Zapraszamy na nowe Forum - http://www.4story.pl/forum/index
Obecne pozostaje jedynie do odczytu.
This post has been edited 2 times, last edit by "Ouza" (Oct 16th 2009, 8:51pm)

ale poki co my tu rozdajemy karty
FrontLine

THIS IS MERCENARYS!
(bo i tak czesto mu sie nudzi) a i tak dostaniecie w dupe odnas XD gildia nieopiera sie na jednym najleprzym top graczu którego my naszczeście posiadamy ale na całości, wspulnocie i zgraniu czego niektórym gildia brakuje przez co niemają szansy zaistniec. Gratuluje pewności siebie i wiary w gildie - mniemam, że u Was wszyscy są zgrani, oddani sprawie, a i każdy z was przecież ma śmiertelnie niebezpieczny lvl i ogromny powerCiągle tylko uber, uber i uber a zrobimy tak ze pewnego czasu Uberek bedzie tylko obserwowal(bo i tak czesto mu sie nudzi) a i tak dostaniecie w dupe odnas XD gildia nieopiera sie na jednym najleprzym top graczu którego my naszczeście posiadamy ale na całości, wspulnocie i zgraniu czego niektórym gildia brakuje przez co niemają szansy zaistniec.
Szczerze mówiąc nie wiem czy utrzymalibyście się bez ubera, nie wiem również czy mielibyście tych graczy na bardzo wysokim lvl gdyby nie jego starania oraz sława, po trzykroć nie wiem również czy bez tak dobrego lidera jak uber byście się po prostu nie rozsypali na części (dodam jeszcze, że u Was liczy się tylko Front Line, a inne gildie nawet jeśli chciałyby to nie są w stanie zaistnieć - tu kolejny raz gratki dla ludzi z Pwngraphy za aktywność i wolę walki oraz zdobyty teren
Siła uberka opiera się w głównej mieże na poziomie kuszy aż o 4 lvl większej od mojej. Warto jednak zaznaczyć że dziś już na przykład latał z naszym najlepszym kapłanem Valheru 53 lvl a czym wyżej będziecie stać w lvl tym więcej osób do niego dołączy by wam przeszkadzać. Mamy też niezłą ekipę wojów - Największy 49 lvl Uriziella - wszyscy wiedzą jak ciężko ekspić wojem a jednak dzięki zgraniu zespołu udało nam się go wynieść na tak wysoki lvl. To prawda że uberek motywuje nas do szybszego ekspienia samą postacią ale ta zasada niedziała tylko w jedna stronę. Tak się składa że to my rozdajemy karty i będzie trwało to jeszcze przez co najmniej miesiąc, wykorzystajcie ten czas na zgranie, byż może omówcie fuzję waszych bractw.
This post has been edited 2 times, last edit by "Lebek" (Apr 20th 2009, 3:02am)
Ja mam takie pytanie czy pamietasz o co chodzilo w qescie na 39 i jaki sens byl jego oraz skladnik histori?Znajac zycie pewnie nie bo zes przelecial go z ekipa byle szybko,nawet go nieczytajac aby tylko do przodu jak najszybciej jak najwyzej i teraz czepiasz sie ludzi ze wola sie delektowac gra niz urzadzac sobie wyscig szczurow;>,mysle ze go wystarczy w realu a tutaj ja sie odprezam i bawie i nikt mnie nie zmusi do tego swoim przeszkadzaniem aby zrezygnowal z przyjemnosci poznania gry aby tylko dogonic kogos bo on mnie ciagle zabijaxD,mysle ze to wasz problem ze jestescie najlepsi i to mnie nie interesujexDWojny sa po to by zwyciezac lub przegrywac,ale przegrana nie oznacza wcale gonienia wroga z lvl bo jest lepszy takie jest moje zdanie;>Wspomniales o fuzji i tak mysle o co ci chodzi po co fuzja co ma byc tylko jedno bractwo na servie przeciez to nudnexDI tak mysle opanujcie sie bo wbijecie 80lvl i nagle stwierdzicie ooo juz nie ma co robicxDi koniec przyjemnosci ale to tylko moje zdanie.Hah ale sie rozpislaem ale mysle ze na temat.I mam nadzieje ze nie bedzie rankingu bo niektorzy z tej gry probuja zrobic drugi metin.Tak ze zycze wszystkim wbijania jak najszybszego lvl mordowania komarow przez mocniejszychxDNo na przykład ja Kia na moment obecny mam 55 lvl wiernie podążam za Uberkiem na ten moment 59 lvl tez jestem w stanie nieźle dokopać, co więcej naprawdę mi chce się śmiać jak czytam iż bez Uberka byśmy sobie na wojnie nie poradzili. To prawda ze jest go najwięcej wszędzie ale jako lider nie będzie przecież stał na murach bo ma od tego przecież ludziSiła uberka opiera się w głównej mieże na poziomie kuszy aż o 4 lvl większej od mojej. Warto jednak zaznaczyć że dziś już na przykład latał z naszym najlepszym kapłanem Valheru 53 lvl a czym wyżej będziecie stać w lvl tym więcej osób do niego dołączy by wam przeszkadzać. Mamy też niezłą ekipę wojów - Największy 49 lvl Uriziella - wszyscy wiedzą jak ciężko ekspić wojem a jednak dzięki zgraniu zespołu udało nam się go wynieść na tak wysoki lvl. To prawda że uberek motywuje nas do szybszego ekspienia samą postacią ale ta zasada niedziała tylko w jedna stronę. Tak się składa że to my rozdajemy karty i będzie trwało to jeszcze przez co najmniej miesiąc, wykorzystajcie ten czas na zgranie, byż może omówcie fuzję waszych bractw.
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH