You are not logged in.

• Login

Zapraszamy na nowe Forum - http://www.4story.pl/forum/index
Obecne pozostaje jedynie do odczytu.

skjo

Przybłęda

• "skjo" is male

Date of registration: Sep 7th 2009

• Send private message

121

Thursday, December 10th 2009, 3:14pm

Szkoda że już nie mam za bardzo czasu na takie zabawy, obecnie wchodzę zazwyczaj na wojnę i na turniej żeby zaklinacz skopał mi :thumbup:

nie lubię was^^

Nie chce mi się od nowa tworzyć :(
Hinata66

Liczyhrabia

Kłusownik

• "Liczyhrabia" is male

Date of registration: Aug 3rd 2009

Server: Mortal

Kingdom: Derion

Guild: 300Derian

• Send private message

122

Friday, December 11th 2009, 9:24am

A co do EQ to mogę Ci powiedzieć, że wydawanie na grę kasy widać także wyraźnie u Was po ciemnej stronie mocy (kolor czerwony sztandaru). Wiem że ostatnio EQ Ekipa kupił za goldy w grze a nie robił od podstaw, ja tak samo nie wydaję majątku na grę i większość mojego aktualnego EQ kupiłem za goldy, Anakha również zbiera kaskę w grze więc ten argument troszkę chybiony :)

Klate 19 rozge 20 spodnie 20 za goldy ? :D to chyba mieszka na narwashi , zreszta u nas takich rzeczy nikt nie robi zeby sprzedawac. Mysle ze zdecydowana wiekszosc dochodow
na Mortalu naplywa z derionow - u nas nie ma takich maniakow ulepszania jak np. Aron czy PP. Gracze z derionu maja duzo lepsze eq na ogol - u nas ludzie nie maja takiego sprzetu.
A jesli liczysz nas trzech to Kasia byla na samym poczatku i poszla jeszcze przed Ekipa ;] a co to notorycznych stunow Variata to chyba nie trafiony argument bo lucznik nie ma stunow :PP no ale liczy sie zabawa xd

Wraith

Ban stały

• "Wraith" has been banned

Date of registration: Oct 27th 2009

• Send private message

123

Friday, December 11th 2009, 11:08am

Dobra skończcie biadolić o tym... Wczoraj w godzinach 23 -0.30 gildia ThunderElite świetnie sie bawiła w Ardir... nie laniem Derionów lecz -zabawą w pociąg :P Zrobiło nam sie nudno więc Devastator wpadł na pomysł aby zrobić ciuchcie. "Kierowcą" był Tarcyzjusz ;) a "wagony" ciągnęły bodajże 20 graczy. Jak jeżdziliśmy sobie ciuchcią to Deriony nie mogły sie oprzeć ruchomym i "bezbronnym" celom. No nawet sie spokojnie nie mozna pobawić. :S A to Jurgi,Imie lub ten denerwujący kozak xCamillox...zawsze muszą wszystko psuć. Dziś chyba też sobie urządzimy przejażdzke. ;) I zapraszamy również Derionów do zabawy-odrzućmy te walki i zabawmy sie troche wspólnie.

P.S-nie zrobiłem ss bo nie było czasu...za dużo emocji i śmiechu było :D
Post napisany przez użytkownika wyraża jego WŁASNĄ OPINIĘ na dany temat.
Jeśli Ci się coś nie podoba to po prostu się ODWAL i spójrz na swoje posty.
Wszelkie krytyki i inne duperela zachowaj dla siebie.
WOLNOŚCI SŁOWA mi nie zabronisz.

Justan

Kłusownik

Date of registration: Apr 1st 2009

Guild: UnDeads

• Send private message

124

Friday, December 11th 2009, 11:58am

Klate 19 rozge 20 spodnie 20 za goldy ? :D to chyba mieszka na narwashi

Nie wnikam gdzie ekipa spędza czas będąc w grze :P Chociaż faktycznie udało nam się ostatnio wybrać na narwashi mocne. Ale jest taki drobny szczegół który Ci umknął, a mianowicie że do tej pory ganiał w jakimś EQ, a przecież go nie wyrzucił :D No i masz ten nagły przypływ goldów. Inna rzecz że różdżkę ma tą samą od dłuższego czasu :)

a co to notorycznych stunow Variata to chyba nie trafiony argument bo lucznik nie ma stunow :P

Zawsze mi się wydawało że oślepienie jest stunem. Czyżbym do tej pory żył w słodkiej niewiedzy? ;(

A co do zaproszenia Wratih'a to jestem skłonny nawet się wybrać na takie "party" ale to by pasowało 13 grudnia zrobić. Czemu? Trochę historii dla tej młodszej części graczy. 13 grudnia 1981 r. zamiast oczekiwanego z niecierpliwością Teleranka pojawił się gen. Jaruzelski i oznajmił, że Teleranka nie będzie za to na ulicach pojawiający się żołnierze to nic innego jak Stan Wojenny. Zastanawiam się czy właśnie uczczenie tego dramatycznego kawałka czasu w naszej historii nie było by lepsze. Czyli w niedzielę nie prowadzić działań wojennych - wogóle. Wiem że większość nie ma pojęcia o tamtych dniach ale popytajcie się rodziców. Warto wiedzieć o takich rzeczach.

Co Wy na to żeby 13 grudnia zrobić u nas na serwerze dniem pokoju i przez cały dzień nie prowadzić działań wojennych i zawiesić waśń między nami na kołek?
Nie będę się wypowiadał na forum na którym STRONNICZY pseudomoderatorzy BEZZASADNIE usuwają posty użytkowników !

125

Friday, December 11th 2009, 8:43pm

Witam,
Dziś z moją drużyną wybrałem się na pierwszą wojnę, po dzisiejszym dniu jestem pewny, że Derion będzie miał nową silną gildie :lol: Pamiętajcie o potędze Wkurzaczy! :rofl:

Pozdrawiam Atarrin.

AlphaWolf

Egzekutor

• "AlphaWolf" is male

Date of registration: Apr 9th 2009

Occupation: Najemnik z Czarnej Komapni

Kingdom: Valorian

Guild: ThunderElite/Shades

• Send private message

126

Saturday, December 12th 2009, 12:24am

Witam,
Dziś z moją drużyną wybrałem się na pierwszą wojnę, po dzisiejszym dniu jestem pewny, że Derion będzie miał nową silną gildie :lol: Pamiętajcie o potędze Wkurzaczy! :rofl:

Pozdrawiam Atarrin.
No fajnie na TD ich się zabija :D

17.03.09 - 04.01.2012

Liczyhrabia

Kłusownik

• "Liczyhrabia" is male

Date of registration: Aug 3rd 2009

• Send private message

127

Saturday, December 12th 2009, 10:18am

oslepka nie jest kompletnym stunem - stun to bardziej ogluszenie :P Z oslepki mozna bic, kaplan moze sie z niej uwolnic, mozna bez przeszkod puscic aoe, wlozyc banke itp :)
Stuny kompletne to bardziej ogluszenia z ktorych nie idzie nic zrobic :PP tak samo stunem kompletnym nie jest spowolnienie czy niszczenie broni :P Rozumiesz chyba o czym mowie :PP

128

Saturday, December 12th 2009, 12:15pm

No fajnie na TD ich się zabija :D

Oj tam, z dnia na dzień jest co raz lepiej :P Jeszcze zobaczycie jaką potęgą są "zielonki" :thumbsup:

P.S. Dlaczego zabijaliście mnie w Ardir? Chciałem pogadać :D

Justan

Kłusownik

Date of registration: Apr 1st 2009

Guild: UnDeads

• Send private message

129

Tuesday, December 15th 2009, 12:38pm

Rozumiesz chyba o czym mowie

Kumam czaczę, ale jako łucznik pewnie nie wiesz jak to jest gdy masz dowalić komuś z hita, na zasadzie raz a porządnie, a tu nagle przy 90% załadowanego czaru znika wszystko :cursing: Coś tak jak wczoraj jak złapałem laga i nagle znalazłem się na respie 8| Wczoraj dla mnie to lagi łapałem przed każdym aoe i dłużej ładującym się skillem :thumbdown: Patrzę kto mnie wysłał do diabła ... chyba nie muszę pisać bo wiesz 8o Ale faktem jest, że jakby nie ten lag to by Ci się nie upiekło ;)

Ale takie wojenki lubię. Wczoraj mimo, że szybko teren zmienił właściciela to Falorki starały się wejść znów do twierdzy, którą stracili. Jakby wszyscy Ci którzy się kręcili w centrum przyszli to by nas rozjechali liczebnością i wymietli na raz. Ale całe szczęście tylko nieliczni są na tyle rozgarnięci, że chcą się pobawić w podchody. Już od dwóch dni jest fajnie. Przedwczoraj w Hased się fajnie bawiliśmy na drodze do Oddziału Mosuda, a wczoraj w Ardir przy Duchowym Sanktuarium :thumbup:

Jak to już wcześniej było pisane. Zabawa przy wyrównanych siłach ... byle nas było więcej, bo prawo jest prawem ale racja musi być po naszej stronie 8o
Nie będę się wypowiadał na forum na którym STRONNICZY pseudomoderatorzy BEZZASADNIE usuwają posty użytkowników !

kraka122

Przybłęda

• "kraka122" is male

Date of registration: May 24th 2009

• Send private message

130

Friday, January 1st 2010, 9:06pm

oj była dziś wojenka:D troszke za dużo zielonków którzy stunowali troszke za dużo ale było extra:D nasze 3 pt dały rade:) co prawda troszke nasz po chwili zepchneli prawie pod naszą twierdze lecz odparlismy atak i zepchalismy ich na sam środeczek ardir pod teleport:D to lubie:D
Świat: Mortal
Królestwo : Derion
Rasa : Wrózia
Profesja : Kapłan
LvL : 90 :thumbup:

Wraith

Ban stały

• Send private message

131

Sunday, January 10th 2010, 8:53pm

No wreszcie cały Derion ruszył swoje tyłki i zaczał normalnie funkcjonować podczas podbojów na wojnie. Przykładem jest bitka na południu...zresztą na północy nie było tak żle. Ale ostateczna walka zagoniła Derion pod Małą Wioskę której jednak nie udało się im zdobyć. Ale szturm był ładny...z prawej bramy Power Rangers a z lewej Dark Knights i Malkuth. No takiego szturmu mi brakowało od czasów Union i FCM. I tak powinno być :grumble: :rolleyes:

• "dreamthief" is male

Date of registration: Jul 26th 2009

Guild: 5517 <3

• Send private message

132

Tuesday, January 12th 2010, 12:18am

Dzisiaj Rengersów było dosyć mało ledwo 2 pt uzbieraliśmy i w trzecim ze dwóch graczy. Mimo wszystko walczyliśmy dzielnie. No jednak przewaga liczebna po stronie valoriańskiej zrobiła swoje. Miejmy nadzieje że następnym razem będzie lepiej i damy z siebie jeszcze więcej i postaramy się lepiej.
PrzezPomylke - Łucznik 90 lvl

xUltimate - Mag 90 lvl

• "Haborym" is male

Date of registration: Nov 2nd 2009

• Send private message

133

Wednesday, January 13th 2010, 6:43am

No wczorejszą wojenkę uważam za udaną, z gildii Revenge były 3pt i bardzo fajnie się biliśmy w Hased:] Mimo że volerianie mieli znaczącą przewagę to i tak moim zdaniem stawialismy im duży opór. Niestety wczoraj mialem takie lagi że nawet leczenia nie mogłem rzucić co pewnie wszyscy zauważyli, ale i tak było świetnie (aby tak dalej). :]
Regulamin Forum | Tabela Kar - Forum | Rekrutacja Moderatorów Forum

"Nie ma takich bram w które my nie możemy wejść
Nie ma takich zmian których my nie możemy wnieść
Czasem dotykamy dna żeby większą siłę mieć [...]
Nikt nam nie zabroni my trzymamy w prawej dłoni i tętno
Na przekór monotonii każdy woli, czuje, goni to tępo
Co mówią oni w toni nie obchodzi mnie anonim i piekło [...]"

Maticiaku009

Ban stały

• "Maticiaku009" is male
  • "Maticiaku009" has been banned

Date of registration: Sep 2nd 2009

Occupation: Uczeń LO i wierny gracz 4Story

• Send private message

134

Friday, January 15th 2010, 8:43pm

noto tam u was na południu dano niezły popis.
tylko czekać aż to hu....o dojdzie na aderię -.-

Aderia/Derion
Czarodziej: MatiCiaku (75), xxx (20)
Kapłan: xxx (43), xxx(11)

Gildia: Pantheon

Huberus

Kłusownik

• "Huberus" is male

Date of registration: Jun 17th 2009

Occupation: student

Kingdom: Valorian

Guild: Crew

• Send private message

135

Friday, January 15th 2010, 8:50pm

popis ciezko tak to nazwac... ale coz tak mozna poznac kto ma rowno pod sufitem:P jakby na to nie patrzec psuja gre swoim kolegom nie tylko walkom bo mysle ze gracze z derionu chcetnie by powalczyli cos dluzej... niz 3min

kazajet1984

Kłusownik

• "kazajet1984" is male

Date of registration: Sep 9th 2009

Occupation: Bicie Valorków :D

• Send private message

136

Saturday, January 16th 2010, 8:52pm

No to piękna wojna... Całe południe zajęte przez Valo (co było do przewidzenia) i połowa północy też. Zastanawiam sie czy Powersi byli na wojnie? Mam nadzieje że wsio wróci do normy bo jak tak dalej pójdzie to już nawet wojna straci sens dla bardzo wielu Derionów. Mam nadzieje że się myle

Maybe you did, maybe you walked
Baby you rocked around the clock
Tick, tock, tick, tock
Maybe I ride, maybe you walk
Maybe I drive to get off, baby

RMC - 63 lvl - Tudzio

Wraith

Ban stały

• Send private message

137

Saturday, January 16th 2010, 10:04pm

No ThunderElite utrzyma całą Gebre,chyba ze zjawią sie na hackach to juz mamy PO terenach :thumbdown: . Co do Tyco i północy to już sprawa jasno wyglada-Derion coś tam bedzie jutro szturmował (chyba 8| ). Co do dzisiejszej wojny to byłem sobie na czarusiu 32lv :D bo na wojka 76lv nie chciało mi sie wbijac...i tak sie składa ze w Gebrze na Drwala az przyszło 4-5 zielonków (na dla mojego czarusia czerwonki albo i zółtki :D ) i to by było na tyle. W Ardir przed wojenką nieco poganiałem sobie czarkiem i z jakies 300 Honoru w wyż poszło dla mnie :P

davidoks

Przybłęda

Date of registration: Jan 2nd 2010

• Send private message

138

Sunday, January 17th 2010, 8:50pm

Upust :)

Dzis najwidoczniej nasi koledzy z Derionu musieli dac upust swej frustracji ( a moze to zemsta za wykasowane , lekko pojazdowe posty ) o 20 zamiast bronic terenow wpadli rozwalic targowiska w Keter, szybko zostali zmuszeni do zmiany kanalu (szkoda ze nie ma kanalizajcji w naszej stolicy) Pozdrawiam wszystkich Hipokrytow . Zeby mi tu CIACH nie bylo HIPOKRYTA pierwszy nazwal naszych kolezkow od hackow jeden z moderatorow.

• "Haborym" is male

Date of registration: Nov 2nd 2009

• Send private message

139

Sunday, January 17th 2010, 8:56pm

Wpadliśmy do Was do Keter nie aby porozwalać Wam targowiska, tylko po to że my niechodzimy na wojny zdobywać twierdz bo to już niema najmniejszego sensu;/ Poza tym musieliśmy zmienić kanał bo jakbyś nie zauważył było Was z 7 razy więcej niż nas :evil: Myślę że puki co derion nie będzie chodził na wojny do Tyco i Gebry bo to niema najmniejszego sensu, siła derionu już odeszła w niepamięć i zapewne nie wróci;[ Ehh szkoda gadać, życzę Wam (volerianą) miłego nudzenie się na wojenkach ^^
Regulamin Forum | Tabela Kar - Forum | Rekrutacja Moderatorów Forum

"Nie ma takich bram w które my nie możemy wejść
Nie ma takich zmian których my nie możemy wnieść
Czasem dotykamy dna żeby większą siłę mieć [...]
Nikt nam nie zabroni my trzymamy w prawej dłoni i tętno
Na przekór monotonii każdy woli, czuje, goni to tępo
Co mówią oni w toni nie obchodzi mnie anonim i piekło [...]"

Redlik

Super Moderator Forum

Date of registration: Mar 11th 2009

• Send private message

140

Sunday, January 17th 2010, 9:56pm

Ależ było całkiem miło - zapraszamy częściej! :)
Było ogólne ożywienie i w ogóle. My jesteśmy gościnni (oprócz paru takich, ale to mniejszość) ;) Zapraszamy ^^

Celebryckie Multi Czwórti Elantris/Eltville/BigFish/Redlik