You are not logged in.

• Login

Zapraszamy na nowe Forum - http://www.4story.pl/forum/index
Obecne pozostaje jedynie do odczytu.

tooslim

Przybłęda

• "tooslim" is male

Date of registration: Oct 18th 2009

Occupation: Expienie w Ardir:D

Server: Mortal

Kingdom: Valorian

Guild: CREW

• Send private message

1,541

Sunday, September 5th 2010, 9:52am

No dziś wojna o zameczek :D Czuje że będzie niezła biba :D Licze że będzie zacięta walka ;]

Powodzenia i Pozdrawiam :)

...CREW NA ZAWSZE...

niebo1986

Przybłęda

• "niebo1986" is male

Date of registration: Dec 3rd 2009

• Send private message

1,542

Sunday, September 5th 2010, 10:31am

No dzisiaj wojenka zapowiada się ciekawie :) Liczę na 45 minut dobrej zabawy :) Życzę powodzenia wam i nam 8)

LordDaniels

Kłusownik

• "LordDaniels" is male

Date of registration: Apr 20th 2009

Occupation: Student

Guild: ThunderElite

• Send private message

1,543

Sunday, September 5th 2010, 11:03am

Mam nadzieję, że nasz Przeciwnik w Tyco nie będzie używał przeciwko CREW-owi tyle potów z IS-a co tydzień temu z Thunderaczami:P
Bu liczę na to, że z nami zagrają bez potów. Mam nadzieję, że się nie przeliczę:) Powodzenia życzę wszystkim dzisiaj;)

• "SprzedawcaMeTki" is male

Date of registration: Jun 28th 2010

Occupation: stuner kamikadze

Kingdom: Derion

Guild: 300

• Send private message

1,544

Sunday, September 5th 2010, 1:32pm

Ja tez ilcze na to że ludzie z Twojej ekipy pojadą bez potów...

LordDaniels

Kłusownik

• "LordDaniels" is male

• Send private message

1,545

Sunday, September 5th 2010, 1:35pm

Ja osobiście nigdy w życiu pota z IS-a nie używałem, bo przyznam się nie stać mnie na takie wygody:) Oczywiście z mojej strony na ts-ie przed walką zaapeluje o to, aby nie używali potów z Is-a:) Co to za walka będzie to nie wiem:) Liczę, że uczciwa;)

• "valor111" is male

Date of registration: May 22nd 2010

Occupation: Bicie LvLa ;P

Guild: MrocznaElita

• Send private message

1,546

Sunday, September 5th 2010, 2:03pm

nom dzis zameczki ^^ Mam nadzieje ze obronimy hased i zdobedziemy tyco ^^
czyżby powrót ? :)

Zanza2122

Kłusownik

Date of registration: May 25th 2009

• Send private message

1,547

Sunday, September 5th 2010, 2:13pm

powiedzmy tak jak ktos nie lyknie potka to i ja go nie lykne ;p

// Upominam za spam.

Vomar.
Postac: Zanza2122
Poziom: 73

Gra w której gracze przejęli kontrole nie jest już grą....
Walcz dla innych i siebie nie dla honoru ;p

This post has been edited 1 times, last edit by "Vomar" (Sep 6th 2010, 5:03pm)

EloELo

Przybłęda

Date of registration: Sep 2nd 2010

• Send private message

1,548

Sunday, September 5th 2010, 5:22pm

powiedzmy tak jak ktos nie lyknie potka to i ja go nie lykne ;p

To może Ty nie łykaj to dasz przykład innym, przepraszam jeśli nie używasz potek z IS, ale z Twojej wypowiedzi wynika, że potki z IS nie są Ci obce. Że by było jasne, nie lubię ludzi grających na potkach z IS (tak przyznaje się, że sam użyłem 24, ale dzięki pewnej osobie, której nawiasem mówiąc bardzo dziękuje, uważam używanie potek z IS obojętnie w jakich sytuacjach za skaze na honorze gracza). Ok część pewnie sobie sprawdzi jak to jest grać na potkach z IS, tez mogę to zrozumieć, ale nie mogę zrozumieć np MałegoKilera, która łyka potki hurtowo. Naucz się grać, albo gryź ziemie, ale daj spokój z potkami z IS. Nawet latanie na eliksirach niewidzialności mogę zrozumieć - wypadają z łez więc po coś są (ale też uważam uzywanie tej "techniki" za psucie gry).

Kolej teraz na lagi. PP masz 100% racji gram często na necie z GSM i 1-1,5 rocznym lapku za jakieś 2200-2500 (dokładnie nie pamiętam bo sam lapek jest pożyczony, mój niestety nie udźwigną by 4s) ale nie mam takich lagów jak co niektórzy, moje lagi polegają na tym, że od użycia skila do wykonania działania dochodzi dodatkowy czas związany z opóźnieniami ja>serwer>ja, nie biegnę przez pół mapki, jak co niektórzy, więc nie wciskajcie kitu z słabym netem po kablu, po prostu nie używajcie progrmów do lagowanie, bo jak kogoś laguje to laguje cały czas, a nie w tedy kiedy tego potrzebuje Panie XShowTimeX czy jakoś tak (przepraszam jęśli pomyliłem nick)

To tyle moich żalów na potki itp i że by nie było nie lubię potek i lagerów z każdej strony, nie gram na Valo więc nie mam takiego rozeznania, kto łyka, lub kto biega na lagach kontrolowanych, ale LastWish tłumaczenie się tym, ze używasz potek bo wygrałeś je w turnieju i zalegają Ci w depo to żaden argument. Więc Panie i Panowie zacznijcie grać uczciwie, a gra będzie lepsza, będzie dawać więcej przyjemności z grania.

A co do ostatniej wojny o zamki na południu, jak dla mnie fajna bitka, żałuje tylko, że nie mogłem zobaczyć jak sobie radziła ekipa w Gebrze, bo było chyba ciekawiej niż w Tyco (nie ujmując Valorkom, którzy się bronili w Tyco, po prostu w Gebrze była większa dramaturgia :P)

Zanza2122

Kłusownik

• Send private message

1,549

Sunday, September 5th 2010, 7:03pm

potki sa bo zmienialem kolor eq wienc dostalem w zestawie ;p co tu gadac

// No właśnie co tu gadać.. Upominam za spam.

Vomar

This post has been edited 1 times, last edit by "Vomar" (Sep 8th 2010, 2:08pm)

XcamilloX

Przybłęda

Date of registration: Sep 21st 2009

• Send private message

1,550

Sunday, September 5th 2010, 9:18pm

Wojna o zamek super sie zapowiada :) mam nadzieję ze bedziecie godnym przeciwnikiem, nie wyslecie przeciwko nam bandy agrestow :)
Szkoda, że nam nie daliście się pobić ;( Agresty waleczne były ale chociaż jedno pt żółtych by się przydało na wbicie PO :P

Zanza2122

Kłusownik

• Send private message

1,551

Sunday, September 5th 2010, 9:24pm

co zrobisz tyco sie bardziej dla nas liczylo ;p

Jedyny

Ban stały

• "Jedyny" is male
  • "Jedyny" has been banned

Date of registration: Jun 28th 2009

Occupation: nic..

Guild: HellSing/Wagabunda

• Send private message

1,552

Sunday, September 5th 2010, 9:35pm

mieliśmy bronić 2 zamki, ale co poradzić , lekko się pomieszalo i wysłaliśmy słabsze pt do Tycon , a te mocne do Gebry, nie zdążyliśmy ich przenieść na czas do tycon, dlatego tak malo zabawy mieliście. za to obrona Gebry poszła gładko.
Czasami lepiej nie odpisywać na posty dawnego Książę TE... klik

,,Jak Bananagłos, Usłyszałem go
Powiedział mi płacz - jak to on "

LordDaniels

Kłusownik

• "LordDaniels" is male

• Send private message

1,553

Sunday, September 5th 2010, 9:35pm

Szkoda, że nam nie daliście się pobić ;( Agresty waleczne były ale chociaż jedno pt żółtych by się przydało na wbicie PO :P
Chociaż kompotu trochę mieliście agrestowego;] Nie marudź :P Gratuluję wam zdobycia po ciężkiej potyczce zamku Hased :rolleyes:
W Tyco spodziewałem się, że nie będzie tej mocnej ekipy 300derian a szkoda, że jednak nie zdecydowali się bronić tyco całą swoją siłą:)
Za tydzień mam nadzieję, że może Zakon spróbuje Tyco nam odbić :love:

Szokun

Przybłęda

• "Szokun" is male

Date of registration: Aug 30th 2010

Guild: DarkKnights

• Send private message

1,554

Sunday, September 5th 2010, 9:36pm

Dziękuję DVL za wojnę, nie daliśmy się bez walki. Trzymaliśmy się 40min, a było nas mniej i więcej agrestów. Szkoda że na potkach IS jechaliście, a napewno nie dalibyście nam rady, myślę że jeszcze się spotkamy.
Dziękuję Eufori , Apokalipsie i Pradawnym za wsparcie na zamku :love:

This post has been edited 1 times, last edit by "Szokun" (Sep 5th 2010, 9:41pm)

• "feniksv23" is male

Date of registration: Jul 3rd 2009

Guild: FCM/EuFoRia

• Send private message

1,555

Sunday, September 5th 2010, 9:45pm

Bitwa o zamek jak dla mnie była zarąbista pomagaliśmy DK. Euforia Staje coraz silniejsza co było widać na lewym posągu w zamku dziś. Wojna w Ardir była jedna z najlepszych walczyliśmy najdłużej ze wszystkich Gidli bo aż 40 minut. bawiliśmy się świetnie. Dziękuje DK za wspólna zabawę

PIERWSZY LOGIN 17.03.O9

www.euforia.e-fora.pl

• "dreamthief" is male

Date of registration: Jul 26th 2009

Guild: 5517 <3

• Send private message

1,556

Monday, September 6th 2010, 8:47am

Wojna o zamek w Gebrze jak dla mnie pozostawiła pewien niedosyt i to pewnie nie tylko dla mnie ale dla pozostałych osób tam będących. Niestety dopiero na kilkadziesiąt sekund przed rozpoczęciem wojny dowiedzieliśmy się jak piekielnie mocna jest ekipa valorków w tyco i nie było już czasu ani możliwości tam przerzucić ludzi. Założę się żę gdyby w Tyco biła się najmocniejsza ekipa z osób które w całości miały bronić zamków Tyco i Gebra to Valorki zostałyy zmiażdżone i to bardzo dotkliwie. No cóż może za tydzień uda się wam urządzić krwawą masakrę. Mam nadzieje żę Semperzy jak i Crew nie pojdą na łatwiznę i nie wybiorą sobie najłatwiejszych przeciwników do pokonania i że wojny nie będą trwały po niecałe 20min tylko cały regulaminowy czas.

Swoją drogą to bezcenny widok jak Valorki uciekają z pod mojego aoe na bramie jak poparzone gdzie prawie każdy dostawał po 1000 na full buffie ;)
PrzezPomylke - Łucznik 90 lvl

xUltimate - Mag 90 lvl

LordDaniels

Kłusownik

• "LordDaniels" is male

• Send private message

1,557

Monday, September 6th 2010, 12:14pm

Swoją drogą to bezcenny widok jak Valorki uciekają z pod mojego aoe na bramie jak poparzone gdzie prawie każdy dostawał po 1000 na full buffie ;)
wow to ile ty ataku miałeś, że z aoe po 1000? Kusze miałeś pożyczoną lepszą?
Musże powiedzieć, że właśnie byliśmy zaskoczeni, że zdecydowaliście się bronić gebry lepszą siła niż tyco. Czytając wcześniejsze posty jednak czytam, że pomyliście się w wyznaczaniu ludzi. Szkoda bo miałem ochotę na trudną walkę;) Może za tydzień:) pozdrawiam :thumbsup:

• "dreamthief" is male

Date of registration: Jul 26th 2009

Guild: 5517 <3

• Send private message

1,558

Monday, September 6th 2010, 1:23pm

wow to ile ty ataku miałeś, że z aoe po 1000? Kusze miałeś pożyczoną lepszą?
Musże powiedzieć, że właśnie byliśmy zaskoczeni, że zdecydowaliście się bronić gebry lepszą siła niż tyco. Czytając wcześniejsze posty jednak czytam, że pomyliście się w wyznaczaniu ludzi. Szkoda bo miałem ochotę na trudną walkę;) Może za tydzień:) pozdrawiam :thumbsup:

Tym razem się nie udało aby doszło do starcia dwóch potężnych ekip gdzie praktycznie wszyscy to 80lvle a szkoda. Wtedy wojna bylaby zacięta i zapewne trwała do ostatnich minut walka o zamek. A tak to zabawa trwała zbyt krótko :(

Co do ataku - 1765 ^^
PrzezPomylke - Łucznik 90 lvl

xUltimate - Mag 90 lvl

LordDaniels

Kłusownik

• "LordDaniels" is male

• Send private message

1,559

Monday, September 6th 2010, 2:13pm

Co do ataku - 1765 ^^
omg to dobrze, że nie stałem pod tą bramą jak rzucałeś aoe :P A jak to w ogóle było w Gebrze? Thunderzy pomagali coś im jako najemnicy czy sami na was wyskoczyli?

• "feniksv23" is male

Date of registration: Jul 3rd 2009

Guild: FCM/EuFoRia

• Send private message

1,560

Monday, September 6th 2010, 2:27pm

Mozę się ktoś valor kto był w Ardir na zamku co się działo . Bo siedzicie cichutko jak myszki. Ciekawe czy ktoś to nagrał :D

PIERWSZY LOGIN 17.03.O9

www.euforia.e-fora.pl