You are not logged in.

• Login

Zapraszamy na nowe Forum - http://www.4story.pl/forum/index
Obecne pozostaje jedynie do odczytu.

Ezzle

Przybłęda

• "Ezzle" is female

Date of registration: Oct 1st 2010

Server: Mortal

Kingdom: Valorian

Guild: CREW

• Send private message

1,821

Sunday, October 17th 2010, 2:18am

Szkoda,że tak jak o cziterze w Małej nikt [prócz Shiveno]nie wspomina niejakiego "zwierzaka" z derionu,który kilka dni temu biegał po terenach przed zdobywaniem [ ok 20 sec + ] i ściągał valorków na 1 aoe . :huh:
Bądźmy szczerzy , ludzie sami sobie robią problemy . Gdyby potrafili się "bawić" to by nie używali cheatów . I nie tylko mam tu na myśli te 1 lvl'e , niestety .
Tak czy siak ,wierzę,że wreszcie odpowiednie osoby coś z tym zrobią .

Mam nadzieję,że dzisiaj na zdobywaniu zamków nie będzie osób,które chciałyby używać "tego typu pomocy" :|

Pozdrawiam . :)

went

Fachowiec

• "went" is male

Date of registration: Feb 27th 2010

Occupation: Ucze się:)

Kingdom: Derion

Guild: 300Derian

• Send private message

1,822

Sunday, October 17th 2010, 7:46am

Prawda był jeden Cziter ale ja tu chwałe liczebność a jeden cziter liczy się tak samo jak gracz bez czitów.

Taaak, tylko 1 gracz bez czitów nie jest nieśmiertelny i nie ściąga wszystkich na aoe... Ale to chyba drobny szczegół którego nie ma po co brać pod uwagę.

Powodzenia wszystkim gildią w dzisiejszym zdobywaniu zamków. Mam nadzieje, że w Gebrze spotkamy większy opór niż w poprzednich wojnach :D

Pozdrawiam wentello

Ezzle

Przybłęda

• "Ezzle" is female

Date of registration: Oct 1st 2010

• Send private message

1,823

Sunday, October 17th 2010, 9:43am

Większy opór na zamku w Gebrze? :P
Czyżbyś narzekał ? :huh: Jakoś wszyscy byli zadowoleni z ostatniej walki :)

m1ch4l

Zbój

• "m1ch4l" is male

Date of registration: Jun 18th 2010

Occupation: uczeń :d

• Send private message

1,824

Sunday, October 17th 2010, 9:51am

Życzę powodzenia wszystkim gildiom w zdobywaniu zamków.Ja niestety nie będę mógł brać w tym udziału ;(

Hekate666

Kłusownik

• "Hekate666" is male

Date of registration: Jul 21st 2010

Server: Aderia

Guild: ( FL / 5517 ) - 4ever... ;)

• Send private message

1,825

Sunday, October 17th 2010, 2:20pm

Gildia 5517 zyczy wszystkim milej wojenki o zameczek ;) Mam nadzieje ze za tydzien to wy nam bedziecie zyczyc udanej wojenki ;]
PrzezPomyłke - lucznik - 90 - KOX :P
5517 - 4ever !
(sercem zawsze z wami) :)

(Tonio)

went

Fachowiec

• "went" is male

Date of registration: Feb 27th 2010

Occupation: Ucze się:)

Guild: 300Derian

• Send private message

1,826

Sunday, October 17th 2010, 8:19pm

Większy opór na zamku w Gebrze? :P
Czyżbyś narzekał ? :huh: Jakoś wszyscy byli zadowoleni z ostatniej walki :)

Ostatnia wojna była całkiem niezła, chodziło mi tu bardziej o 15 minutowe wojny z Thunderkami. :D

Ale niestety nie doczekałem się, bo poza kilkoma żółtkami i zielonkami nie było w twierdzy nikogo. Wszyscy poszli na ZT i Tyco jest Thunderków.
Gratuluje wszystkim gildią zdobytych terenów.

Pozdrawiam, wentello

kamilosso

Kłusownik

• "kamilosso" is male

Date of registration: Jul 29th 2009

Occupation: Stuner Zawodowy

Guild: PowerRanger (for Ever)

• Send private message

1,827

Sunday, October 17th 2010, 8:21pm

Chcialem podziekowac gildi ThunderElite po za wojenke po tak jakby kilku tygodniowej niedyspozycji. W moim mniemaniu to była wojna z IS' ami anie z valorami. Po zatym bitka byla średnia. :)

Pierwszy login: 29.03.09 15:05

mekhar

Przybłęda

• "mekhar" is male

Date of registration: Apr 12th 2009

Occupation: ciekawy

Guild: Thunder Elite

• Send private message

1,828

Sunday, October 17th 2010, 9:15pm

dzisiejsz wojna

Chciałbym podziękować kolegom z TE za dzisiaejszą wojenkę!no cóż byliście dzisiaj lepsi i nie mieliśmy na was recepty..chciałbym powiedzieć do następnej wojenki ale tak nie powiem... z prostej przyczyny gildia zakon templariuszy niniejszym KOŃCZY SWOJĄ DZIAŁALNOŚĆ -na wskutek wewnętrznych tarć,konfliktów i dzisiejszego niepowodzenia.Serdecznie dziękuje wszystkim z kim miałem okazje grać zarówno sojusznikom jak i naszym oponentom!te godziny spędzone z wami były czymś co wywoływało pozytywne emocje(negatywne czasem też:P)
ZYCZE POWODZENIA
OSTATNI MISTRZ ZT
yo2
tak wiem jestem nupem i będziesz mnie ścigać i wiesz co?jakoś nie robi to na mnie wrażenia....

tooslim

Przybłęda

• "tooslim" is male

Date of registration: Oct 18th 2009

Occupation: Expienie w Ardir:D

• Send private message

1,829

Sunday, October 17th 2010, 9:28pm

Wojenka bardzo fajna dość szybko opanowaliśmy wszystko :) Dziękuje gildi TE za zabawe oraz ZT za ładną bibke :) :thumbsup:

Pozdrawiam Slimek :)

...CREW NA ZAWSZE...

szefu

Przybłęda

• "szefu" is male

Date of registration: May 12th 2009

Guild: DarkKnight

• Send private message

1,830

Sunday, October 17th 2010, 9:34pm

Dzisiejsza wojna Z DVL byla naprawdę znakomita mila walka i nie bylo latwo z tym iz bylo nas mniej :D ale naprawde przednia zabawa byla :D
Wygrali lepsi i mamy nadzieje ze sie jeszcze spotkamy :D
Chcialbym podziekowac sprzymierzonym gildiom takim jak Euforia Apocalypse oraz innych co byli tez znami i przepraszam za pominiecie :D
Juz sie nie moge doczekac przyszlego tygodnia :D:D Mamnadzieje ze bedziemy w lepszej kondycji i bedzie rownie fajna zabawa :D
Pozdrawia SzeFuU

Szokun

Przybłęda

• "Szokun" is male

Date of registration: Aug 30th 2010

Guild: DarkKnights

• Send private message

1,831

Sunday, October 17th 2010, 10:41pm

Dołączam się do Szefu z podziękowaniami.
Gildia DVL dała z siebie wszystko, wojenka była super, pełne 45min. Takie wojenki lubimy :D .
Mam nadzieję, że za tydzień będzie równie ciekawa wojenka i ponownie spotkamy się z gildią DVL :D .
Podziękowania dla wszystkich gildii co poszli z nami do obrony zamku Hased.

• "feniksv23" is male

Date of registration: Jul 3rd 2009

Guild: FCM/EuFoRia

• Send private message

1,832

Sunday, October 17th 2010, 11:36pm

Nie którzy zapominają ze w grze najważniejsza powinna być zabawa dla tych osób gra staje się rutyna, nie potrafią się cieszyć z gry. Biorą grę na poważnie.
Jest coraz więcej takich osób. Żeby Gildia Istniała muszą mieć zamki muszą zdobywać a nie to jest najważniejsze. Dla nas liczy się zabawa. Dziś Po Bitwie usłyszanym parę nieprzyjemnych slow ze strony valorianskiej. Morze i na Ardir wystawiłem Graczy z niskimi lvl ale Bawi lisie oni świetnie a taka okazja się im nie prędko zdarzy ze na zamek będą mogli iść. A jak zdarza się gracz który weźmie artefakt potrzebny do przejęcia posągu to zamiast mu pomóc tylko się na niego krzyczy na ts.
Niskie lvl ale walczyli 15 minut. co do wojenki z Dvl fajnie się bawiłem długa bitwa była :) Gratuluje pozostałym zdobycia i Obrony zamku

PIERWSZY LOGIN 17.03.O9

www.euforia.e-fora.pl

Sziriu

Przybłęda

• "Sziriu" is male

Date of registration: May 4th 2010

• Send private message

1,833

Monday, October 18th 2010, 2:06pm

I ja również chciałbym podziękować za udaną obronę zameczku w Hased - zarówno DK jak i pozostałym gildią biorącym w niej udział, jak też i gildii DVL za mile spędzony czas i ładna bitkę do samego końca Oby więcej takich wojenek na korzyść Derionu :D
Gratki pozostałym gildią zameczków
Pozdrawiam Sziriu

Justan

Kłusownik

Date of registration: Apr 1st 2009

Guild: UnDeads

• Send private message

1,834

Monday, October 18th 2010, 3:29pm

Ale niestety nie doczekałem się, bo poza kilkoma żółtkami i zielonkami nie było w twierdzy nikogo.

To mnie pocieszyłeś Wetello.
Bałem się, znając moje szczęście, że ominęła mnie wesoła zabawa.
Gratuluję obrońcom i atakującym, a na przyszłość życzę Wam wojen niedzielnych, toczących się do ostatniej sekundy.

Pozdrawiam myślących.
Justan.
Nie będę się wypowiadał na forum na którym STRONNICZY pseudomoderatorzy BEZZASADNIE usuwają posty użytkowników !

prucha

Fachowiec

• "prucha" is female

Date of registration: Mar 11th 2010

Guild: SemperFidelis

• Send private message

1,835

Tuesday, October 19th 2010, 10:26pm

Dzisiejsza wojna była dość ciekawa, ale też lagi nas nie opuściły :)

Drael

Kłusownik

• "Drael" is male

Date of registration: May 26th 2010

• Send private message

1,836

Tuesday, October 19th 2010, 11:25pm

Wojna ujdzie w tloku, natomiast nalezy nadmienic wieczorna walke w Ardir. Doslownie poezja - wpierwej 3 vs 6 (wiadomo jakie proporcje). Potem 8 vs 15, nastepnie 15 vs ~30 a na koniec bylo Was z 40-50 chlopa (nie liczac osob okupujacych tp).

Walka byla wysmienita, ale kiedy zaczeliscie robic poprostu masowke jak nie dawaliscie rady to odechcialo sie walczyc. Taktyka - MalyKiller (tys potek i zwoje) do przodu i stun i heja w 40 chlopa - genialne :D .

Uznanie dla Wszystkich obecnych ze strony Derionskiej za wspaniala walke i mila atmosfere, oraz dla przeciwnikow.

Nastepnym razem przestancie jednak wysylac zielonki do stunowania, debuffowania jak jest Was 2-3 razy wiecej bo to juz nie jest nawet noobstwo ;) . Nie chce Was urazic, ale to wyglada az smiesznie jak sie na to patrzy z boku. Zamiast grac taktycznie Wy lecicie na ilosc nie patrzac na nic - to wlasnie dlatego walka trwala 1,5h (sic!). Przynajmniej ja bylem tyle od poczatku walk ;) . Ilosc to nie wszystko ;) .

Moze wkoncu jakas ustawka na td71 bez zielonek i zdala od tp w rownych ilosciowo skladach ? Jak cos to pw.

Pozdrawiam
Teamwork is essential; it gives the enemy someone else to shoot at. :thumbsup:

gimopl

Kłusownik

• "gimopl" is male

Date of registration: Aug 19th 2010

Occupation: Zabijanie

• Send private message

1,837

Wednesday, October 20th 2010, 12:37am

Liczyłeś? :P
Kto wysyłał, to wysyłał. Ja osobiście nie wysyłam żadnych agrestów, ale jak chcą pomóc/walczyć, to kto im broni? Ty widzisz agresty, które rzekomo robią co im mówimy ?( , a ja low-levele rwące się do walki 8o
Może ilość to nie wszystko, ale skoro taki z ciebie taktyk, to nie powinno ci to przeszkadzać, ba! powinieneś się cieszyć, że masz co robić/kogo lać i w ogóle :D

• "dreamthief" is male

Date of registration: Jul 26th 2009

Guild: 5517 <3

• Send private message

1,838

Wednesday, October 20th 2010, 7:02am

Tu się akurat zgodzę z Draelem. Nie rozkminiam czy was Valorków jara to ,że rozwalicie przeciwników będąc w trzykrotnej przewadze? Dopóki były równe składy to dostawaliście łomot. Ale pewnie ambicja wam nie pozwala przegrać z honorem i musieliście zawołać jeszcze kilkanaście osób posiłków. Nie wmawiać mi że to przypadkowe osoby bo to wszyscy z tych gildii co akurat walczyli więc to nie przypadek że sami się akurat w to miejsce przypałętali. MalegoKillera nie wspominam już nawet bo już mi przestał przeszkadzać. I zgodzę się że nie macie żadnej taktyki idziecie jak ta armia zombie naprzód z czego część robi za mięso armatnie a pozostała horda jak uda się komuś zestunować Derionów wpada z całym impetem w przeciwnika. No wyśmienita taktyka nie ma co. Na zamkach wam tak super nie wychodzi bo tam jest ograniczenie co do ilości graczy i nie możecie już zmiażdżyć przeciwnika przewagą liczebną. Bardzo intrygujący są też gracze , których gdy spotka się w pojedynkę i nie staną do walki twarzą w twarz tylko szukają gdzieś pod paluszkiem zwoju przywołania bądź spieprzają do momentu aż znajdą ze dwie osoby do pomocy , żeby wrócić i zabić Deriona. Taki mi się jawi obraz walk z Valorianami od dłuższego czasu i chyba każdy Derion ,który dosyć często walczy w różnych zadymach na terenach wojennych może to zapewne potwierdzić. Wyrabiacie sobie opinię tchórzy , lam i pociarzy IS - gratuluję :)
PrzezPomylke - Łucznik 90 lvl

xUltimate - Mag 90 lvl

tooslim

Przybłęda

• "tooslim" is male

Date of registration: Oct 18th 2009

Occupation: Expienie w Ardir:D

• Send private message

1,839

Wednesday, October 20th 2010, 9:05am

Widze że sie kłócicie o te przewagi jak jest równa walka i że ktoś dochodzi :/ słuchajcie nic nie poradzimy że sie bijemy i ktoś przyjdzie przecież nie powiemy wypad z ardir bo my sie bijemy każdy ma prawo przyjść :( Ale tak jest po obu stronach dlatego ja zawsze byłem za tym żeby sie zgadać w konkretnym miejscu i sie pobić taką samą liczebnością :) :thumbsup: Sam wole walke po tylu samo można sprawdzić zgranie odraz własne umiejętności :) :thumbsup: Ale przyznam Draelowi wczoraj fajna bitka była dziękuje za walke Derkom i pozdrawiam :)

Slimek :thumbsup:

...CREW NA ZAWSZE...

• "SprzedawcaMeTki" is male

Date of registration: Jun 28th 2010

Occupation: stuner kamikadze

Guild: 300

• Send private message

1,840

Wednesday, October 20th 2010, 10:03am

Po co się ustawiac? Macie niedzielne bitwy żeby pokazac na co Was stać... Chodzi oczywiście o takie mass pvp jakie wczoraj było w Ardir, bo ustawki w stylu 10 vs 10 czy Pt vs PT to jak najbardziej można organizowac ;)