Zapraszamy na nowe Forum - http://www.4story.pl/forum/index
Obecne pozostaje jedynie do odczytu.
Date of registration: Aug 3rd 2009
Server: Mortal
Kingdom: Derion
Guild: 300Derian
A co do EQ to mogę Ci powiedzieć, że wydawanie na grę kasy widać także wyraźnie u Was po ciemnej stronie mocy (kolor czerwony sztandaru). Wiem że ostatnio EQ Ekipa kupił za goldy w grze a nie robił od podstaw, ja tak samo nie wydaję majątku na grę i większość mojego aktualnego EQ kupiłem za goldy, Anakha również zbiera kaskę w grze więc ten argument troszkę chybiony![]()
to chyba mieszka na narwashi , zreszta u nas takich rzeczy nikt nie robi zeby sprzedawac. Mysle ze zdecydowana wiekszosc dochodow
P no ale liczy sie zabawa xd
Zrobiło nam sie nudno więc Devastator wpadł na pomysł aby zrobić ciuchcie. "Kierowcą" był Tarcyzjusz
a "wagony" ciągnęły bodajże 20 graczy. Jak jeżdziliśmy sobie ciuchcią to Deriony nie mogły sie oprzeć ruchomym i "bezbronnym" celom. No nawet sie spokojnie nie mozna pobawić.
A to Jurgi,Imie lub ten denerwujący kozak xCamillox...zawsze muszą wszystko psuć. Dziś chyba też sobie urządzimy przejażdzke.
I zapraszamy również Derionów do zabawy-odrzućmy te walki i zabawmy sie troche wspólnie.
Klate 19 rozge 20 spodnie 20 za goldy ?to chyba mieszka na narwashi
Chociaż faktycznie udało nam się ostatnio wybrać na narwashi mocne. Ale jest taki drobny szczegół który Ci umknął, a mianowicie że do tej pory ganiał w jakimś EQ, a przecież go nie wyrzucił
No i masz ten nagły przypływ goldów. Inna rzecz że różdżkę ma tą samą od dłuższego czasu 
a co to notorycznych stunow Variata to chyba nie trafiony argument bo lucznik nie ma stunow![]()
Date of registration: Apr 9th 2009
Occupation: Najemnik z Czarnej Komapni
Kingdom: Valorian
Guild: ThunderElite/Shades
No fajnie na TD ich się zabijaWitam,
Dziś z moją drużyną wybrałem się na pierwszą wojnę, po dzisiejszym dniu jestem pewny, że Derion będzie miał nową silną gildiePamiętajcie o potędze Wkurzaczy!
![]()
Pozdrawiam Atarrin.
Date of registration: Aug 3rd 2009
Z oslepki mozna bic, kaplan moze sie z niej uwolnic, mozna bez przeszkod puscic aoe, wlozyc banke itp
P tak samo stunem kompletnym nie jest spowolnienie czy niszczenie broni
Rozumiesz chyba o czym mowie
P Rozumiesz chyba o czym mowie
Coś tak jak wczoraj jak złapałem laga i nagle znalazłem się na respie
Wczoraj dla mnie to lagi łapałem przed każdym aoe i dłużej ładującym się skillem
Ale faktem jest, że jakby nie ten lag to by Ci się nie upiekło 
Date of registration: May 24th 2009
troszke za dużo zielonków którzy stunowali troszke za dużo ale było extra
nasze 3 pt dały rade
co prawda troszke nasz po chwili zepchneli prawie pod naszą twierdze lecz odparlismy atak i zepchalismy ich na sam środeczek ardir pod teleport
to lubie
Date of registration: Jul 26th 2009
Guild: 5517 <3

Date of registration: Jun 17th 2009
Occupation: student
Kingdom: Valorian
Guild: Crew
jakby na to nie patrzec psuja gre swoim kolegom nie tylko walkom bo mysle ze gracze z derionu chcetnie by powalczyli cos dluzej... niz 3min Date of registration: Sep 9th 2009
Occupation: Bicie Valorków :D
). Co do dzisiejszej wojny to byłem sobie na czarusiu 32lv
bo na wojka 76lv nie chciało mi sie wbijac...i tak sie składa ze w Gebrze na Drwala az przyszło 4-5 zielonków (na dla mojego czarusia czerwonki albo i zółtki
) i to by było na tyle. W Ardir przed wojenką nieco poganiałem sobie czarkiem i z jakies 300 Honoru w wyż poszło dla mnie
Myślę że puki co derion nie będzie chodził na wojny do Tyco i Gebry bo to niema najmniejszego sensu, siła derionu już odeszła w niepamięć i zapewne nie wróci;[ Ehh szkoda gadać, życzę Wam (volerianą) miłego nudzenie się na wojenkach

Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH