th 2009
Occupation: zabijam moby
Kingdom: Derion
Guild: UnDeads
Wiem ze nie w Tym temacie
ale chciałem się spytać "
Pana serwera
" czy powtórzymy 1 na 1
bo trochę nudno się
dzieje
w Świecie Iberi
możecie mnie 
This post has been edited 1 times, last edit by "Vomar" (Aug 18th 2010, 6:58pm)
Date of registration: May 21st 2010
Occupation: Gryzienie i straszenie =)
. Szkoda że nasze serwery nie pozwalają na równą ładną walkę tylko żałosny pokaz slajdów gdzie człowiek mimo iż się stara nie wiele może zrobić
Obóz co prawda padł ale troszkę PO wpadło i przynajmniej czymś było można się zająć prawie przez 20 minut. Mam nadzieję iż dzisiaj czeka nas podobna zabawa tylko bez tych okropnych lagów
Więcej takich akcji poproszę
This post has been edited 1 times, last edit by "Vallana" (Aug 17th 2010, 11:16am)
coyotem.
on jest godnym nastepca i poradzi sobie z toba chodzbys jezdzil czolgiem 

This post has been edited 1 times, last edit by "Vomar" (Aug 18th 2010, 6:35pm)
Date of registration: Oct 27th 2009
Occupation: zabijam moby
Guild: UnDeads
a co dorwales jakas kusze +23? bo ostatnio z 21 sie biles. wybacz ale nie predko bede sie z kims bic. obecnie mozna mnie spotkac pol godziny dziennie ( od 20 do 20:30) i w niedziele od 19. szczerze to mam ta gre w ..... kazdy wie gdzie. zreszta ostatnio nawet na wojny mi sie nie chce przychodzic a powod jest jeden.
smok ma full hp---> rzucam banke ---> smok dostal banke ale niestety byl juz martwy. nie bede gral w taki syf z takimi lagami. kiedys bylo ich duzo mniej i dalo normalnie pograc. bo wtedy terenu union bronilo sie w max 2 pt i wpadalo max 3-4 pt fcm'ow na wioske. a teraz tam setki ludzi biegaja.
mysle ze lepiej bedzie jak powalczysz sobie zcoyotem.
![]()
moze moj post nie zostanie potraktowany jako spam bo to jednak jest cos o wojnie. podsumowujac wojna jest do![]()
wiec czekam na Ciebie 
This post has been edited 1 times, last edit by "Vomar" (Aug 18th 2010, 6:40pm)
po pierwsze jak widac nie ja go krecilem. spojrz na nick krecocego.
po drugie ja tylko pomagalem wrzucic film na yt w jakosci HD i dalem wszystkim linka zeby mogli sobie obejrzec
po trzecie na filmie malo widac 300 derian bo to bylo krecone juz dawno a wtedy tylko raz z nimi bilismy sie w tyco i rozjechalismy ich full sklad takze wiecej ich nie zobaczylismy. (do momentu montowania filmu)
po czwarte kamerzysta mial nieraz lagi i akurat walki z 300 malo widac ale tez sa fragmenty takze nie narzekaj.
Date of registration: Jul 21st 2010
Server: Aderia
Guild: ( FL / 5517 ) - 4ever... ;)
Quoted
mysle ze lepiej bedzie jak powalczysz sobie zcoyotem.
RMC/ Kapłan SzalonyCoyot po ujrzeniu PrzezPomylke sam na sam , wlacza pota niewidki po czym przyspieszki i pota na latanie nastepnie wlatuje na najwyzsza gore po czym czeka na wsparcie , przybiega cale pt valo i pomylek lezy , a coyot pewnie juz podniecony ze przez caly dzien mu nie oklapnie ;P Szkoda ze w turnieju nie pokazal co potrafi , hmm , ale chyba nie mial teleportu zeby sie popisac ;> Nie jest on zadnym wyzwaniem dla barta , skoro nupkiem 28 lvl zjechalem mu 4k hp ;> A w pomylka moze ze 2 razy trafil toporem ;]

Date of registration: Jul 26th 2009
Guild: 5517 <3
Jedyne co mnie martwi , że wojny wyglądają podobnie codzień czyli szybka wymiana terenów a później gdy zostaje jedna teren wielki szturm, wielki lag i koniec. Nikt nie broni terenów bo się nie opłaca przez co wojny tracą urok i stają się monotonne. Date of registration: May 21st 2010
Occupation: Gryzienie i straszenie =)
Początek spokojny jedynie wpadały niewielkie nie zorganizowane grupy valo. Odniosłam wrażenie że dopiero po 15 minutach ktoś wpadł na pomysł by razem zacząć działać i znów dała znać o sobie znaczna przewaga liczebna. Szkoda wielka ale jeden plus bycia Derionem w tych czasach to fakt iż samemu można wybierać , przebierać w chętnych do dania punkcików
a nie szukać z lupą kto tu jeszcze coś by dał
odradzam wam wiecej organizowac jakiekolwiek ustawki. 
Date of registration: Jun 28th 2009
Occupation: nic..
Guild: HellSing/Wagabunda
asekurowac swoje serduszko to czysta przyjemnosc.
co do ustawki to nie wiem czy warto was komentowac... redegist nejcio i modliszka. fajnie jest ubic bezbronnego? nie uczyli was ze lezacych sie nie kopie? ja odrazu wiedzialem ze z ustawki nic nie bedzie. poprostu w to gra banda dzieciakow i nie mozna sie dogadac. kiedys owszem byly i to duze ustawki ale to bylo za czasow kiedy wszyscy na jednym ts'ie siedzieli. a przez sklepiki to mozna na siebie bluzgac a nie sie dogadywacodradzam wam wiecej organizowac jakiekolwiek ustawki.
no chyba ze coyot vs 49 derian. i tak nie macie szans ale zawsze to cos![]()
pozdro
Dziękuję gildii Malkuth za pomoc w imieniu całej Wagabundy.Date of registration: Apr 12th 2009
Occupation: ciekawy
Guild: Thunder Elite
Date of registration: Jun 17th 2009
Occupation: student
Guild: Crew
to sobie powiesze w ramce
Date of registration: Aug 19th 2010
Occupation: Ginekolog
Guild: Zakon Templariuszy
Date of registration: Mar 18th 2010
Occupation: miłosny? NOPE!
Guild: ThunderElite
Quoted
Na ustawki chodzi się po dogadaniu się na ts ale nie w czasie jak już się zbieramy tylko z 2,3 godziny prędzej bo stanie w tyko przez 15min i ktoś tam wystawi sklep i zaraz wszyscy się rozbiegają po całym tyko to sorry.

Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH