You are not logged in.

• Login

Zapraszamy na nowe Forum - http://www.4story.pl/forum/index
Obecne pozostaje jedynie do odczytu.

Lebek

Przybłęda

• "Lebek" started this thread

Date of registration: Mar 30th 2009

Occupation: Zastepca

• Send private message

1

Friday, April 10th 2009, 4:53am

Temat Wojny, czyli starcia królestw

Całe FrontLine bardzo by prosiło o udział Derionu w codziennych potyczkach. Wojny zwykle do tej pory wyglądały tak iż zbieraliśmy się 30min przed
rozpoczęciem wojny - dzielili na PT - rozstawiali i już do końca wojny czekali bez
jakiegokolwiek starcia na murach. Juz do tego dochodzi że niektórzy z naszych, z
tych wałów obronnych skaczą :D

Jeśli ktoś miał farta to złapie jakiś 15 - 25 lvl od was ale takie osoby padają
po uderzeniu góra dwóch strzałach. Do tego taka sytuacja ma miejsce tylko na początku
wojny kiedy nie wszyscy zdążą zwiać z zagrożonego terenu. Moim największym
osiągnięciem w czasie wojny było dorwanie ośmiu osobowego party miedzy 20 – 25 lvl.
Ale co z tego jak puściłem deszcz strzał i po PT.

Może w końcu nadszedł czas żebyście i wy się zebrali i uderzyli. Mimo iż macie
słabe szanse ważne żeby cokolwiek się działo. A może i uda wam się nas
zaskoczyć.

edit:
Pozwoliłem sobie edytować tytuł tak, by pasował do "nieco" szerszej tematyki poruszanej w wątku. Raz po raz wypowiadający się tu zbaczają z właściwego tematu - wojen i sytuacji na froncie. Faktem jest, że wojna między królestwami nie trwa tylko miedzy 19:30 a 21:00, wojna to znacznie szerszy temat.
Oczywiście nie oznacza to, że będę bardziej pobłażliwy w cenzurowaniu niestosownych postów. Offtopic i flame zapewne będą zawsze towarzyszyły tematowi, ale jeśli staną się plagą, po prostu zamknę go na stałe. Temat będę traktował w sposób specjalny, a upomnienia rozdawał z podwójną surowością. Zdążyłem już poznać werbalne "możliwości" niektórych forumowiczów. Postaram się utrzymać tu porządek. Apeluję więc o utrzymanie kultury wypowiedzi. Pozdrawiam. [Faelirvin]
/ ja tylko dodam, że podpisuję się pod słowami mojego poprzednika "obiema nogami, obiema ręcami i czym tam jeszcze tylko..."
//Ouza
Lebek has attached the following image:
  • serduszko.gif

This post has been edited 2 times, last edit by "Ouza" (Oct 16th 2009, 8:51pm)

Halldis

Przybłęda

Date of registration: Apr 10th 2009

Occupation: Lider Apocalypse.

• Send private message

2

Friday, April 10th 2009, 8:49pm

Witam. Dzieki za dzisiejsza walke. Nie mamy wiekszych szans z uberkiem hehe ;p <poskladal wiekszosc na hita >. jednak postaramy sie uczestniczyc w codziennych walkach gdyz to mila odskocznia od expienia. Pozdrawiamy naszych przeciwnikow ;p Pozdrawiamy równiez 2 gildie Valorian ktora dzis była na zdobywaniu terenu . Mam nadzieje ze milo bedziemy wspominac czas walk przeciw sobie. Z powazaniem gildia Apocalypse.

Edit: Jeśli uberek może niech skontaktuje się ze mną za pomocą forum.
Hail Apocalypse!!

Name: Halldis2
Profesja/Rasa: Czarodziejka/Wróżka
Lvl : 36+

Królestwo : Derion

uber

Przybłęda

• "uber" is male

Date of registration: Mar 25th 2009

Occupation: Lider

• Send private message

3

Saturday, April 11th 2009, 12:45am

Rowniez dziekujemy, ale pamietajcie zeby sie nie rozleniwic i pilnowac swojego! beda wpady ale nie bedziemy odbierac ardir chyba ze bedzie kompletnie bez obstawy. A co do dzis musialem wam troszeczke poprzeszkadzac zeby za latwo nie bylo^^
:sniper: FrontLine :rocketlauncher:

Reynarrt

Ban stały

• "Reynarrt" is male
  • "Reynarrt" has been banned

Date of registration: Mar 26th 2009

Occupation: Niebieski Ptak

• Send private message

4

Saturday, April 11th 2009, 1:27am

To i ja wam podziękuję w imieniu wszystkich "wypatrujących" ze strony FrontLine.
Dziś pierwszy raz od paru dni (od niedawna w Bractwie) nie przysnąłem na posterunku tylko latałem jak dziki... Pierwszy raz czas na bitwie spłynął mi tak szybko że zapomniałem o profitach 8)
Dzięki za dreszczyk emocji, za mobilizację i postawienia naszego Bractwa w stan gotowości i czuwania.
Sygnał odebraliśmy i będziemy czekać.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

OT:
Życzę całemu Derionowi smacznych jajek mokrych podkoszulek i słonecznej pogody.
Może w to nieuwierzysz ale tobie Hosse też składam życzenia, mam nadzieje że chociaż troszke ci przejdzie przez okres świąteczny.

MisMortis

Lebek

Przybłęda

• Send private message

5

Saturday, April 11th 2009, 2:12pm

W takim razie skoro odbiliście teren to dziś możecie go śmiało bronić - przygotujcie się do tego jak należy :D - pewnie wpadniemy do was na kontrolę i tak jak powiedział Uberek jeśli jeśli nie będzie obrony to ponownie ja przejmiemy. Oczywiście wolimy wam ja zostawić a trochę za to powojować.

Halldis

Przybłęda

• Send private message

6

Saturday, April 11th 2009, 3:41pm

Szykujemy obrone. ;) Choc nie wiem jak to bedzie z nasza liczebnoscia gdyz kilku czlonkow wyjechalo do rodziny na swieta ;P Mimo tego i tak sie stawimy mniej wiecej w 8 osob. :)
Hail Apocalypse!!

Halldis

Przybłęda

• Send private message

7

Sunday, April 12th 2009, 2:32pm

Co racja to racja ;) jest wojna i trzeba sobie urozmaicić wykonywanie pieczątek i questów walka :) choć na razie jednostronna myślę ,że za jakiś czas się ona wyrówna ;) a wiec niech wygra lepszy :thumbup:
Hail Apocalypse!!

Lebek

Przybłęda

• Send private message

8

Monday, April 13th 2009, 2:19am

A jednak dobrze że założyłem ten temat - widać efekty i to najbardziej cieszy - już drugi dzień z kolei coś się dzieje. Oby tak dalej. Ale jakoś nie widziałem na wojnie waszych największych lvl.

Lebek

Przybłęda

• Send private message

9

Tuesday, April 14th 2009, 3:29am

Brawo w końcu jakieś manewry na naszym terenie - oby tak dalej. My dziś nie atakowaliśmy daliśmy wam zajęcie :D

gonzo1478

Kłusownik

• "gonzo1478" is male

Date of registration: Mar 7th 2009

• Send private message

10

Tuesday, April 14th 2009, 11:04am

Za takie manewry to my dziękujemy... Zawsze kiedy byliśmy już prawie przy bossie to uberek wlatywał i nawet nie dał dojść. ;x

eRepublik.com/pl/ - stwórz historię Świata od nowa!
Tutaj link do eRepublik.com/pl/ ( UWAGA TO REF!):
http://www.erepublik.com/pl/referrer/Petters z którego bezpośrednich korzyści nie mam... jednak jeśli zdecydujecie się grać dluzej - dopiero wtedy mam z tego mały profit.

uber

Przybłęda

• "uber" is male

• Send private message

11

Wednesday, April 15th 2009, 12:40am

Heheh no sorka xD ale jeszcze nie chce wam Hased oddawac oddam jak wszyscy ode mnie z gildii beda mieli 30+ wtedy juz nie bedziemy potrzebowali hased, tymczasem mozecie tylko prubowac i liczyc na to ze nie zdarze sie teleportowac:)

gonzo1478

Kłusownik

• "gonzo1478" is male

Date of registration: Mar 7th 2009

• Send private message

12

Wednesday, April 15th 2009, 4:49pm

Przecież jakby ciebie nie było, to wy tych terenów już byście nie mieli. Taka prawda

eRepublik.com/pl/ - stwórz historię Świata od nowa!
Tutaj link do eRepublik.com/pl/ ( UWAGA TO REF!):
http://www.erepublik.com/pl/referrer/Petters z którego bezpośrednich korzyści nie mam... jednak jeśli zdecydujecie się grać dluzej - dopiero wtedy mam z tego mały profit.

uber

Przybłęda

• "uber" is male

• Send private message

13

Wednesday, April 15th 2009, 9:36pm

Wiesz co, nie bylbym taki pewien, mam pare osob w gildii na 45+ to ze hased obstawiaj akurat niskie lvle nie znaczy ze my nie mamy ludzi, przeprowadzilem dzis krotka rozmowe z Haszakiem z Heroes, naprostuje jedna rzecz.. naprawde macie te tereny tylko dlatego ze tego chce, i wiem ze kiedys nie bedzie tak kolorowo dla mojej gildii dogonicie nas z lvlem i bedzie ciezko:) ale poki co my tu rozdajemy karty

zloczynca

Przybłęda

Date of registration: Apr 7th 2009

• Send private message

14

Thursday, April 16th 2009, 1:01pm

Hased oddane za moim pomysłem;p Jesli jednak bedziecie pisac że wygraliscie w walce to smiechem wybuchne:) chcecie walke to na 2 front zapraszamy tam na 1 brame pare osób przypadai;p uznaliśmy ze inne gildie tez powinny mieć zabawę jeśli valerian nie odbije Hased to my to znowu zrobimy pozdro Bezwert

Amoresso

Przybłęda

• "Amoresso" is male

Date of registration: Apr 16th 2009

Occupation: Mag Derion

• Send private message

15

Thursday, April 16th 2009, 9:35pm

W imieniu Heroes również dziękuję za dostarczenie małego dreszczyku emocji :P
Uberek nas dzisiaj poskładał w Ardir w południowym Obozie, ale wczoraj to walka była fajna i wyrównana obrona się trzymała i było git dopiero podejście Ubera spowodowało załamanie naszych lini, potem tylko lekko się zdziwiliśmy jak się nagle wycofaliście ;]

Dajcie nam trochę czasu jeszcze a gwarantuję, że walka będzie jeszcze bardziej wyrównana. ;)
Oczywiście Uber zawsze będziesz wiekszość z nas zgarniał na hita bo mało kto z nas Cię dogoni. =/
DERION
Czarodziej 64lvlPowoli ale do przodu

-THIS IS SPARTA!
-Sparta...? ?( THIS IS MERCENARYS! :minigun:

uber

Przybłęda

• "uber" is male

• Send private message

16

Thursday, April 16th 2009, 9:53pm

Wiem ze to tylko kwestia roznicy lvlu kiedys dobije max lv wtedy zostanie mi czekac az mnie dogonicie:) dzis nawet sie z wami pomeczylem ale to za sprawa ciaglego oslepienia:)

kofal

Przybłęda

Date of registration: Mar 13th 2009

• Send private message

17

Friday, April 17th 2009, 11:06pm

Ciągle tylko uber, uber i uber a zrobimy tak ze pewnego czasu Uberek bedzie tylko obserwowal :) (bo i tak czesto mu sie nudzi) a i tak dostaniecie w dupe odnas XD gildia nieopiera sie na jednym najleprzym top graczu którego my naszczeście posiadamy ale na całości, wspulnocie i zgraniu czego niektórym gildia brakuje przez co niemają szansy zaistniec.

Fae

Przybłęda

• "Fae" is male

Date of registration: Apr 1st 2009

• Send private message

18

Sunday, April 19th 2009, 11:11pm

Ciągle tylko uber, uber i uber a zrobimy tak ze pewnego czasu Uberek bedzie tylko obserwowal :) (bo i tak czesto mu sie nudzi) a i tak dostaniecie w dupe odnas XD gildia nieopiera sie na jednym najleprzym top graczu którego my naszczeście posiadamy ale na całości, wspulnocie i zgraniu czego niektórym gildia brakuje przez co niemają szansy zaistniec.
Gratuluje pewności siebie i wiary w gildie - mniemam, że u Was wszyscy są zgrani, oddani sprawie, a i każdy z was przecież ma śmiertelnie niebezpieczny lvl i ogromny power :) Szczerze mówiąc nie wiem czy utrzymalibyście się bez ubera, nie wiem również czy mielibyście tych graczy na bardzo wysokim lvl gdyby nie jego starania oraz sława, po trzykroć nie wiem również czy bez tak dobrego lidera jak uber byście się po prostu nie rozsypali na części (dodam jeszcze, że u Was liczy się tylko Front Line, a inne gildie nawet jeśli chciałyby to nie są w stanie zaistnieć - tu kolejny raz gratki dla ludzi z Pwngraphy za aktywność i wolę walki oraz zdobyty teren :thumbsup: )
Nazwa w grze - Narel
Serwer - Aderia
Królestwo - Derion
Rasa - Wróżka
Profesja - Zaklinacz
Poziom - 41 OFF
Bractwo - Heroes

Lebek

Przybłęda

• Send private message

19

Monday, April 20th 2009, 2:36am

No na przykład ja Kia na moment obecny mam 55 lvl wiernie podążam za Uberkiem na ten moment 59 lvl tez jestem w stanie nieźle dokopać, co więcej naprawdę mi chce się śmiać jak czytam iż bez Uberka byśmy sobie na wojnie nie poradzili. To prawda ze jest go najwięcej wszędzie ale jako lider nie będzie przecież stał na murach bo ma od tego przecież ludzi :D Siła uberka opiera się w głównej mieże na poziomie kuszy aż o 4 lvl większej od mojej. Warto jednak zaznaczyć że dziś już na przykład latał z naszym najlepszym kapłanem Valheru 53 lvl a czym wyżej będziecie stać w lvl tym więcej osób do niego dołączy by wam przeszkadzać. Mamy też niezłą ekipę wojów - Największy 49 lvl Uriziella - wszyscy wiedzą jak ciężko ekspić wojem a jednak dzięki zgraniu zespołu udało nam się go wynieść na tak wysoki lvl. To prawda że uberek motywuje nas do szybszego ekspienia samą postacią ale ta zasada niedziała tylko w jedna stronę. Tak się składa że to my rozdajemy karty i będzie trwało to jeszcze przez co najmniej miesiąc, wykorzystajcie ten czas na zgranie, byż może omówcie fuzję waszych bractw.

This post has been edited 2 times, last edit by "Lebek" (Apr 20th 2009, 3:02am)

Atsila

Przybłęda

Date of registration: Apr 8th 2009

• Send private message

20

Monday, April 20th 2009, 6:09pm

No na przykład ja Kia na moment obecny mam 55 lvl wiernie podążam za Uberkiem na ten moment 59 lvl tez jestem w stanie nieźle dokopać, co więcej naprawdę mi chce się śmiać jak czytam iż bez Uberka byśmy sobie na wojnie nie poradzili. To prawda ze jest go najwięcej wszędzie ale jako lider nie będzie przecież stał na murach bo ma od tego przecież ludzi :D Siła uberka opiera się w głównej mieże na poziomie kuszy aż o 4 lvl większej od mojej. Warto jednak zaznaczyć że dziś już na przykład latał z naszym najlepszym kapłanem Valheru 53 lvl a czym wyżej będziecie stać w lvl tym więcej osób do niego dołączy by wam przeszkadzać. Mamy też niezłą ekipę wojów - Największy 49 lvl Uriziella - wszyscy wiedzą jak ciężko ekspić wojem a jednak dzięki zgraniu zespołu udało nam się go wynieść na tak wysoki lvl. To prawda że uberek motywuje nas do szybszego ekspienia samą postacią ale ta zasada niedziała tylko w jedna stronę. Tak się składa że to my rozdajemy karty i będzie trwało to jeszcze przez co najmniej miesiąc, wykorzystajcie ten czas na zgranie, byż może omówcie fuzję waszych bractw.
Ja mam takie pytanie czy pamietasz o co chodzilo w qescie na 39 i jaki sens byl jego oraz skladnik histori?Znajac zycie pewnie nie bo zes przelecial go z ekipa byle szybko,nawet go nieczytajac aby tylko do przodu jak najszybciej jak najwyzej i teraz czepiasz sie ludzi ze wola sie delektowac gra niz urzadzac sobie wyscig szczurow;>,mysle ze go wystarczy w realu a tutaj ja sie odprezam i bawie i nikt mnie nie zmusi do tego swoim przeszkadzaniem aby zrezygnowal z przyjemnosci poznania gry aby tylko dogonic kogos bo on mnie ciagle zabijaxD,mysle ze to wasz problem ze jestescie najlepsi i to mnie nie interesujexDWojny sa po to by zwyciezac lub przegrywac,ale przegrana nie oznacza wcale gonienia wroga z lvl bo jest lepszy takie jest moje zdanie;>Wspomniales o fuzji i tak mysle o co ci chodzi po co fuzja co ma byc tylko jedno bractwo na servie przeciez to nudnexDI tak mysle opanujcie sie bo wbijecie 80lvl i nagle stwierdzicie ooo juz nie ma co robicxDi koniec przyjemnosci ale to tylko moje zdanie.Hah ale sie rozpislaem ale mysle ze na temat.I mam nadzieje ze nie bedzie rankingu bo niektorzy z tej gry probuja zrobic drugi metin.Tak ze zycze wszystkim wbijania jak najszybszego lvl mordowania komarow przez mocniejszychxD
i niech fortuna dalej kolem sie toczy. :D :thumbsup:

Ps.moderator to Green Archer;>zastanawiam sie czy to nie msrGreenxD
J\
Nazwa w grze - Atsila
Serwer - Aderia
Królestwo - Derion
Rasa - Human
Profesja - Zaklinacz
Poziom - 67Max
Bractwo - Mercenarys

W oczekiwaniu na update;]