You are not logged in.

• Login

Zapraszamy na nowe Forum - http://www.4story.pl/forum/index
Obecne pozostaje jedynie do odczytu.

Chiquita

Przybłęda

• "Chiquita" is male

Date of registration: Jun 22nd 2010

Occupation: Morderca

Server: Mortal

Kingdom: Valorian

Guild: Książę ThunderElite

• Send private message

1,261

Tuesday, August 17th 2010, 12:08am

Ten filmik nie jest jednym z najpiekniejszych filmikow walki ZT,pamietam te wojne i wole o nie nie wspominac ;( . Zastanawia mnie jedno BANAN dlaczego nie wstawiles filmiku ze czyscicie 300derian?Jesli mnie pamiec nie myli to 300 wstawili takie filmiki nie ZT :D ,ale ogulnie fajnie nagrany graty dla tego co go robil :thumbsup: pozdrawiam Xxxarekxx1

po pierwsze jak widac nie ja go krecilem. spojrz na nick krecocego.
po drugie ja tylko pomagalem wrzucic film na yt w jakosci HD i dalem wszystkim linka zeby mogli sobie obejrzec
po trzecie na filmie malo widac 300 derian bo to bylo krecone juz dawno a wtedy tylko raz z nimi bilismy sie w tyco i rozjechalismy ich full sklad takze wiecej ich nie zobaczylismy. (do momentu montowania filmu)
po czwarte kamerzysta mial nieraz lagi i akurat walki z 300 malo widac ale tez sa fragmenty takze nie narzekaj.

po piate nie wiem jak wam ale mi sie filmik podoba :thumbup: ode mnie 8/10 :thumbup:

http://www.youtube.com/watch?v=LH5ay10RTGY
ThunderElite - Walka o Zamki
:thumbsup: Dziekuje wszystkim za te poltora roku wspolnej gry :thumbsup:
Pierwszy login do gry: 22:43 11.04.09
Ostatni login do gry: 15.11.2010

marcinsz21

Przybłęda

• "marcinsz21" is male

Date of registration: Oct 27th 2009

Occupation: zabijam moby

Kingdom: Derion

Guild: UnDeads

• Send private message

1,262

Tuesday, August 17th 2010, 1:11am

Witam :) Wiem ze nie w Tym temacie ;) ale chciałem się spytać " 8o Pana serwera 8o " czy powtórzymy 1 na 1:D bo trochę nudno się :S dzieje :) w Świecie Iberi :)
Przepraszam Za Spam ;) :minigun: możecie mnie :missilelauncher:

// Upominam za : Offtop.

Vomar.

This post has been edited 1 times, last edit by "Vomar" (Aug 18th 2010, 6:58pm)

Vallana

Emeryt

• "Vallana" is female

Date of registration: May 21st 2010

Occupation: Gryzienie i straszenie =)

• Send private message

1,263

Tuesday, August 17th 2010, 8:47am

Wczorajsza wojna podsumowując dość szybka - rozdanie terenów w niespełna 2 minuty. Dobrze że na koniec został jeszcze Obóz Wędrowca, który dzielnie się bronił ^^. Szkoda że nasze serwery nie pozwalają na równą ładną walkę tylko żałosny pokaz slajdów gdzie człowiek mimo iż się stara nie wiele może zrobić ;( Obóz co prawda padł ale troszkę PO wpadło i przynajmniej czymś było można się zająć prawie przez 20 minut. Mam nadzieję iż dzisiaj czeka nas podobna zabawa tylko bez tych okropnych lagów :rolleyes:
Banan co do tego filmiku przyznaje całkiem, całkiem gratki dla autora. Mam nawet jedną ulubioną scenkę - skok z mostu na samym końcu i te ładne rozłożone placuszki na dole :P Więcej takich akcji poproszę :D

Pozdrawiam :love:
Coś o mnie :love:
Mortal/Valorian - Rizii - 90 lv ^^
Aderia/Valorian -TiriTiriBum -90 lvl :P

Żeby dokonać wielkich rzeczy, musimy nie tylko działać, ale także
marzyć, nie tylko planować, ale także wierzyć.

— Anatol France

This post has been edited 1 times, last edit by "Vallana" (Aug 17th 2010, 11:16am)

Chiquita

Przybłęda

• "Chiquita" is male

• Send private message

1,264

Tuesday, August 17th 2010, 12:51pm

a co dorwales jakas kusze +23? bo ostatnio z 21 sie biles. wybacz ale nie predko bede sie z kims bic. obecnie mozna mnie spotkac pol godziny dziennie ( od 20 do 20:30) i w niedziele od 19. szczerze to mam ta gre w ..... kazdy wie gdzie. zreszta ostatnio nawet na wojny mi sie nie chce przychodzic a powod jest jeden.
smok ma full hp---> rzucam banke ---> smok dostal banke ale niestety byl juz martwy. nie bede gral w taki syf z takimi lagami. kiedys bylo ich duzo mniej i dalo normalnie pograc. bo wtedy terenu union bronilo sie w max 2 pt i wpadalo max 3-4 pt fcm'ow na wioske. a teraz tam setki ludzi biegaja.
mysle ze lepiej bedzie jak powalczysz sobie z :ninja: coyotem. :ninja: on jest godnym nastepca i poradzi sobie z toba chodzbys jezdzil czolgiem :thumbup:

moze moj post nie zostanie potraktowany jako spam bo to jednak jest cos o wojnie. podsumowujac wojna jest do :shit:

// Chiquita - Nie wystarczy w temacie o wojnie rzucic jednego slowa ze wojna jest be. Jesli sie tu wypowiadasz trzymaj sie zasad.

Vomar.

This post has been edited 1 times, last edit by "Vomar" (Aug 18th 2010, 6:35pm)

marcinsz21

Przybłęda

• "marcinsz21" is male

Date of registration: Oct 27th 2009

Occupation: zabijam moby

Guild: UnDeads

• Send private message

1,265

Tuesday, August 17th 2010, 1:51pm

a co dorwales jakas kusze +23? bo ostatnio z 21 sie biles. wybacz ale nie predko bede sie z kims bic. obecnie mozna mnie spotkac pol godziny dziennie ( od 20 do 20:30) i w niedziele od 19. szczerze to mam ta gre w ..... kazdy wie gdzie. zreszta ostatnio nawet na wojny mi sie nie chce przychodzic a powod jest jeden.
smok ma full hp---> rzucam banke ---> smok dostal banke ale niestety byl juz martwy. nie bede gral w taki syf z takimi lagami. kiedys bylo ich duzo mniej i dalo normalnie pograc. bo wtedy terenu union bronilo sie w max 2 pt i wpadalo max 3-4 pt fcm'ow na wioske. a teraz tam setki ludzi biegaja.
mysle ze lepiej bedzie jak powalczysz sobie z :ninja: coyotem. :ninja: on jest godnym nastepca i poradzi sobie z toba chodzbys jezdzil czolgiem :thumbup:

moze moj post nie zostanie potraktowany jako spam bo to jednak jest cos o wojnie. podsumowujac wojna jest do :shit:

Bananie hmm Twój zastępca nie chce 1na1 bo troszkę w pędzel dostaje :) wiec czekam na Ciebie
a co do wypowiedzi z Wojna się zgodzę :)

// Upominam za: Spam.

Vomar.

This post has been edited 1 times, last edit by "Vomar" (Aug 18th 2010, 6:40pm)

arek1377

Przybłęda

• "arek1377" is male

Date of registration: Aug 4th 2010

Guild: ZakonTemplariuszy

• Send private message

1,266

Tuesday, August 17th 2010, 2:42pm

po pierwsze jak widac nie ja go krecilem. spojrz na nick krecocego.
po drugie ja tylko pomagalem wrzucic film na yt w jakosci HD i dalem wszystkim linka zeby mogli sobie obejrzec
po trzecie na filmie malo widac 300 derian bo to bylo krecone juz dawno a wtedy tylko raz z nimi bilismy sie w tyco i rozjechalismy ich full sklad takze wiecej ich nie zobaczylismy. (do momentu montowania filmu)
po czwarte kamerzysta mial nieraz lagi i akurat walki z 300 malo widac ale tez sa fragmenty takze nie narzekaj.

Banan nie wyliczaj mi tu po pierwsze po drugie itd. bo ja nie nazekam i jesli nie zrozumiales to pisalem ze filmik mi sie bardzo podoba jak zostal krecony, wiec nie robmy z igly widly :thumbsup: przyznam racje vallanie ze ostatnia scena to chyba najleprza z calego wilmiku :thumbsup: ja tez daje 5/5 ocene filmu :thumbsup:

Hekate666

Kłusownik

• "Hekate666" is male

Date of registration: Jul 21st 2010

Server: Aderia

Guild: ( FL / 5517 ) - 4ever... ;)

• Send private message

1,267

Wednesday, August 18th 2010, 9:23am

Quoted

Buahahahaahahhah mowisz o jedynym graczu hybrydzie w tej grze??
Juz pisze sprostowanie :D RMC/ Kapłan SzalonyCoyot po ujrzeniu PrzezPomylke sam na sam , wlacza pota niewidki po czym przyspieszki i pota na latanie nastepnie wlatuje na najwyzsza gore po czym czeka na wsparcie , przybiega cale pt valo i pomylek lezy , a coyot pewnie juz podniecony ze przez caly dzien mu nie oklapnie ;P Szkoda ze w turnieju nie pokazal co potrafi , hmm , ale chyba nie mial teleportu zeby sie popisac ;> Nie jest on zadnym wyzwaniem dla barta , skoro nupkiem 28 lvl zjechalem mu 4k hp ;> A w pomylka moze ze 2 razy trafil toporem ;]

Co do wojenek , to slysze od dosc wiarygodnego zrodla ze costam macie postepy ;P To dobrze , nawet bardzo , szkoda tylko ze bez mojej motywacji na forum nic by sie pewnie nie zmienilo;> szkoda ze zmiany na lepsze sa gdy z gry odeszlem i nie mam zamiaru wrocic ;]
PrzezPomyłke - lucznik - 90 - KOX :P
5517 - 4ever !
(sercem zawsze z wami) :)

(Tonio)

• "dreamthief" is male

Date of registration: Jul 26th 2009

Guild: 5517 <3

• Send private message

1,268

Wednesday, August 18th 2010, 10:50am

Zgadzam się z Maciejosem(dilerem metki ;d). Nie grasz Tonio to przestań się sapać do wszystkich i o wszystko już bo wychodzi na to , że ja jako PrzezPomylke wrzucam na wszystkich na forum i uważam się za niewiadomo jakiego Pro gracza godnego zrównać się z Panem serweram Bananem. Z kojotem szalonym to różnie bywa jak capnie z niewidki i wsadzi niszczyciela to gryzę piach , jak się coś odbije to się rolę odwracają. Cóż takie uroki gry , raz ja zabijam a raz mnie zabijają. Gracze są różni, jedni nie boją się otwartej walki i walczą z honorem natomiast inni podstępem lub w dużej przewadze tylko. To tylko ludzie w końcu ale na swoją opinię pracują i każdy sobie indywidualnie zdanie wyrobi o danym graczu.

Tak czy siak wielki plus dla graczy naszych kochanych deriońskich bo ostatnio dosyć tłumnie biją się w ardir i na wojnach - tak trzymać! :) Jedyne co mnie martwi , że wojny wyglądają podobnie codzień czyli szybka wymiana terenów a później gdy zostaje jedna teren wielki szturm, wielki lag i koniec. Nikt nie broni terenów bo się nie opłaca przez co wojny tracą urok i stają się monotonne.
PrzezPomylke - Łucznik 90 lvl

xUltimate - Mag 90 lvl

LastMoon

Przybłęda

• "LastMoon" is male

Date of registration: Jan 5th 2010

Guild: 300Derian

• Send private message

1,269

Wednesday, August 18th 2010, 9:35pm

Dziś woja udana, bardzo mi się podobała.Malkuth pomógł Wagbundzie i od razu 3 tereniki.;)

Niestety już nie macie różowych...
RMC 86 LvL Female Feline
~ ExEvent Helper ~

• "SprzedawcaMeTki" is male

Date of registration: Jun 28th 2010

Occupation: stuner kamikadze

Guild: 300

• Send private message

1,270

Wednesday, August 18th 2010, 10:06pm

W skrócie:
Mała Wioska elegancko pozamiatana przez ekipe z 300 8) a potem pokaz slajdów w Wieśniaku :thumbdown:

pozdro
Diler Metki aka Maciejos :P

Vallana

Emeryt

• "Vallana" is female

Date of registration: May 21st 2010

Occupation: Gryzienie i straszenie =)

• Send private message

1,271

Wednesday, August 18th 2010, 10:34pm

Obrona Wieśniaka rzeczywiście przypominała w pewnych momentach pokaz slajdów ale i tak jak na wioskę którą trudno się broni 20 minut to całkiem ładny wynik :D Początek spokojny jedynie wpadały niewielkie nie zorganizowane grupy valo. Odniosłam wrażenie że dopiero po 15 minutach ktoś wpadł na pomysł by razem zacząć działać i znów dała znać o sobie znaczna przewaga liczebna. Szkoda wielka ale jeden plus bycia Derionem w tych czasach to fakt iż samemu można wybierać , przebierać w chętnych do dania punkcików ;) a nie szukać z lupą kto tu jeszcze coś by dał :P

Pozdrawiam :love:
Coś o mnie :love:
Mortal/Valorian - Rizii - 90 lv ^^
Aderia/Valorian -TiriTiriBum -90 lvl :P

Żeby dokonać wielkich rzeczy, musimy nie tylko działać, ale także
marzyć, nie tylko planować, ale także wierzyć.

— Anatol France

ExtremeMag

Przybłęda

Date of registration: Jan 31st 2010

• Send private message

1,272

Thursday, August 19th 2010, 12:15am

Dziś się przekonałem że pogłoski iż średnia wieku na derionie na martalu wynosi chyba nawet mniej niż 8 lat sądząc z zachowania poniektórych graczy a mianowicie chodzi mi o ustawke która miała się odbyć dziś w Tyco. Miała to być kulturalna bitka równej liczby graczy jednak jak to niestety się zdarza niektórzy nie maja honoru i zaczęli bić nasza ekipe długo przed rozpoczęciem walki, kolejna sprawa jest równa ilość graczy 10valo vs 15der hmm faktycznie w innych proporcjach chyba nie dali byście nam rady. Tak wiec wielkie podziękowania dla graczy takich jak nejcio czy radegast brawo jesteście wielcy we 2 bić łuka który chciał powalczyć w kulturalny sposób i nic wam nie robił. Mógł bym jeszcze więcej napisać na ten temat ale nie mam na to ochoty na koniec powiem tylko że gildia ThunderElite umówiła się z wami w Tyco główny o 23:15 niestety o tej godzinie w tym miejscu nie było nawet agrestów robiących pieczątki co obieramy jako zwycięstwo WALKOWEREM pomijając dalsze wydarzenia z waszym chamskim zachowaniem. Następnym razem jeżeli postanowicie się bić w uczciwej i równej walce to weźcie ludzi przynajmniej 14+ lat to może uda wam się nad nimi zapanować chociaż wątpię żeby ktoś jeszcze miał ochotę na ustawki z kimś takim…

szalonycoyot

Przybłęda

Date of registration: Mar 5th 2010

• Send private message

1,273

Thursday, August 19th 2010, 12:20am

Mojego zdania slów kilka...

Witam wszystkich

Nie mam w zwyczaju wypowiadać się na forum w jakiejkolwiek grze ale zrobie wyjątek i napisze słów kilka...
Na pewno wielu graczy zna mnie zarówno po stronie Valoriańskiej jak i Deriońskiej, dla tych którym nick szalonycoyot z niczym sie nie kojarzy kilka słów wprowadzenia:
Kariere z 4story zacząłem kilka miesięcy temu i jestem stosunkowo niedoświadczonym graczem ale wydaje mi się zauważalnym i otóż dlaczego:
- przy każdej nadażającej się okazji wskakuje do teleportu aby zaskakiwać przeciwnika z partyzanta, w trakcie zabiegu łykając POTKI
- atakuje zawsze przeciwników kiedy są słabszą grupą w trakcie zabiegu łykając poty
- korzystam z calego ITEMSHOPU - kupuje i łykam na tony wszystkie POTY
- zasłużyłem na miano RMC mimo iż gram wojkiem
- nie wychodzę z Keter jeżeli nie mam w plecaku po 200 potek każdego rodzaju
- moja mama gra na derionie i leja ją bez miłosierdzia
I przy tym wcale nie uważam że jestem dobrym graczem a loguje się tutaj ponieważ podoba mi spotkać z graczami w wirtualnym świecie i porobić to co każdy maniak lubi - GRAC :)

To czego nie lubie to graczy którzy przychodzą i amrudzą:
-wygrales ponieważ jesteś łukiem gdybyś nie używal oślepki nie miałbys szans
-wygrales poniewaz masz za dobra kusze
-wygrałeś ponieważ jesteś kapłanem i potrafisz się tylko bańkować i leczyć
-wygrałeś ponieważ było was więcej a kapłan który u nas miał postawić bankowe poszedł zrobić kupe
I cała tona innych bezsesownych powodów

To jest TYLKO gra ale świat byłby odrobine lepszym miejscem gdyby młodzi mężczyźni lub CI całkiem dorośli potrafili przyznać sie skopałes mi tyłek bo jestes lepszy, albo chociaz miałem pecha, a w duchu poprzysiegasz zemste ale potrafisz zachowach honor na twarzy. A jedyne co tu słychać to nieustanne marudzenie, jęczenie i skowyt zmurszałych beretów.

Nieustanne naparzenie lekko sie znudziło i próbowałem dziś ustawić dwa królestwa na wspólną walke po wojnie, okazało się iż nawet wspólne dotarcie na miejsce ustawki jest niemożliwe bez bicia nas przez Deriańskich twardzieli. Żal mi Gondka który udowodnił dziś ze ma więcej oleju w głowie niż nie jeden z was a mimo to nie potrafi zapanowac nad dzieciakami wyzutymi z jakiegokolwiek honoru. Mnie tatuś uczył iż prawdziwy facet ma w życiu tylko jeden skarb i jest to jego SŁOWO i jak dziewictwo traci się je tylko raz.

Na pewno zaraz pojawi się setka postów z tym jakim to jestem nupem zatem zaznaczam od razu tak jestem nupem mam to gdzies i na wszelkie werbalne zaczepki nie odpowiadam.

Gra została stworzona na obraz walki wojennej - na wojnie pokonany leży martwy i nie marudzi nikomu ze przciwnik miał lepszą bron, leży martwy a jak się tam martwy znalazł nie ma zadnego znaczenia. Na wojnie i w miłości wszystkie chwyty dozwolone więc dla dobra ogólu przestańmy WSZYSCY PŁAKAĆ a po prostu mimo iż nienawidzimy czy nie lubimy przeciwnika nauczmy sie go szanować.

Wasz zawsze do usług w ardir
Pod warunkiem że w teleporcie będzie mnie ubezpieczał BANAN

szalonycoyot

Chiquita

Przybłęda

• "Chiquita" is male

• Send private message

1,274

Thursday, August 19th 2010, 12:46am

asekurowac swoje serduszko to czysta przyjemnosc.
co do ustawki to nie wiem czy warto was komentowac... redegist nejcio i modliszka. fajnie jest ubic bezbronnego? nie uczyli was ze lezacych sie nie kopie? ja odrazu wiedzialem ze z ustawki nic nie bedzie. poprostu w to gra banda dzieciakow i nie mozna sie dogadac. kiedys owszem byly i to duze ustawki ale to bylo za czasow kiedy wszyscy na jednym ts'ie siedzieli. a przez sklepiki to mozna na siebie bluzgac a nie sie dogadywac ^^ odradzam wam wiecej organizowac jakiekolwiek ustawki.
no chyba ze coyot vs 49 derian. i tak nie macie szans ale zawsze to cos :thumbup:
pozdro

Nejcio

Kłusownik

• "Nejcio" is male

Date of registration: May 13th 2009

Guild: Zakon Templariuszy

• Send private message

1,275

Thursday, August 19th 2010, 1:28am

Co do dzisiejszej wojenki to fajnie się broniło wieśniaka już długo nie widziałem żeby wieśniak tak długo się bronił ja ogólnie wchodzę na 4s teraz bardzo rzadko ale jak będą wyglądać tak wojny jak dziś tzn. wczoraj to chętnie zawitam częściej :)
Banan co do ustawki to powiem tak dogadywać na sklepiku można o takie rzeczy jak po ile u was chodzi to tamto i siamto a nie ustawki. Na ustawki chodzi się po dogadaniu się na ts ale nie w czasie jak już się zbieramy tylko z 2,3 godziny prędzej bo stanie w tyko przez 15min i ktoś tam wystawi sklep i zaraz wszyscy się rozbiegają po całym tyko to sorry a co na nasze wytłumaczenie to po pierwsze nie płacz bo to tylko z nudów biliśmy transa nifren tez dostawał obrażenia ale on potrafił odejść wiec nie posikuj mi tu bo to na pewno Ty chciałeś tą ustawę więc to twoja sprawa ugadania się z kimkolwiek to robiłeś bo ja usłyszałem hasło czy chce iść na ustawę ale nie myślałem że to tak będzie wyglądać że nikt nie wie gdzie co i jak.
Tak na marginesie Banan ty adres na ts za równo na nasz jak i 300 znasz wiec wystarczy wpisać i się połączyć i można coś obgadać tyle ode mnie :)

Pozdrawiam :)

Jedyny

Ban stały

• "Jedyny" is male
  • "Jedyny" has been banned

Date of registration: Jun 28th 2009

Occupation: nic..

Guild: HellSing/Wagabunda

• Send private message

1,276

Thursday, August 19th 2010, 1:53am

asekurowac swoje serduszko to czysta przyjemnosc.
co do ustawki to nie wiem czy warto was komentowac... redegist nejcio i modliszka. fajnie jest ubic bezbronnego? nie uczyli was ze lezacych sie nie kopie? ja odrazu wiedzialem ze z ustawki nic nie bedzie. poprostu w to gra banda dzieciakow i nie mozna sie dogadac. kiedys owszem byly i to duze ustawki ale to bylo za czasow kiedy wszyscy na jednym ts'ie siedzieli. a przez sklepiki to mozna na siebie bluzgac a nie sie dogadywac ^^ odradzam wam wiecej organizowac jakiekolwiek ustawki.
no chyba ze coyot vs 49 derian. i tak nie macie szans ale zawsze to cos :thumbup:
pozdro

Powiedział co wiedział i oczywiście zapomniał spojrzeć na siebie... przypomnij sobie pewną ustawkę... o ile dobrze pamiętam to brałem w niej udział Ja , Selkirk , Bismark vs TransOne , SzalonyCoyot i ktoś tam jeszcze , chwile potem wpadłeś Ty i zbuffowałeś ich wszystkich mówiąc ,,Ty też swoich zbuffowałeś" ...
Wiesz co to jest praca zespołowa... ? osoby z jednej drużyny pomagają sobie nawzajem... szkoda ,tylko, że Ty nie byłeś w tej drużynie , byłeś tam jako widz...
Równie dobrze mógł byś ich pod czas ustawki leczyć i bańkować, mówiąc ,,Ty swoich też leczysz'", Ale wiesz jaka była wtedy różnica miedzy nami ? - Ja miałem uczestniczyć w tej ustawce , a Ty nie...

Gdy grzecznie Ci to napisałem to Ty rzuciłeś AoE na mój sklepik i mnie ubiłeś... więc nie wyzywaj mi tu moich ziomków od dzieci , gdy sam nim jesteś... i nie denerwuj ludzi swoimi postami bo i tak nikt nie zwraca na nich uwagi!

a co do wojny to poszła bardzo ładnie , 3 tereniki ^^ Dziękuję gildii Malkuth za pomoc w imieniu całej Wagabundy.
A co do wieśniaka to fakt , to był jeden wielki pokaz slajdów , próbowałem bańkować smoka , ale jedyny sposób żeby ustać koło smoka to zaznaczyć go kursorem i ustawić kamerę w niebo , minimalnie zmniejsza lagi.

Pozdrawiam
Jedyny.
Czasami lepiej nie odpisywać na posty dawnego Książę TE... klik

,,Jak Bananagłos, Usłyszałem go
Powiedział mi płacz - jak to on "

mekhar

Przybłęda

• "mekhar" is male

Date of registration: Apr 12th 2009

Occupation: ciekawy

Guild: Thunder Elite

• Send private message

1,277

Thursday, August 19th 2010, 1:55am

słów kilka o dzisiej szej wojnie,,,

Jestem niezmiernie zadowolony z dzisiejszej wojny,dała mi sporo okazji do szlifowania swoich umiejętności oraz mnóstwo dobrej zabawy :D
Obrona wieśniaka po raz kolejny udowodniła na czym polega praca zespołowa chciałbym podziękować kolegom z innych gildii za mężną postawę i możliwość walki ramie w ramie.Wyrazy szacunku należą się także stronie atakującej,miło było odpierać wasze ataki,niestety nie udało się ale cóż takie są koleje wojny.Niestety kilka rzeczy nie daje mi spokoju niedawno kolega banan pisał : "zyskujecie korzysc ze was sie nie widzi i nie mozna namierzyc. tak wiec
wchodzenie w bugi w teksturach nie sa zbyt czystym zagraniem. dodam
jeszcze ze mamy duzo wiecej screenow i oryginaly trafily na support. mam
nadzieje ze zostana wyciagniete z tego konsekwencje.

nie radze wiecej w ten sposob zdobywac terenow bo gm'i beda stali na
niewidkach i obserwowac co sie dzieje "po tej drugiej stronie".

jesli chcecie zdobyc wioske to w normalny sposob sprobojcie.

gratki dla ZT i DK za pomyslowosc.
"
dzisiaj w mieczu było kilku graczy z Crew i TE wiem bo osobiście bańkowałem smoka więc widziałem np Dorota i ExtremeMag hmmm jak to sie ma do deklarowanej uczciwości naszych szanownych adwersarzy?
Padają z waszych ust szumne słowa o Honorze i Uczciwośći ale w waszych ustach to tylko puste słowa,codziennie dajecie nam przykład waszego "honorowego" zachowania na td71 kiedy zgrają rzucacie sie na jednego gracza który pokonał choc jednego z was w walce 1:1 lub kiedy 80 lvl biją 34 lvl w ardir przy respie .Rzeczywiście wielki to honor....

p.s pozdrowienia dla Isae jest jedną z niewielu osób które znam na Valorian które rzeczywiście znają znaczenie słowa Honor
tak wiem jestem nupem i będziesz mnie ścigać i wiesz co?jakoś nie robi to na mnie wrażenia....

Huberus

Kłusownik

• "Huberus" is male

Date of registration: Jun 17th 2009

Occupation: student

Guild: Crew

• Send private message

1,278

Thursday, August 19th 2010, 2:29am

W slowach jedynego powiem tak, że 90% graczy nie gra honorowo. Czemu? Bo sie nie oplaca, takie zycie, wiec uzywanie slowo honor jest zbyteczne;p honorowymi mozna nazwac tych graczy ktorzy nie mieli nic doczynienia z hackami, że GF nie dopracowal mapek trudno ja jakos od roku sie przyzwyczailem ,ze derkow trzeba szukac w kamyku;p

ps. chcialbym widziec ss z dorotka jak atakuje zza kamienia:) to sobie powiesze w ramce:)

Warvik

Przybłęda

Date of registration: Aug 19th 2010

Occupation: Ginekolog

Guild: Zakon Templariuszy

• Send private message

Isae

Kłusownik

• "Isae" is male

Date of registration: Mar 18th 2010

Occupation: miłosny? NOPE!

Guild: ThunderElite

• Send private message

1,280

Thursday, August 19th 2010, 7:38am

Quoted

Na ustawki chodzi się po dogadaniu się na ts ale nie w czasie jak już się zbieramy tylko z 2,3 godziny prędzej bo stanie w tyko przez 15min i ktoś tam wystawi sklep i zaraz wszyscy się rozbiegają po całym tyko to sorry.

Troszkę mnie to śmieszy bo ta ustawka była ugadana nie 2, nie 3, a aż 6 GODZIN WCZEŚNIEJ :thumbsup:
Więc się nie tłumaczcie że nie wiedzieliście, lub nie byliście gotowi psychicznie na "uczciwą walkę"

Mnie niestety nie było bo ok. 23 neta mi zabrakło :thumbdown:

Pozdrawiam
Isae

aaaaaaaaaaaaaaaaavIsae 90lvl -offaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaFastFapping 90lvl -on

Gra ma sprawiać przyjemność, nie wywoływać złość, więc jeżeli się za bardzo denerwujesz podczas gry... to nie graj :thumbup: