Zapraszamy na nowe Forum - http://www.4story.pl/forum/index
Obecne pozostaje jedynie do odczytu.

Gdzieś mi się o uszy obiło, że po patchu będzie można przenosić postać między królestwami. Jeśli tak to falorki będą walczyć z falorkami bo rdzennych Derionów już nie będzie, bo ileż można robić za worek do bicia? No chyba że ktoś ma zapędy masochistyczne
bo nas już bycie workami treningowymi nie bawi
(dotyczy większości)
Tworzysz przepisy, a następnie sam je łamiesz. Zastanów się czy przypadkiem nie wziąłeś sobie za dużo roboty na raz, bo się nie wyrabiasz z powierzonymi zadaniami. Pomyśl zanim zaczniesz działać. To taka drobna rada ode mnie.
Date of registration: Sep 16th 2009
Occupation: Nauka.
Server: Mortal
Kingdom: Valorian
Guild: SemperFidelis

Date of registration: Sep 9th 2009
Occupation: Bicie Valorków :D
Kingdom: Derion
Date of registration: Apr 9th 2009
Occupation: Najemnik z Czarnej Komapni
Guild: ThunderElite/Shades
Gracze Valorianu przynajmniej zdobywają tereny UCZCIWIE! Od kiedy to cziterowskie dziadostwo zostało zablokowane to gildie Valoriańskie uczciwie zdobywaja tereny a nie chwytają się w czasach DEMORALIZACJI (jak w przypadku Derionu) głupich cziterowskich badziewi!!! I nie nasza wina że coraz więcej graczy gra na Valorian skoro DERION na własne oczy pokazuje nowym graczom jakich czynów się dopuszcza!DZIWICIE SIĘ ŻE LUDZIOM SIĘ NIE CHCE GRAC NA DERIONIE A SAMI TAKI WSTYD ROBICIE PRZESTAŃCIE WRESZCIE SAMI POWODUJECIE ŻE GRACZE WYBIERAJĄ WALORIAN.
Date of registration: Sep 9th 2009
Occupation: Bicie Valorków :D
Date of registration: Jun 17th 2009
Occupation: student
Guild: Crew
przez takie cos rosnie tylko agresja w graczach na valor i w koncu ktos nie wytrzyma i u nas zaczna to robic.... jedyne na co mozna liczyc ze ktos sie wylamie z tego kregu i ich naprawde opie..... bo raczej jakis kontakt z nimi macie.... taki hell rev czy inne gildie maja ochotke sie troszke zabawic juz nie wspomne o gildiach valor...
This post has been edited 1 times, last edit by "Pelor" (Jan 24th 2010, 1:06pm)
Hmm jeszcze nie widziałem żeby podczas naszej obrony w Hesed czy Ardir pomagało nam Thunder przynajmniej w ostatnim czasie.Moim zdaniem to właśnie teraz w Hesed i Ardir dzieje się najwięcej i jest tam najciekawiej i to mnie cieszy bo spotykają się tam gildie które toczą ze sobą wyrównane pojedynkiMaciejos może i dajemy sobie jakoś rade ale jak wpadnie 1 pt thunder same 76 z pomocą do ardir i hased to co my możemy . Jak Ardir i hased zbierają się gildie które nie są dość sille by stawić im czoła.
I chociaż że jest Was mniej to na obronie zawsze jest ciekawie bo nigdy nie odpuszczacie Date of registration: Apr 9th 2009
Date of registration: Apr 9th 2009
Date of registration: Apr 26th 2009
Occupation: Tresowanie Falorów w Ardir
Guild: ArmiaGondoriana
Ja nie uogólniam derków całych tylko poszczególnych cheaterów , którzy zostali za to zbanowani , myślą że jak zepsują zabaw innym, robiąc wstyd sobie i derkom , nie wspominając o nazwach gildi to team się zmieni i odbanują im konta.
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH