You are not logged in.

• Login

Zapraszamy na nowe Forum - http://www.4story.pl/forum/index
Obecne pozostaje jedynie do odczytu.

• "Haborym" is male

Date of registration: Nov 2nd 2009

• Send private message

141

Monday, January 18th 2010, 6:54am

Ehh z każdym dniem mam coraz większe przekonanie że derion niema już sensu aby chodził na wojny, Was (volerian) jest teraz z 4 razy więcej, co udowodniliście już nie raz. Poza tym teraz doszło jeszcze banowanie derionów (niektórych za hacki co jeszcze bardziej nas osłabiło;/). Chodzenie teraz na wojny niema najmniejszego sensu, strata czasu i nerwów;p ;/.
Regulamin Forum | Tabela Kar - Forum | Rekrutacja Moderatorów Forum

"Nie ma takich bram w które my nie możemy wejść
Nie ma takich zmian których my nie możemy wnieść
Czasem dotykamy dna żeby większą siłę mieć [...]
Nikt nam nie zabroni my trzymamy w prawej dłoni i tętno
Na przekór monotonii każdy woli, czuje, goni to tępo
Co mówią oni w toni nie obchodzi mnie anonim i piekło [...]"

Justan

Kłusownik

Date of registration: Apr 1st 2009

Guild: UnDeads

• Send private message

142

Monday, January 18th 2010, 9:01am

Habciu dlatego trzeba sobie odpuścić na jakiś czas. Falorki jak zwykle mocne tylko w liczebnej przewadze. Dlatego osobiście zostawiam postać i poczekam na patcha, byle nie za długo bo hasło zapomnę i tyle z tego będzie :P Gdzieś mi się o uszy obiło, że po patchu będzie można przenosić postać między królestwami. Jeśli tak to falorki będą walczyć z falorkami bo rdzennych Derionów już nie będzie, bo ileż można robić za worek do bicia? No chyba że ktoś ma zapędy masochistyczne 8|
Napiszę to znów, chociaż jak znam życie to i tak to nie dotrze. Jak jesteście tacy mocni i tacy dobrzy w grze to zapraszam na Derion, gdzie falorki nawet już po spotach biegają bo jest ich za dużo żeby się pomieścili u siebie. Szczytem jest już jak zaczynają narzekać, że w Derionie Derionczycy wybijają im moby na spotach :rofl:
Także w najbliższym czasie przewiduję, że na Derionie zostaną nieliczni gracze, którzy lubią partyzantkę a nie regularne wojny, bo będzie ich na tyle, że tylko to będą mogli robić ;(
Drogie falorki chcecie się bić? To załóżcie konto na Derionie :rofl: bo nas już bycie workami treningowymi nie bawi :thumbdown:

Jak znam życie to pewnie nieliczni z Was przetrwaliby Ardir bo niestety jak nie macie przewagi 5:1 to nie umiecie walczyć 8o (dotyczy większości)

Jak jadę to po bandzie. MisQ przyznaj się do błędu i ustąp ze stanowiska, bo przeszkadzasz zamiast pomagać. Dzięki tobie serwer Mortal za niedługo umrze. Gratuluję sukcesu 8o Tworzysz przepisy, a następnie sam je łamiesz. Zastanów się czy przypadkiem nie wziąłeś sobie za dużo roboty na raz, bo się nie wyrabiasz z powierzonymi zadaniami. Pomyśl zanim zaczniesz działać. To taka drobna rada ode mnie.

Do moderatora. Uważam że tym postem nie obraziłem nikogo. Wyraziłem tylko swoje zdanie w dziale dyskusja. Może zły temat, ale nie będę przecież zaśmiecał działu jednym postem na 3 linijki. Jadnak jeśli uważasz, że posunąłem się za daleko, proszę nie ciachać mojej wypowiedzi tylko od razu według regulaminu 1 banik na czas określony. Jakoś przeżyję ;)
Nie będę się wypowiadał na forum na którym STRONNICZY pseudomoderatorzy BEZZASADNIE usuwają posty użytkowników !

LaDraqKumeia

Przybłęda

• "LaDraqKumeia" is female

Date of registration: Sep 16th 2009

Occupation: Nauka.

Server: Mortal

Kingdom: Valorian

Guild: SemperFidelis

• Send private message

143

Wednesday, January 20th 2010, 10:50am

Justyś, to nie wina Misq, że tyle osób biegnie do Valorków ;p Zawsze ktoś musi mieć przewagę. Fakt, mnie wkurza to, jak spawncampingują [i to cholernie] w Ardir czy Hased, ale ja za to wchodzę o porach, gdy mało jest wysokich lvli i koszę słabsze lvl od siebie [kilka, nie zielaki, rzecz jasna] . Tylko oni wiesz, widzą Derionka i od razu 'AAAA DERION! HELP!' i tu się kończy zabawa. Hehe ;p Dlatego jeśli nie masz konieczności [p, questy fabularne etc] na obszarze wojennym nie idź tam. nikt ci nie każe. a wbij se level 70 i sam będziesz ich kosił. najlepiej zajęczeć, powiedzieć 'nie' i foch z melodyjką na cały świat, bo się przegrywa. raz się jest na szczycie, raz na dole.

p.s bardziej wkurzające jest to, że levele mające po 300 golda i więcej koszą od słabszych tyle kasy, zamiast dla swoich sojuszników, by mogli kosić valorki spokojnie w Ardir i innych, biorą drożej. i tak to się zatacza, cóż, wiadomo, zysk, zysk, zysk, 1% zabawy.

arigatou :P

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

" Tak nie można. Żaden człowiek przed nami nie widział na oczy tych zwierząt.
Otrzymaliśmy wspaniały dar. I jak dziękujemy za ten… przywilej?
Zabijając je wszystkie, ponieważ są… niewygodne. Jak to świadczy o nas? "

kazajet1984

Kłusownik

• "kazajet1984" is male

Date of registration: Sep 9th 2009

Occupation: Bicie Valorków :D

Kingdom: Derion

• Send private message

144

Saturday, January 23rd 2010, 8:18pm

No to Derion pokazał klase, nie ma co. Ja przepraszam za nich, to było godne potępienia i to potępiam - mam nadzieje że wszyscy tak zrobią. Zenujące, wojna do kitu :/

Maybe you did, maybe you walked
Baby you rocked around the clock
Tick, tock, tick, tock
Maybe I ride, maybe you walk
Maybe I drive to get off, baby

RMC - 63 lvl - Tudzio

AlphaWolf

Egzekutor

• "AlphaWolf" is male

Date of registration: Apr 9th 2009

Occupation: Najemnik z Czarnej Komapni

Guild: ThunderElite/Shades

• Send private message

145

Saturday, January 23rd 2010, 8:29pm

Brawo [ciach] brawo, jesteście z siebie dumni derki (po nikach na razie nie pojadę), pokazaliście jaki z was dzieci, poszliście przejąć wioski na hita jak skończeni lamerzy, a na forum piszecie jaka to was [CIACH] mać, krzywda spotkała, jesteście ŻAŁOŚNI, powtórzę ŻAŁOŚNI!!, jak nie umiecie grać, zarobić goldów to {ciach] do piaskownicy albo węgiel przerzucać , i wy prosicie o skrócenie bana [ciach] powinniście dostać na pule, macka lub jakieś inne coś i NIE WRÓCIĆ TU NIGDY, jesteście uosobieniem lamerstwa noobstwa, i innego syfu, byście z honorem odeszli, ale nie bo jesteście noobami i tyle, weźcie się chociaż nie wypowiadajcie, pokazujcie się na forum bo pogarszacie swoja sytuację, bo jesteście totalnym dnem, i wy prawicie jak to {ciach} ciężko i jak powinno się grać [ciach] , a jesteście skończonymi [CIACH]

Próbowałem was zrozumieć ale to co [ciach] dzisiaj zrobiliście to niestety trace szacunek do was i jesteście noobami i tyle, jak się nie poba gm to {ciach] i tyle, każdy ma jakieś wady, może czegoś nie zrobić , ale od razu jechać po tej osobie, jak gówniarze to jest po prostu ŻAŁOSNE

17.03.09 - 04.01.2012

Wraith

Ban stały

• "Wraith" has been banned

Date of registration: Oct 27th 2009

• Send private message

146

Saturday, January 23rd 2010, 8:37pm

Omg nie było mnie w grze na czas wojny i już sie zaczeło znowu...
Z 100% podpisuję sie pod postem Alfy...
Matko Boska... co za żałosny ten DERION :thumbdown: :dash:
Kłamcy,oszuści...i Wy tu pisaliście ze sie z grą już pożegnaliście,że nie bedziecie uzywać tego "cholerstwa" już...że do tej gry już nigdy wiecej nie wrócicie. ŻAL TOTALNY TAKICH GRACZY JAK WY!!!!!
Macie coś z głowami...hmmm psychiatra nie pomoże...neurolog też...hmmm....może terapia osobista? To jest to! Proponuje rozbieg z odległosci 100m i z całej siły "pierdyknąć baranka" o ściane-powinno pomóc takim zacofańcom którzy tego dziadostwa uzywają... :cursing: :thumbdown:
Post napisany przez użytkownika wyraża jego WŁASNĄ OPINIĘ na dany temat.
Jeśli Ci się coś nie podoba to po prostu się ODWAL i spójrz na swoje posty.
Wszelkie krytyki i inne duperela zachowaj dla siebie.
WOLNOŚCI SŁOWA mi nie zabronisz.

• "feniksv23" is male

Date of registration: Jul 3rd 2009

Guild: FCM/EuFoRia

• Send private message

147

Saturday, January 23rd 2010, 8:42pm

DZIWICIE SIĘ ŻE LUDZIOM SIĘ NIE CHCE GRAC NA DERIONIE A SAMI TAKI WSTYD ROBICIE PRZESTAŃCIE WRESZCIE SAMI POWODUJECIE ŻE GRACZE WYBIERAJĄ WALORIAN. WIELKIE BRAWA DLA PANÓW KTÓRZY ZDOBYLI NA HAKACH CAŁĄ GEBRE I TYCKO WSTYD MI TYLKO ZA WAS. JESTEŚCIE POWODEM UPADKU DERIONU.

PIERWSZY LOGIN 17.03.O9

www.euforia.e-fora.pl

Wraith

Ban stały

• "Wraith" has been banned

Date of registration: Oct 27th 2009

• Send private message

148

Saturday, January 23rd 2010, 8:48pm

DZIWICIE SIĘ ŻE LUDZIOM SIĘ NIE CHCE GRAC NA DERIONIE A SAMI TAKI WSTYD ROBICIE PRZESTAŃCIE WRESZCIE SAMI POWODUJECIE ŻE GRACZE WYBIERAJĄ WALORIAN.
Gracze Valorianu przynajmniej zdobywają tereny UCZCIWIE! Od kiedy to cziterowskie dziadostwo zostało zablokowane to gildie Valoriańskie uczciwie zdobywaja tereny a nie chwytają się w czasach DEMORALIZACJI (jak w przypadku Derionu) głupich cziterowskich badziewi!!! I nie nasza wina że coraz więcej graczy gra na Valorian skoro DERION na własne oczy pokazuje nowym graczom jakich czynów się dopuszcza!
Post napisany przez użytkownika wyraża jego WŁASNĄ OPINIĘ na dany temat.
Jeśli Ci się coś nie podoba to po prostu się ODWAL i spójrz na swoje posty.
Wszelkie krytyki i inne duperela zachowaj dla siebie.
WOLNOŚCI SŁOWA mi nie zabronisz.

kazajet1984

Kłusownik

• "kazajet1984" is male

Date of registration: Sep 9th 2009

Occupation: Bicie Valorków :D

• Send private message

149

Saturday, January 23rd 2010, 8:55pm

Żle sie stało, żenada i wstyd - cóż można jeszcze dodać? Ale nie wszyscy deriońce są tacy, znam kupe porządnych, uwierzcie. Wstyd wstyd i jeszcze raz wstyd.

Maybe you did, maybe you walked
Baby you rocked around the clock
Tick, tock, tick, tock
Maybe I ride, maybe you walk
Maybe I drive to get off, baby

RMC - 63 lvl - Tudzio

• "feniksv23" is male

• Send private message

150

Saturday, January 23rd 2010, 9:01pm

Nie każdy popiera chity na Derionie. Ale przez Parę osób Nie można się dobrze bawić. Dla tych panów proponuje Pożegnać się z grą jak się coś nie podoba. NIE CHCEMY ICH W DERIONIE A TYM BARDZIEJ W 4STORY
MÓWIMY NIE HAKOM

PIERWSZY LOGIN 17.03.O9

www.euforia.e-fora.pl

sdemonx

Kłusownik

Date of registration: May 4th 2009

• Send private message

151

Saturday, January 23rd 2010, 9:13pm

Dziekuje wam cheaterzy znowu osmieszyliscie derion ... Niewiem o co wam chodzi? Chcecie unban? Nie ma na to szans. Chcecie patch? To nie zalezy od nas - trzeba czekac. Chcecie sie pobawic? Zalozcie nowe postacie i zobaczcie jak to fajnie sie gra bez cheatow ...

maciejos18

Ban stały

• "maciejos18" is male
  • "maciejos18" has been banned

Date of registration: Jul 23rd 2009

Guild: Templariusz/Congregatio

• Send private message

152

Sunday, January 24th 2010, 12:11am

Eee Wy tu o czitach gadacie a ja mam straszne lagi na wojnie :P
A tak na serio to na kilku ostatnich wojenkach nie mogłem narzekac na nude w naszym kochanym Mosudzie :thumbup: Jednak ekipy z Derionu dają rade przynajmniej w hesed i ardir i przez to dla takich gildii jak moja wojenki są bardzo ciekawe :thumbsup:
Nazwa: maciejos18/xMaciejos (aktualnie)

Bractwo: Templariusz/Congregatio
:thumbup:

Huberus

Kłusownik

• "Huberus" is male

Date of registration: Jun 17th 2009

Occupation: student

Guild: Crew

• Send private message

153

Sunday, January 24th 2010, 12:20am

ech to widze ze duzo nie stracilem na wojence tylko nerwy sobie zaoszczedzilem:( przez takie cos rosnie tylko agresja w graczach na valor i w koncu ktos nie wytrzyma i u nas zaczna to robic.... jedyne na co mozna liczyc ze ktos sie wylamie z tego kregu i ich naprawde opie..... bo raczej jakis kontakt z nimi macie.... taki hell rev czy inne gildie maja ochotke sie troszke zabawic juz nie wspomne o gildiach valor...

• "feniksv23" is male

• Send private message

154

Sunday, January 24th 2010, 9:20am

Maciejos może i dajemy sobie jakoś rade ale jak wpadnie 1 pt thunder same 76 z pomocą do ardir i hased to co my możemy . Jak Ardir i hased zbierają się gildie które nie są dość sille by stawić im czoła.

PIERWSZY LOGIN 17.03.O9

www.euforia.e-fora.pl

Belber

Przybłęda

Date of registration: Dec 26th 2009

• Send private message

155

Sunday, January 24th 2010, 9:43am

Sami jesteście żałośni wasza moc polega tylko w liczebności bo jakiekolwiek ustawki to faworki w 5min leżały kozaczycie tylko w grupie. Hmm no znow na chitach przejęte obozy faworki placza bo listów nie będzie :thumbup: Nie popieram tego co robia ale morze to zmusi wkoncu team do wytężenia sił w rozwoj gry wiem że to odnich niezalezy ale mysle jakby zaczeli tez męczyc GF to cos by to dało no niewiem napewno mogliby sie zmobilizowac jakoś :thumbup: a gracze z deriony narzekają bo jest nas naprawdę dużo mniej i mnie też osobiście frustruje sytuacja na wojnie musimy nieźle się nakombinować żeby zdobyć jakiś obóz i obmyślić taktykę z czego faworki idą jak ciemna masa i myślą że są fajni bo jest ich 5 razy więcej. Wiem ze to nie ich wina że tyle ludzi tam gra ale przynajmniej trochę mniej skromności. Takie moja dygresja oczywiście nie musicie się zemną zgadzać, nie chciałem kogoś obrazić tylko napisałem suche fakty.

p.s AlphaWolf jesteś cieniasem miłego skakania po TP fikasz tylko do słabszych i z kolegami więc sie nie wypowiadaj kozaku za 3gr

///edit by Pelor
Upominam za flame

This post has been edited 1 times, last edit by "Pelor" (Jan 24th 2010, 1:06pm)

maciejos18

Ban stały

• "maciejos18" is male
  • "maciejos18" has been banned

Date of registration: Jul 23rd 2009

Guild: Templariusz/Congregatio

• Send private message

156

Sunday, January 24th 2010, 10:23am

Maciejos może i dajemy sobie jakoś rade ale jak wpadnie 1 pt thunder same 76 z pomocą do ardir i hased to co my możemy . Jak Ardir i hased zbierają się gildie które nie są dość sille by stawić im czoła.
Hmm jeszcze nie widziałem żeby podczas naszej obrony w Hesed czy Ardir pomagało nam Thunder przynajmniej w ostatnim czasie.Moim zdaniem to właśnie teraz w Hesed i Ardir dzieje się najwięcej i jest tam najciekawiej i to mnie cieszy bo spotykają się tam gildie które toczą ze sobą wyrównane pojedynki 8) I chociaż że jest Was mniej to na obronie zawsze jest ciekawie bo nigdy nie odpuszczacie :thumbup:
Nazwa: maciejos18/xMaciejos (aktualnie)

Bractwo: Templariusz/Congregatio
:thumbup:

AlphaWolf

Egzekutor

• "AlphaWolf" is male

• Send private message

157

Sunday, January 24th 2010, 10:51am

Vodo jak uważasz mnie za cieniasa to choć solo np przed wojną i zobaczymy kto nim jest, nie gadaj o jakiś tam tp bo jak już to mam takiego skilla jak niewidzialność może o tym nie wiesz, i co w ogóle maja wasze ustawki do wczorajszej wojny ?! to zupełnie inna sprawa, co do listów to trudno, może ty byś się cieszył jak by ci wioski sprzątnęli na cheatach

ps. może pisze się przez ż a nie przez rz jak to napisałeś

17.03.09 - 04.01.2012

Belber

Przybłęda

Date of registration: Dec 26th 2009

• Send private message

158

Sunday, January 24th 2010, 11:10am

Morze mi powiesz jak to mam zrobić jak masz 76 lvl ?? Wypowiadając się na forum nieuogulniaj i nieobrażaj Derionow bo większośc to naprawde uczciwi ludzie zreszta przez was tez byly zdobywane zamki na chitach. Chodzi mi oto ze wojna straciła sens dla większości nie wiem czy wam to się podoba ze wbijacie to zamku a tam parę osób i myślicie że jesteście super mocni. Wyobraźcie sobie jak by wojna wyglądała jakby po obu stronach były mniej więcej te same proporcje wtedy bylo by o wiele lepiej większa rywalizacja i zabawa. Ale nie wy wolicie gadac że narzekamy zamiast poprzeć nasze posty morze wtedy gra wyglądała by inaczej. Gracie po silniejszej stronie i olewać wszystko ale tak naprawdę gra była by przyjemniejsza dla dwóch stron wystarczy ograniczyć rejestracje na volarian na jakiś czas to moje takie zdanie.

p.s AlphaWolf nie chcialem cie urazi tylko prośba nie uogólniaj wypowiadając się o derionie :thumbup:

AlphaWolf

Egzekutor

• "AlphaWolf" is male

• Send private message

159

Sunday, January 24th 2010, 11:28am

Ja nie uogólniam derków całych tylko poszczególnych cheaterów , którzy zostali za to zbanowani , myślą że jak zepsują zabaw innym, robiąc wstyd sobie i derkom , nie wspominając o nazwach gildi to team się zmieni i odbanują im konta.

ps.Vodo, jak mnie nie chciałeś urazić jak skierowałeś obrazę prosto do mnie w tamtym poście ... i który ty masz lvl, bo mi się wydawało że coś powyżej 70 na pewno

17.03.09 - 04.01.2012

Gondorian

Kłusownik

• "Gondorian" is male

Date of registration: Apr 26th 2009

Occupation: Tresowanie Falorów w Ardir

Guild: ArmiaGondoriana

• Send private message

160

Sunday, January 24th 2010, 12:01pm

Ja nie uogólniam derków całych tylko poszczególnych cheaterów , którzy zostali za to zbanowani , myślą że jak zepsują zabaw innym, robiąc wstyd sobie i derkom , nie wspominając o nazwach gildi to team się zmieni i odbanują im konta.

Nie wymieniaj wszystkich co dostali bana bo za tymi terenami stoją 2 osoby, ja się pogodziłem z banem i już, teraz biegam moją nową postacią więc wybacz.

Tyle ode mnie.

xGoND/Gondorian